Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nihal blackqueen oktar hepiniz çok sağolun kızlar inşallah iyi geçer görüşme en az 100 kişi olur tahminim
her ilana 12000 kişi başvuruyomuş abdiibrahimde

Kızlar Miracle blade 3 bıçak seti arıyorum nette bulamadım stokta yok yazıyor her. Bildiğiniz biryer varmı bu bıçak setini alcağım

black saol cnm nerdesın sen ya benımde netımde sorun var demınden berı cvp yazamıyom
ARSIMA gercekten cok pahalıymış:1shok: brıllant katalogta 2 3 syfadakının nevreımı almıstım 150 tl ye
komşum o gelınlık cok koyu gec oldu ama söyleyem ddım fıkrımı

Biraz geç kaldım ama ancak okuyupta gelebildim.

sulfatcım, ence banyona en çok bu yakışmış. Tonları tam senin banyon için ideal. Henüz almadıysan şiddetle bu derim.

lepi sosluğun ne kadar şıkmış. Hemide 5 liracık. Güle glüekullan canım

Başıyazmalıkız hayırlı olsun maşallhın var. Yatakörtün, battaniyen hepicii şekerler.

Tobicim, bir liralık plastiklerini sewsinler, çok şirinler. Liflerini, kavanozunu, hepiciiini güle güle kullan inşallh.
Canım anneler gününe aldığın hediye gayet makul ve güzel. Bence sıradan değil gayet güzel. Taksın duvara gelinim tobim almış desin dursun 
Kısss benim yerimede gez istanbullarda doya doya ohhhh

Buketim, canıımm hadi hayırlı olsun. İnşallh gelinlikli fotoğraflarınıda görürüz. Sepetinde çook cici.
Canım gelinlik için hemen analiz yapayım
Beyaz(çoook parlak göz yorucu,) -kırık beyaz(beyazla krem arasında kalmış bi renk,boşwer –krem (sararmış çamaşır gibi de görünebilir, şahanede . mekan ışık çok önemli bence.)- ekru (bana kalırsa en ideali) -bej (çoook koyu çirkin olar.)

Buarada bu tam bizlikmiş.. ancak buna sığabiliriz 

Parpalm, senin prova nasıldı bakim?

Eccunun kınasını gördüm, içim bi tuhaf oldu. İnşallh çook güzel geçmiştir herşey.. fotoğrflarınızı bekliyorum

Blackqueen, tobi Şeniz vallahi bende yemekteyizde o kırmızı mutfağı görüncee aaaah çekip nişanlımı dürttüm hemen, bende iştiyoruuuuum bundan dedi. Büyüyünce alacak bana böyle bi mutfak

Böcüğüüm çeyizini dökmüş
senin magnetlerini yesinler, çok şirinlermiş yafs. Peçetelik tam sana göre. Suplallarında şıkmış ,newresim takımlarını sölyememe gerek bile yok süper görünüyorlar.
Hepiciiğini güle güle kullanırsın inşallh canım.

Oveg, umarın çoook güzel vakit geçirirsiniz balayında. Umarım herşeye değer. Üzülme pahalı oldu dye.

Acemiperi, ayyyy ayyyy canım beniiim senin çeyizlerinise gördüm yaa . pijamalarına geceliklerine bayıldım bende manyağı oldum bunların. Aldıkça alası geliyor insanın. Buarada bende alıyorum çeyizlik kitaplar. En son en iyi butik oteller kitabını aldım kocişle gezmeyi sewiyoruz diye. Sırada da yemek kitapları var karar weremedim onlarda çeşit çook. Yalnız değilsin yani canım.
Çeyiz setini de çok sewdim, çatalkaşıklar sewdiğim modeller arasında.
Birde siparişi verdinmi mor takım için. Bence sewimliymiş.

