Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya kızlar gelınlıgı hıc dert etmeyınbende cok korkuyodum gıyınce yaksııyorr herkez guyzel olurr emınmmmm

esmy bende öle düşünüom bebişimm :lepi:

Sinay
bence işten ayrılma ama patronunla konuş çok üzüldüm çok kırıldım sizinde aranızı bozmuş gibi oldum istemeden falan de. bakalım o ne diyecek

ayyyy inanmıyorum yaaaaa.iyi de bu patronun sende gözümü vardı yoksa çok iyi bir insan mı ? yani ilk okuyunca sanki sende gözü var gibi geldi bana ama çok iyi bir insan olup da böyle bir hediye almış da olabilir.demekki karısının haberi yoktu.kadın duyunca şok olmuş.valla değişik bir durum ya.peki nişanlın durumdan haberdarmı yani patronun bu hediyesinden

sınay sabırla bekle cnm bıraz ıstersen iş bulmak kolay deıl ama cok ayıp etmışler hayrlısı olsun senı ıcn off ağlama tatlım

lhnzdly gelınlık cok acık bence
komşu modele gore değişır cnm bence krık beyaz yada krem hangısı guzel durur gelınlıkcı karar versın
SERENA cok beğendım cok guzelmış

tünaydın kısçeler
ancak gelebildim bilgisayarım tamirden geldi dosyaları programları fln yükledim

yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde

böcük kardeşlerini bulmana çok sevindim :roflol::roflol:
hepsini iyi günlerde kullan

kafana topmu atıyordu
evet tartışınca kestirmek istedim boya istemedim çünkü saçlarım siyah dipler kötü olur hep :)
gelinlik için en iyisi olur hayırlı uğurlu olur inş. kuzu

ayyy madam Burcu demişsiniz ya ben onu anlamıyorum benle ilgili bir şey sanıyorum çözmekte epey uğraştım :roflol: ayy diyorum ben naptım ki kızlara:roflol:

bende anlamakta çok zorlandım 2 kez okudum :roflol:

hala bitmedi. şimdi 12 taksitte ödediğim büyük çeyiz eşyalarım :)

iyi günlerde kullan

bunlarda dün aldıklarım,bakalım beğenicekmisiniz...

hepsini iyi günlerde kullan

bende aldıklarımı ekliyim bari kısslar kaydirigubbakcemile2

abbow herkes bişiler almış
sende iyi günlerde kullan şekercim

kızlar bende bunları almıştım 2 gün önce

çok ciciler
iyi günlerde kullan

kızlar hisarın kampanyası çıkmış ya da daha önceden varmıydı bilmiyorum da ben yeni gördümdelikafadulden

bikere daha vardı bu kampanya
tencerem yoktu o zamanlar benim tencerelere inanılmaz derecede tav olmuştum :roflol:
alacaktım ama diğerlerinin hepsi mevcut olduğu için annem aldırtmadı

annem bugün evkurdan bişiyler alıyordu.bende fırsatı kaçırmayıp araya sıkıştırıverdim.days in colors çift kişilik nevresim takımlarım.55 tl cik...

güle güle kullan

şindüüüüü sıra benümkülerde
hisardan aldığım tencerem ve çaydanlığım geldi cumartesi günü..

tek tek gelin anacım :roflol:
güle güle kullan

sepetin çok ciciymiş bende öyle bişe alıcam
kavanozlarına bayıldım bittim öldüm çünkü benimkilerin aynısından :roflol:
ben onların büyük boylarındanda aldım erzaklarımı hep onlara koyucam
iyi günlerde kullan

günaydınnn kızlarr güne kötü baslıyorum offff
bi gelinlik beğnedim cumartesi, o günden beri bi saniye çıkmadı aklımdan,
alamıyorum daaa ayy ne kötü bişey bu yaaa

of üzülme canım ya
modeli başka yere anlatsan kaça diker acep
+ düştükleri son fiyatta iyiymiş bence

