Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hımmmss anladım canımm iyi fikirmiş oda

Off kızlar karnım açıktı yemek yiyeyim çok lak lak ettim gideyim ders çalışayım sınavıma azcık kaldı pazar günü zatii....

Sinay sende takma üzülme bu kadar yıpratme kendini, biraz sakinleşince adam akıllı bir karar vericeğine eminim.

Arsima annem gelsin bakalım yapabilcek mi yastık işini söyliycem onada.

Böcük öptümmss senide herkesi de haydii sağlıcakla kalın canım sıkılınca gelcem genee

şimdi oldu sanırım :)))
baştan alalım o zmn buda bnm gelinliğim işte dikiliyo şimdi bakalım umarım herşey istediğimiz gibi olur

Ben buna bayildim canim bu resimdeki gelinlik kaca satiliyordu, etek kismi benim diktirdigime benziyor süper bu yaaaa harika

üzülme patronun karisi aglasin catlasin aptal kiskanliktan... baska is bulmadan birakma derdim. Baska is bul ozaman bay bay dersin

neyse kızlar bugün yeterince moralinizi bozdum ben çıkıyorum bugünlük benden bu kadar kendime gelmek istiyorum artıksenağlama bütün cumartesi pazarım zehir oldu zaten hepinizi kocaman öpüyorum benim derdime ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum bir kızın çalışması kadar zor birşey yok :çok üzgünüm:

baktım resımler ecok kalablk degılmıs guzel eylenmıssınız ama bu lınkten cok tanıdık yok sanırım

esmy yoktur cnm
cok kalabalık deıldık evet son anda ben bıde lady ıle bulustum cok eğlencelıydı ama

sınayım gule gule usme kendını tatlım
pashmına h geldın

magazadaki fiyati nekadar mis

ben biraz kazik yedim herhalde benneyaptımki 1750 diktiriyorum hepsi icinde :çok üzgünüm: en azindan istedigim gibi olurda :enbuyukkk:

İnşlh istediğin gibi olur canım ya ayşe firidindendi dimi senin beğendiğin model bende ordan beğendim gelinlerimizdeki enson kızın ela ismi onun gelinliği 2500 dedi bana telefonda izmirdede kime sorduysam 2000-2500 arası fiyat verdiler ama alt modeli duağı aynı üst modeli biraz farklı ama yine fransız güpürü 650 diktiriyorum inşlh içimize sinerŞeniz

aynen canim ayse firidin 2500 fiyat verdi indirim yapti 1750 dedi son fiyat olarak

insallah canim insallah güzel olur gelinliklerimiz hihoyyyt

tobişim tam adres versene bir de ben supla sahibi olayım

hayatım kusura bakma ara ara giriyorum cvplar geç oluyo..şimdi ankarayla dikimevinde in.inince talatpaşa bulvarı sol merdivenlerden çık..geldiğin kolej istikametine doğru yürü..o sıra üzerinde bir sürü mağaza var yan yana..dışarda görürsün zaten suplaları hayatım..birde orda bi çeyiz mağzası var çok gzl şeyler var orda orayada bakarsın havlullar halılar tabak çanak süs eşyalrı vs vs ...pijama satan mağaza var,1 ytlci var o caddeyi çok seviyorum yanii:lepi:

parpalm sen hangi modeli diktiriyorsun buraya ekleyebilirmisin

Arsima annem gelsin bakalım yapabilcek mi yastık işini söyliycem onada.

dikiş dikmeyi biliyorsa bi mitil diker içine doldurur ohhhh
ha yazmayı unuttum biz o kadar silikona 50tl verdik
düşün 1 yastık parası neredeyse

yoksa yazmışmıydım bunu unuttum yazdımsa ikinci baskı

yok ne can sıkması bitanem sen iyi ol yeterki
keşke elimizden bişe gelebilse

Ya 2500 fgelan cok ucuk rakamlar yanı coksuper bı gelınlık cıkması lazım kızlar hevesınızı kırmıyım ama kazıklanmayın sakına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…