Sinay, camelt, Zeysb, ilaydahey,karalahana, brcncvk86, elisa, ladybirddaisy ne cücel şeyler almışşsınız, özellikle tuzluklar çok şirindi

Ayy esmy, hoşgeldin taze geliiin. Ne kadar güzeeeeel olmuşsun öyle tuu tuuu maşallh. Mutluluklar dilerim canım.

Esmy, Eccu ve tubiş evlendi, sırada esramız va, özletti yine kendini...

Gamzecim etli sarmalar falan oooh süper yaa.

Serena, gelinliğin ışıl ışıl beğendim canım. Nerde diktiriyosun bakim??

Sinaycım, çok üzüldüm. Böyle bi durum yüzünden ayrılmak istediğin için.
Patronunda eşide biraz futursuz davranmış, kadının haberi olmadığı için eşine kızabilir ki kim olsa kızar ama bunun senin duymaman gerekirdi dimi  ani kararlar verme derim bence patronunla karşılaşmamak için uğraşma en müsait zamanda konuş. Üzgün olduğunu, kırıldığını söyle. Sabırlı ol ama asla suçlu gibi davranma canım adam sana özel bi günce ya da doğıum günüde hediye etmediki.

ahh canım beniiiiim sen miydin. a.s.
haftasonu temizlikle uğraştık sonradan farkettim, kim acaba dedim, bilemedim numara farklı olunca.
ama canım üzüldüm şimdi, ben bernardodan supla kazığı yeyip yeni yeni sindirmiş biri olarak yarama tuz bastın senağlama

Mandilinim portakalım insana gelinliğin astarı bile yakışıyor

sen zevklisin güzeldir kesin. düğün ne zamadı?

sağğol canm
14 haziran

kız ben gelinliğe veririm anca 950 kaydirigubbakcemile3

:roflol:

evt arismacım eklermisin çok merak ettimm

olsa tükkan senin

bu renk çok mu koyu sizce

koyu

kızlar size bir kaç gelinlik göstericem ve hepsinin ortak bir özelliği var bulun bakalım ne?

hepsi çirkin :)

kızlarrrrrrrr abdi ibrahim ilaçtan iş görüşmesne çağırdılar çooookkkkk heyecanlandım şimdiiii delikafadulden

hakkında hayırlısı

sulfatcım

lepi sosluğun

Başıyazmalıkız

Tobicim

bende iyiyim seni sormalı :mymeka:
:dilcikar:[/COLOR]

Son düzenleme:
hoşbuldum böcüğüüüm..a.s.
ah bu irkekler bi anlasa ne paralar dökülüyor ...

yok annem yok anlamaslar :dilcikar: hep kendı yaptıkları göz onunde olur ama bak sen bılıyon he görumcecım ahh ahh ne paracıklar dokuluyoo
nan senıde bı yollasak abınle sıra bıze gelse
ayy adı neydı onu bılem unuttum neyse :roflol:

mandilinim teşekkür ederim
verdim siparişi :)
özdilek aile seti 70 tlymiş. anneme soracaım. acaba paraya kıyıp jua mı alsam ona karar veremedim

Mandilinim portakalım insana gelinliğin astarı bile yakışıyor

canım beniim Şeniz

kızlar bişi sorcam.
şimdi yatak odası koyu mobilya, kırmızı yatakörtüsü+kırmızı halı buraya kadar tamam.
ama perde sizce fonları yani güneşliği kırmızı tülü siyah versiyon mu yakışır
yoksa siyah fon kırmızı tül mü yakışık olur hmm????
ben içinden çıkamadım.

Son düzenleme:
cnmm yaa ole yaptırsan cok koyu olmaz mı hepsi koyu koyu ama bu benim fikrim

uyyy arsimam balım seni atlamışmıyım, öpiyimde barışalım olmazmııı Şeniz
bide dondurma ışmarlasam hmm ?? :icecream:

düşününce iyice boğar gibi geldi bana....

Arisma teşekkür ederim canım.. şimdi akşamları abimle direksiyon çalışmamıs lazımm fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…