hihoyyythihoyyythihoyyythayırlısı olsunn cnm bnm
esmacım sana buu
ahanda hatırladım bitti gidiyor demişin ya ona güldümmm
evet çok büyük terbiyesizlik yaptı ben öyle bir kız olsam zaten nişanlanmazdım bundan önce ki avukatımın yanından ayrılma sebebimi öğrense belki bu denli kıskanmazdı avukat bana evlenme teklif etmişti o zaman nişanlı da değildim ama aynı iş yerinde ki arkadaşım patronumdan hoşlanıyordu sırf onun gönlü kırılmasın die işten çıkışımı istemiştim adam beni günlerce aradı dönüp arkama bile bakmadım... beni kıskanmasının bir sebebi de şu olabilir die düşünüyorum evde sürekli eşine benim ismimle hitab ediyormuş olabilir gün boyu aynı ofiste çalışıyoruz ben yeri geliyor erkek kardeşime evde aşkım diyorum ağız alışkanlığı. Bundan 2 ay önce benim parfüm markamı istemişti gidip aynısından almıştı şaşırmıştım aslında birşeyleri anlamaya başlamıştım ama yakıştıramıyordum :1shok::1shok::1shok:
canım yaa çok güzel bunlar banada bulcan bak güzel bişi unutmaa:))
demek yalnız değilmişim...
ben patronumun karısının kıskançlıklarından artık illahlalh etmiş biri olarak seni son derece iyi anlıyorum.kocalarını zapdedemezler gelir suçu gübnahı olmayan insanlardan çıkarmaya çalışırlar hırslarını.canım üzülme sakın.bende çok kafama takıyordum bir zamnlar.şimdide aslında boşverebilmiş değilim ama ne yapıyım Allaha havale ediyorum.benim duyduklarımın haddi hesabı kalmadı.
sabret canım.senin en azından bildiğin bir çıkış zamanın var.bu zor zamanlarda sakın çıkma.üç ay dişini sık ne olur.
onlar kendi rezilliklerinde kalsınlar.erkekler ya herşeye herkese egemen olacaklarını sanıyorlar canım benim.
karılarıda sanki dünyada tek bunların kocaları kalmış ayağındalar.
sakın sinayım sakın...
ev haricinde heryerde gönül eğlendirsinlerde başka bişiy değil...
ay çok sinirlendim ya....
neyse kızlar bugün yeterince moralinizi bozdum ben çıkıyorum bugünlük benden bu kadar kendime gelmek istiyorum artıksenağlama bütün cumartesi pazarım zehir oldu zaten hepinizi kocaman öpüyorum benim derdime ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum bir kızın çalışması kadar zor birşey yok :çok üzgünüm:
ya blacguen balayı ıcın sana ulasmaya calıstım abanta gıtcektık ulsamadım bursay agıttık
hayatım kusura bakma ara ara giriyorum cvplar geç oluyo..şimdi ankarayla dikimevinde in.inince talatpaşa bulvarı sol merdivenlerden çık..geldiğin kolej istikametine doğru yürü..o sıra üzerinde bir sürü mağaza var yan yana..dışarda görürsün zaten suplaları hayatım..birde orda bi çeyiz mağzası var çok gzl şeyler var orda orayada bakarsın havlullar halılar tabak çanak süs eşyalrı vs vs ...pijama satan mağaza var,1 ytlci var o caddeyi çok seviyorum yanii:lepi:
Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
p_nr, acemiperi+, blackqueen, blks, brcncvk86, croiselle, destynas, dimples+, Egem, izmirlim_93, kelebek54, mandilin+, marloo, mercan_0034, MiniEtek, morçilek, naughty_girl, oktar, parpalm, pembelipembe, serena_23, _HaYaTiM_+
konuyu 25 kişi okuyo ama kımseden ses soluk çıkmıyo
950 ey maŞallhh
yaaa
bende vazgeçtim
zaten uygun bişe olsa alırım diyordum
çünkü iki tane el emeği inanılmaz örtüm var :)
bunlara 10000000000 basar gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?