resımlerımı eklıyorum kızlar

maşallah
Allah nazardan saklasın

Kızlarrr evshoptan aldığım Elart marka yatak örtüm, üstünde swarovski taşları var şıkır şıkır parlıyo

iyi günlerde kullan

şimdi oldu sanırım :)))
baştan alalım o zmn buda bnm gelinliğim işte dikiliyo şimdi bakalım umarım herşey istediğimiz gibi olur

bittiğinde gönlünce olur inşallah

kriz falan değil işten çıkarılmıyorum aksine kendim bırakmak istiyorum

çok üzüldüm sinaycım ya
bende olsam böyle bi tepki verirdim herhalde orada kalmak istemezdim
sana nişan hediyesi verilmesi gayet normal almakla kötü bişe yapmadın ama
kadın neden öle ettiki :uhm:
üzülme kuşum kadının patavatsızlığı bence

cnm diktircegim içinn kendime göre ayarlarımm bennn onuu

cnm onu dikilincee ayarlarızz zatenn ama bayıldım modele gerçi daha evlemmeme varr bakarsın başaka model dikkatimi çekerrr ama onu ben en çok saç modeli için kaydettim sonta gelinliğidee begendimyerimseniben:asigim:

Aaa süper o zaman yaa ayarlanıcağını bir an düşünemedim bende ama gelinlikçile istediğin seviyede tutaerzaten, modern bir öodel emin ol...

mekan açık cnm ama sonuçta gece olduğu için gündüz gibi olmaz tabi ışıklar. kirli havası olmasından korkuyom çokk

Durmaz heralde buket ya sorsana bi gelinlikçilere canım sen

aslında patronun aldığı hediye yüzük değilde bir bileklik ya da bilezik olsaydı kadının tepkisi böyle olmazdı tahminimce.kadın yüzüğü görünce kötü olmuştur.çünkü düşünsenize bir düğüne gidince yüzüğü ancak damat yada akrabalardan biri takar.yani tanıdık veya arkadaş falan yüzük takmazki.kadın farklı şeyler hissetmiş burada

haftasonu
baza, yatak ve yorgan aldım

süpürgelere baktım kanımca thomas alıcam

tül baktık çok pahalıııııııııııı (bayılan tubilik simili)

sinaycım peki patronunun sana karşı niyeti nasıl sence iyi niyetli sadece geçrekten içinden geldiği için verilmiş bi hediyemi yoksa altında başka şeyler aramakmı lazımCADIARZU

işsizlik maaşı işini görmüyor mu? 10 ay devam eden işsizlik maaşları var? aynı zamanda işten çıkartılıyorsan kıdem tazminatı ve ihbar tazmnatınıda alabilirsin.

sinaycım cok üzüldüm yaa yani orda yüzyüze bakmakta çok zor olur yaaa....

evet çok büyük terbiyesizlik yaptı ben öyle bir kız olsam zaten nişanlanmazdım bundan önce ki avukatımın yanından ayrılma sebebimi öğrense belki bu denli kıskanmazdı avukat bana evlenme teklif etmişti o zaman nişanlı da değildim ama aynı iş yerinde ki arkadaşım patronumdan hoşlanıyordu sırf onun gönlü kırılmasın die işten çıkışımı istemiştim adam beni günlerce aradı dönüp arkama bile bakmadım... beni kıskanmasının bir sebebi de şu olabilir die düşünüyorum evde sürekli eşine benim ismimle hitab ediyormuş olabilir gün boyu aynı ofiste çalışıyoruz ben yeri geliyor erkek kardeşime evde aşkım diyorum ağız alışkanlığı. Bundan 2 ay önce benim parfüm markamı istemişti gidip aynısından almıştı şaşırmıştım aslında birşeyleri anlamaya başlamıştım ama yakıştıramıyordum :1shok::1shok::1shok:

