patronumun bana yan gözle baktığını sanmıyorum yüzüğüde tamamen iyi niyetle verdi biz onla işveren işçi değilde abi kardeş gibi anlaşıyoruz o da bende birbirimizden çok memnunuz ama eşinin bu tavrı beni bu ofisten soğuttu zamana bırakayım diyorum ama yarın birgün eşi ofise gelince yine alt üst olacam :çok üzgünüm:
parayı da aslında çok sorun etmiyorum 4 yıldır burda sigortalı çalışıyorum kıdem tazminatımı kesinlikle verir hatta beni işten çıkarcak mı ona bile emin değilim
Ama beni çok kırdılar nasıl tamir edecekler ki eskisi gibi olacağımızı sanmıyorum
bu olayı nişanlımla asla konuşamam zaten çok kıskanç birisi beni hayatta bir daha çalıştırmaz
babamda iş için istanbula gitti bu gece gelecek onunla konuşcam birde senağlamasenağlama
teşekkür ederimmm :1hug:
çok şanssızım iş konusunda 1 yıldır iş bulamıyorum senağlama
bencede erkekler haklıı benımkisi erkeklerle ilişkimi kestii konuşamıyorum onu bırak selamlasmam yasakk bazenn cok agır davranıyor dıorumm ama hakkettim de
nie kız noldu???
ben sakaryada okuyorummm ya ozaman samımı arkadaslarım vardııı msnde biri bebişim yazdıı bizim aramız açıldıı ayrıldıkk.Çok samımı olmama dayanamadıı ama kendınce haklı ne gerek varmıs
ben brillantta bi yatak örtüsü beğeniyordum
biz o şatafatlı örtülerden alsakmı almasakmı kararsızdık anneme alırsam bunu alrım dedim
950 tl dediler :1shok:
minikcim, seni şimdi farkettim.
inşallh hayırlısı olur.
mükemmel maaş ve şartlarla başlarsın inşallh.
bu renk çok mu koyu sizce
kızlarrrrrrrr abdi ibrahim ilaçtan iş görüşmesne çağırdılar çooookkkkk heyecanlandım şimdiiii delikafadulden
Kızlar Miracle blade 3 bıçak seti arıyorum nette bulamadım stokta yok yazıyor her. Bildiğiniz biryer varmı bu bıçak setini alcağım
buketcim zevk senin ama ben bu renkleri beğenmiyorum.
ayyyyyy canımcım çok sevindim.ya bende o ilanı gördüm ama aktif araç kullanamıyorum ehliyetim olmasına rağmen.o yüzden başvurmadım.sen kullanabiliyomusun araç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?