canım ben yastık almadım
kuş tüyü alamam alerjim var
boncuk silikon baktık tanesine 45 tl dedi
benim annem bu işlerden anladığı için ben yaparım dedi
eve dönerken 4 kilo normal silikon 4 kilo boncuk silikon aldık
annem onlardan 4 normal yastık bide yatak örtümle takım olan yastık kırlentleri doldurcak
kayınvalidemde 2 tane veririm diyordu
kriz falan değil işten çıkarılmıyorum aksine kendim bırakmak istiyorum kızlar çok kırdılar beni ve o kadar içerledim ki kendim bırakmaya karar verdim olayı kısaca özetliyim ağlamaktan yazabilirsem
patronum bana nişan hediyesi almak için kuyumcuya götürdü kendin seç beğen dedi bu olay olalı 2 yıl oluyor bende istemem falan dedim ama hem kuyumcu hem patronum öyle bir ısrar ki kırmayım ayıp olur hediye sonuçta diyip teşekkür edip aldım ve cmrts günü patronumun eşiyle, ben ve annem bir mağazada karşılaştık ayak üstü sohbet ederken benim yüzüğüm dikkatini çekmiş çok muazzam görünüyor parmaklarında sinaycım nerden aldın dedi annemde benden önce davrandı patronunun hediyesi unuttunuz mu yoksa nişan hediyesi olarak vermiş çok pahalı birşey ama ayıp olur die kabul ettik çok teşekkür ederiz çok naziksiniz dedi olay burda bitti ve gece bana bir telefon geldi patronumdan eşim sinir krizleri geçiriyor sinay ne oldu bugün yüzükle ilgili birşey olmuş dedi ben şok oldum ne diceğimi şaşırdım hemen eşini aradım senlik birşey değil falan dedi onu bana eşimin sölemesi lazımdı sana o yüzüğü ne maksatla verebilir dedi ben birkez daha şok oldum nasıl yani demekle kaldım :1shok: patronumla sabahtan beri yüz yüze gelmemek için belki 10 kez wc ye gittim çok üzüldüm kırıldım daha öncede böyle kıskançlıklar yaptığını gördüm ama bu sefer ki çok farklı çünkü ben 2 ay sonra evlenecek nişanlı bir genç kızım kendimce grur yaptım çıkıp çıkmamak arasında kaldım senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama patronum henüz birşey söylemedi ama ben ortamın sakinleşmesini bekleyip ayrılmak istediğimi söylemek istiyorum
800 e dikiyolarmış fmk
magazadaki fiyati nekadar mis
ben biraz kazik yedim herhalde benneyaptımki 1750 diktiriyorum hepsi icinde :çok üzgünüm: en azindan istedigim gibi olurda :enbuyukkk:
İnşlh istediğin gibi olur canım ya ayşe firidindendi dimi senin beğendiğin model bende ordan beğendim gelinlerimizdeki enson kızın ela ismi onun gelinliği 2500 dedi bana telefonda izmirdede kime sorduysam 2000-2500 arası fiyat verdiler ama alt modeli duağı aynı üst modeli biraz farklı ama yine fransız güpürü 650 diktiriyorum inşlh içimize sinerŞeniz
tobişim tam adres versene bir de ben supla sahibi olayım
Arsima annem gelsin bakalım yapabilcek mi yastık işini söyliycem onada.
neyse kızlar bugün yeterince moralinizi bozdum ben çıkıyorum bugünlük benden bu kadar kendime gelmek istiyorum artıksenağlama bütün cumartesi pazarım zehir oldu zaten hepinizi kocaman öpüyorum benim derdime ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum bir kızın çalışması kadar zor birşey yok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?