Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

senınde az kalmıss cıcımmm hayırlı olsunnn aaaaaaaaaa sen o guzel evın sahıbısın demıı

canım o zaman kendine iş aramaya başla hergün nasıl başedeceksin klava:. ileride daha çok sıkıntı olabilir.

canım yaa çok güzel bunlar banada bulcan bak güzel bişi unutmaa:))

kız diyorum sana tansaşta çok güzel desenler var git bak

canım sende mi ya üzüldüm bak.

ben de servisteki bi adam tarafından taciz ediliyorum. gözümün içine içine bakıyor. bana bakıyor diye şikayet edemiyorum da. 40 yaş depresyonuna girdi heralde hormonları bozuldu. bazen beni çok zor duruma da sokuyor ama ladırmamaya çalışıyorum. kadın olmak ne zor offf

böcüğüm aldıklarının hepsi çok güzel buzdolabı süslerine bayıldım cnm

zeysb bambuların çok şıkmış güle güle kullan güzelim

elisa pecetelerin ve su takımın şisesi çok cici hayırlı olsun cnm

brcncvk86 güle güle kullan güzelim

karalahana hepsi çok güzel güle güle kullan güzelim

BaŞıYaZMaLıKıZ bardaklarının içi kalpli sanırım içine içicek konunca kalp şekli veriyor heralde çok hoşmuş güle güle kullan

bktbbciğim güle güle kullan cnm

cnm çok üzüldüm ama maalesef bazı patronların eşleri kıskanç oluyor bence işi bırakma en azından bulana kadar ama patronunla konuş istersen ne zamana kadar böle hep yüz yüze gelmemek için çabalıcan (( bu kıskanç eşleride anlamam kızın zaten nişanlı olduğunu bile bile ters cümleler kullanmış sinaycım onun terbiyesizliği sakın canınıda sıkma güzelim Şeniz

ya blacguen balayı ıcın sana ulasmaya calıstım abanta gıtcektık ulsamadım bursay agıttık

cnm abanta giderdik bana ulaşıcan demişsinde ben anlamadım cnm eger rezerve içinse ona baberkoş bakıyordu diye bilyorum hatta banada tatil yerleri için zamanı gelince bakarız ben sana sölerim demişti onunla karıştırdın sanırım cnm bu arada resimler süper çıkmış Allah mutluluğunuzu daim etsin hep gülün ömür boyu sevginiz hiç bitmesin cnm :Saruboceq:

evet cnm ev yerleştirmek zorrr cnmm asıl iş orda bitiyyooo HAYIRLISI OLSUN CNM SENıN ıÇıN

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
p_nr, acemiperi+, blackqueen, blks, brcncvk86, croiselle, destynas, dimples+, Egem, izmirlim_93, kelebek54, mandilin+, marloo, mercan_0034, MiniEtek, morçilek, naughty_girl, oktar, parpalm, pembelipembe, serena_23, _HaYaTiM_+

konuyu 25 kişi okuyo ama kımseden ses soluk çıkmıyo

tamam dediğin yeri anladım o caddeyi biliyorum biraz. bir öğle arası gider bakarım inşallah

sesimiz çıkıyor ya pınar :1hug:

ben brillantta bi yatak örtüsü beğeniyordum
biz o şatafatlı örtülerden alsakmı almasakmı kararsızdık anneme alırsam bunu alrım dedim

950 tl dediler :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…