Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm ben bılmıyorumm ama takvım nasıl yapılır dıye bı konu olması lazımm dur ılgılencem ben senlee cnmm

Sinay harbiden çok sıkıcı bir durum
eşine güven veremeyen kocalar
eşine güvenmeyen dünyada bi tek erkek kendi kocası var sanan bayanlar

Of tatılden sonra cık sıkıcı ıŞ yaaa
bu arada hanı konusmustuk ya d.k hapı konusunu herkez ıbsey dıyordu basldm baklm

Of tatılden sonra cık sıkıcı İŞ yaaa
bu arada hanı konusmustuk ya d.k hapı konusunu herkez ıbsey dıyordu basldm baklm

haklısın valla.çekilir gibi değildir senin için şimdi...
esma ya anlatsana biraz balayında falan nasıl geçti nikahtan sonra mı gittiniz,yksa evdemi kaldınız bir kaç gün...
nasıl bişiy evlilik...
snracıma ay bir üsür sorum vardı unuttum valla.aklıma geldikçe yaza
yım bari...

slm kızlarr geçmişde tam 53 sayfa var okuyacağım gene döktürşmüşsünüz bu arada esmy gelmiş heralde hoşgeldin cnm balayı nasıldı hihoyyyt

bilmiyorum kazik olup olmadigi gelinlik bitince anlicam
ozaman ya deydi dicem yada paraya yazik oldu diyecegim.
Insallah deger de sonu hüsran olmaz. eve gideyim bakcam neten modele parpalm canim

bu soruyu esmaya sormamalıydınn :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Ya zatn nıkah gunum seye denk geldı anlayın ıste balayına persembe gıttık
guzeldı ılacında yanetkılerını hıssedıyom az az

slm kızlarr geçmişde tam 53 sayfa var okuyacağım gene döktürşmüşsünüz bu arada esmy gelmiş heralde hoşgeldin cnm balayı nasıldı hihoyyyt

bilmiyorum kazik olup olmadigi gelinlik bitince anlicam
ozaman ya deydi dicem yada paraya yazik oldu diyecegim.
Insallah deger de sonu hüsran olmaz. eve gideyim bakcam neten modele parpalm canim

esmy bebek nezaman:)))

ya blacguen balayı ıcın sana ulasmaya calıstım abanta gıtcektık ulsamadım bursay agıttık
fmk cnm deger ıns emnm deger
gamze ne bebekmiiiiiisenağlama suan ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…