Esmy çok sade çok şık gözüküosun canım hani gelinin bir masumiyeti vardır ya herkes de olmaz oo, sende o saflık masumiyet çıkmış ortya canım , mutluluklar dilerim....
iş yerinden ayrılma gibi durumum var ayrılmak istiyorum ama 3 aylık taksitlerim var bir yerden bırakmak için can atıyorum bir taraftan da çalışmak için -tatlicadiarzu-ne yapacağımı şaşırdım senağlamasenağlamasenağlama
800 e diktiriyorum ben ama inanmıyolar belki düğünden çok önce diktirmeye başladığım için böle oldu şimdi gitsem eminim daha başka rakamlar diyecekler ama ben bu gelinliği çok sevdim modelinide değiştirmeyi pek düşünmüyorum:1rolleyes:selena kaça dediler gelinlik içinn
cnm ben sana benım begendıgım gelınlıgı koyuyumm bak kremı kırık beyazdan daha koyu iç ksmı beyaz gibi begenen var begenmeyen var daha acık olsun dıyenn varrr
kriz falan değil işten çıkarılmıyorum aksine kendim bırakmak istiyorum kızlar çok kırdılar beni ve o kadar içerledim ki kendim bırakmaya karar verdim olayı kısaca özetliyim ağlamaktan yazabilirsem
patronum bana nişan hediyesi almak için kuyumcuya götürdü kendin seç beğen dedi bu olay olalı 2 yıl oluyor bende istemem falan dedim ama hem kuyumcu hem patronum öyle bir ısrar ki kırmayım ayıp olur hediye sonuçta diyip teşekkür edip aldım ve cmrts günü patronumun eşiyle, ben ve annem bir mağazada karşılaştık ayak üstü sohbet ederken benim yüzüğüm dikkatini çekmiş çok muazzam görünüyor parmaklarında sinaycım nerden aldın dedi annemde benden önce davrandı patronunun hediyesi unuttunuz mu yoksa nişan hediyesi olarak vermiş çok pahalı birşey ama ayıp olur die kabul ettik çok teşekkür ederiz çok naziksiniz dedi olay burda bitti ve gece bana bir telefon geldi patronumdan eşim sinir krizleri geçiriyor sinay ne oldu bugün yüzükle ilgili birşey olmuş dedi ben şok oldum ne diceğimi şaşırdım hemen eşini aradım senlik birşey değil falan dedi onu bana eşimin sölemesi lazımdı sana o yüzüğü ne maksatla verebilir dedi ben birkez daha şok oldum nasıl yani demekle kaldım :1shok: patronumla sabahtan beri yüz yüze gelmemek için belki 10 kez wc ye gittim çok üzüldüm kırıldım daha öncede böyle kıskançlıklar yaptığını gördüm ama bu sefer ki çok farklı çünkü ben 2 ay sonra evlenecek nişanlı bir genç kızım kendimce grur yaptım çıkıp çıkmamak arasında kaldım senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama patronum henüz birşey söylemedi ama ben ortamın sakinleşmesini bekleyip ayrılmak istediğimi söylemek istiyorum
iş yerinden ayrılma gibi durumum var ayrılmak istiyorum ama 3 aylık taksitlerim var bir yerden bırakmak için can atıyorum bir taraftan da çalışmak için -tatlicadiarzu-ne yapacağımı şaşırdım senağlamasenağlamasenağlama
bence kırık daha guzel
bnm resımlerde cok bellıd egılstudyo resımlerı gelsın eklıycem
ne gülüyosun kız öyle
yorum yapam tüm arkadaşlara teşekkür ederim
800 e diktiriyorum ben ama inanmıyolar belki düğünden çok önce diktirmeye başladığım için böle oldu şimdi gitsem eminim daha başka rakamlar diyecekler ama ben bu gelinliği çok sevdim modelinide değiştirmeyi pek düşünmüyorum:1rolleyes:
sinay tek kelimeyle oha diyorum sebebide o kadının sizi görüp direkt yüzüğüne odaklanması bu kadar mı denk gelir. eşinin ondan habersiz hediye aldığına kızması çok normal ama bunu başka taraflara çekmesi çok saçma ve iğrenç dam sana nişan hediyesi almış doğumgunu falan değil. kadın çok büyük terbiyesizlik yapmış. patronundan kaçma git görüş ben hayatımda hiç bu kadar kırılmadım dekriz falan değil işten çıkarılmıyorum aksine kendim bırakmak istiyorum kızlar çok kırdılar beni ve o kadar içerledim ki kendim bırakmaya karar verdim olayı kısaca özetliyim ağlamaktan yazabilirsem
patronum bana nişan hediyesi almak için kuyumcuya götürdü kendin seç beğen dedi bu olay olalı 2 yıl oluyor bende istemem falan dedim ama hem kuyumcu hem patronum öyle bir ısrar ki kırmayım ayıp olur hediye sonuçta diyip teşekkür edip aldım ve cmrts günü patronumun eşiyle, ben ve annem bir mağazada karşılaştık ayak üstü sohbet ederken benim yüzüğüm dikkatini çekmiş çok muazzam görünüyor parmaklarında sinaycım nerden aldın dedi annemde benden önce davrandı patronunun hediyesi unuttunuz mu yoksa nişan hediyesi olarak vermiş çok pahalı birşey ama ayıp olur die kabul ettik çok teşekkür ederiz çok naziksiniz dedi olay burda bitti ve gece bana bir telefon geldi patronumdan eşim sinir krizleri geçiriyor sinay ne oldu bugün yüzükle ilgili birşey olmuş dedi ben şok oldum ne diceğimi şaşırdım hemen eşini aradım senlik birşey değil falan dedi onu bana eşimin sölemesi lazımdı sana o yüzüğü ne maksatla verebilir dedi ben birkez daha şok oldum nasıl yani demekle kaldım :1shok: patronumla sabahtan beri yüz yüze gelmemek için belki 10 kez wc ye gittim çok üzüldüm kırıldım daha öncede böyle kıskançlıklar yaptığını gördüm ama bu sefer ki çok farklı çünkü ben 2 ay sonra evlenecek nişanlı bir genç kızım kendimce grur yaptım çıkıp çıkmamak arasında kaldım senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama patronum henüz birşey söylemedi ama ben ortamın sakinleşmesini bekleyip ayrılmak istediğimi söylemek istiyorum
Canım çok hoş da üstü fazla açık değil mi ya oynarken falan toparlaman zor olmasın ben de toplayamam hani yanlış anlşama kendimi düşünerek söylüyorum, sen içinse ok se zaten çok cücel gerçekten çok modern inan.
Buket canım krem düşünüyosun ama bişey dicem kapalı mekan gece bol ışıklı olması gerekio düğün mekanının unutma yoksa kirli bir havası olur ve çarpıcı olmayabilir kırık beyaz da benim favori rengim, ama krem dediğim gibi koyu kaçıp normal bir elbise havasında kalması kuşum ve ışık olayı önemli atlama mutlaka.....
Buket canım krem düşünüyosun ama bişey dicem kapalı mekan gece bol ışıklı olması gerekio düğün mekanının unutma yoksa kirli bir havası olur ve çarpıcı olmayabilir kırık beyaz da benim favori rengim, ama krem dediğim gibi koyu kaçıp normal bir elbise havasında kalması kuşum ve ışık olayı önemli atlama mutlaka.....
ne gülüyosun kız öyle
ya kızlar gelınlıgı hıc dert etmeyınbende cok korkuyodum gıyınce yaksııyorr herkez guyzel olurr emınmmmm
kızlar bide size bir soru
benim gelinliğim beyaz olmuyacak yeşil olucak :1shok:
şaka tabi krem olucak ama ben yani kırık beyazdan daha koyu bi renk istiom kötü dururmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?