bencede ya ben hiç çok çirkin bi gelin görmedim genelde gelinler hep çok güzel olurlar yada biz öyle görmek istediğimizden bize öyle gelir
evet kesınlıkle oyle oyuzden dert edıp uzulmeyın benden tavsıye kızlar
arsiamcıgım tesekkurler
böcük ya sen söel kımse cevap vermedı ceyız cıler bulustumu 12/4 de

canım ben yastık almadım
kuş tüyü alamam alerjim var
boncuk silikon baktık tanesine 45 tl dedi
benim annem bu işlerden anladığı için ben yaparım dedi
eve dönerken 4 kilo normal silikon 4 kilo boncuk silikon aldık
annem onlardan 4 normal yastık bide yatak örtümle takım olan yastık kırlentleri doldurcak
kayınvalidemde 2 tane veririm diyordu

demek yalnız değilmişim...
ben patronumun karısının kıskançlıklarından artık illahlalh etmiş biri olarak seni son derece iyi anlıyorum.kocalarını zapdedemezler gelir suçu gübnahı olmayan insanlardan çıkarmaya çalışırlar hırslarını.canım üzülme sakın.bende çok kafama takıyordum bir zamnlar.şimdide aslında boşverebilmiş değilim ama ne yapıyım Allaha havale ediyorum.benim duyduklarımın haddi hesabı kalmadı.
sabret canım.senin en azından bildiğin bir çıkış zamanın var.bu zor zamanlarda sakın çıkma.üç ay dişini sık ne olur.
onlar kendi rezilliklerinde kalsınlar.erkekler ya herşeye herkese egemen olacaklarını sanıyorlar canım benim.
karılarıda sanki dünyada tek bunların kocaları kalmış ayağındalar.
sakın sinayım sakın...
ev haricinde heryerde gönül eğlendirsinlerde başka bişiy değil...
ay çok sinirlendim ya....

canım yaa çok güzel bunlar banada bulcan bak güzel bişi unutmaa:))

böcüğün suplalarından bende gördüm burda kız böcük sen kaça aldınn?
yengem aldı 8 tl almış kazık yemıs aynısı 5tl cunkukaydirigubbakcemile3 bunu ona dedım :1shok: bakakaldı ama değiştrmedıler
evet kesınlıkle oyle oyuzden dert edıp uzulmeyın benden tavsıye kızlar
arsiamcıgım tesekkurler
böcük ya sen söel kımse cevap vermedı ceyız cıler bulustumu 12/4 de

bulustuk resımlerımız bıle var lınk verımde bak ıstersen

patronumun bana yan gözle baktığını sanmıyorum yüzüğüde tamamen iyi niyetle verdi biz onla işveren işçi değilde abi kardeş gibi anlaşıyoruz o da bende birbirimizden çok memnunuz ama eşinin bu tavrı beni bu ofisten soğuttu zamana bırakayım diyorum ama yarın birgün eşi ofise gelince yine alt üst olacam :çok üzgünüm:
parayı da aslında çok sorun etmiyorum 4 yıldır burda sigortalı çalışıyorum kıdem tazminatımı kesinlikle verir hatta beni işten çıkarcak mı ona bile emin değilim
Ama beni çok kırdılar nasıl tamir edecekler ki eskisi gibi olacağımızı sanmıyorum
bu olayı nişanlımla asla konuşamam zaten çok kıskanç birisi beni hayatta bir daha çalıştırmaz
babamda iş için istanbula gitti bu gece gelecek onunla konuşcam birde senağlamasenağlama

yengem aldı 8 tl almış kazık yemıs aynısı 5tl cunkukaydirigubbakcemile3 bunu ona dedım :1shok: Bakakaldı ama değiştrmedıler

bulustuk resımlerımız bıle var lınk verımde bak ıstersen

cnm yolla banaısım ver kımler geldı ama hangısı kım söleme ben tahmn edeyım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…