Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede erkekler haklıı benımkisi erkeklerle ilişkimi kestii konuşamıyorum onu bırak selamlasmam yasakk bazenn cok agır davranıyor dıorumm ama hakkettim de

canım ya üzülme boşver.ama o kadın işyerine gelince sen allak bullak olucan bu açık.ne desem ki yaaaa.inan çok zor bir durum :a015:

minikcim, seni şimdi farkettim.
inşallh hayırlısı olur.
mükemmel maaş ve şartlarla başlarsın inşallh.

nie kız noldu???

ben sakaryada okuyorummm ya ozaman samımı arkadaslarım vardııı msnde biri bebişim yazdıı bizim aramız açıldıı ayrıldıkk.Çok samımı olmama dayanamadıı ama kendınce haklı ne gerek varmıs

haklı ama bu kadar da abartmasın cnm. sonuçta yarın öbürgün çalışcan ve etrafında bir sürü erkek olucak ozaman ne olucak

sadece iş için konuşcakmısımm cnmmm onun dısındaa pekk muhabbetim olmucakk hiç biyere gitmeme izin vermiyorrr

Esmy maşaalah ne kadar güzelsin yaa ... Ayrıca çok iyi bir çift olmuşssunuz nazar değmez inşallah
Gelinlikte çok güzeldi yaa.... Birde nevresimler vardı başıyazmalı senimiydi esranınmıydı unuttum yaa days in coloursun :çok üzgünüm: güle güle kullanın kızlar
Özdileğin o klassik seti biraz ince ben pek sevmemiştim ondan biraz kalın bahar diye bi modeli vardı kabartmalı onu almıştık nişan alışverişinde ama jua yı bilseydim sanırım daha iyi ondan burcu özge almıştı ona sorman lazım...

nihalcim, erkeklerin hepsi kıskançtır ama tepkiler değişken tabi.
kıskanmamaları için ihtimal yoktur bence.
bişey sorabilir miyim? kaç yaşındasın acep?

ben brillantta bi yatak örtüsü beğeniyordum
biz o şatafatlı örtülerden alsakmı almasakmı kararsızdık anneme alırsam bunu alrım dedim

950 tl dediler :1shok:

bu model benimde hoşuma gidiyordu canım ama ben kervandan aldım.boncuklu falan

kızlarrrrrrrr abdi ibrahim ilaçtan iş görüşmesne çağırdılar çooookkkkk heyecanlandım şimdiiii delikafadulden

ayyyyyy canımcım çok sevindim.ya bende o ilanı gördüm ama aktif araç kullanamıyorum ehliyetim olmasına rağmen.o yüzden başvurmadım.sen kullanabiliyomusun araç

buketcim zevk senin ama ben bu renkleri beğenmiyorum.

anam kimse beğenmedi zaten
saolun kızlar gerçekten bu kadar açık olduunuz için seviom sizi

ayyyyyy canımcım çok sevindim.ya bende o ilanı gördüm ama aktif araç kullanamıyorum ehliyetim olmasına rağmen.o yüzden başvurmadım.sen kullanabiliyomusun araç

kullanabilirsiniz tabi kullananların sizden neyi fazla
mesela ben kullanıyorum sizden fazlam değil eksiğim var oda ehliyetim deermişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…