uyyy arsimam balım seni atlamışmıyım, öpiyimde barışalım olmazmııı Şeniz
bide dondurma ışmarlasam hmm ?? :icecream:
Arisma teşekkür ederim canım.. şimdi akşamları abimle direksiyon çalışmamıs lazımm fisfisfis
mandilin bebişim şöle bi hayal ettimde banada çok koyu gibi geldi bak şöle bişey olabilir
krem perde(güneşlik)
Krem tül ama içinde kırmızılı siyahlı desenler var puantiye oolabilirr
canım sende mi ya üzüldüm bak.
ben de servisteki bi adam tarafından taciz ediliyorum. gözümün içine içine bakıyor. bana bakıyor diye şikayet edemiyorum da. 40 yaş depresyonuna girdi heralde hormonları bozuldu. bazen beni çok zor duruma da sokuyor ama ladırmamaya çalışıyorum. kadın olmak ne zor offf
yani sadece siyah kırmızı çok boğar gibime geldi[/QUOT]
banada öyle geldi mobilya koyu dedi yatak örtüsü kırmızı halısıda oylee krem daha iyi olur bencede
ya canım öle valla.
bunların topu afedersin ama şeref.....sanki biz hazırda bekliyoruz kaç yaşında adamlarıda pislik yapıyorlar.tamma edepsiz kızlarda yok değil demek onlardan cesaret almışlar herkesi aynı sanıyorlar.sen gitsen şimdi o adamın yüzüne tükürüp yaşına başına bak sanamı kaldım desen az mı?
ALLAH sabır versin ve kötü gözlerden inş hepimizi korusun.
artık yavaş yavaş nişanlısını,karısını,sevgilisini çalıştırmayan adamlarıda anlamaya başladım.
çünkü cinslerinin ne halt olduğunu biliyorlar...
ya canım öle valla.
bunların topu afedersin ama şeref.....sanki biz hazırda bekliyoruz kaç yaşında adamlarıda pislik yapıyorlar.tamma edepsiz kızlarda yok değil demek onlardan cesaret almışlar herkesi aynı sanıyorlar.sen gitsen şimdi o adamın yüzüne tükürüp yaşına başına bak sanamı kaldım desen az mı?
ALLAH sabır versin ve kötü gözlerden inş hepimizi korusun.
artık yavaş yavaş nişanlısını,karısını,sevgilisini çalıştırmayan adamlarıda anlamaya başladım.
çünkü cinslerinin ne halt olduğunu biliyorlar...
evet erkekler erkekleri çok iyi tanıdıkları için bu kadar kıskanç oluyorlar galiba
minik nie diksiyon çalışcan meslek neydi senin?
bişi sordum ama. özdilek bornoz kullanan var mı? jua mı özdilek mi?
diksiyon değil canım direksiyon çalışcam yanlış yazdım galiba :roflol:
ben biyoloğum tıbbi mumessillik için görüşmeye çağırdılar sürüs testi yapacaklarmış
ayy koptummm bende yanlış okumuş olabilirmm :tomato:
şimdiden hayırlı olsun cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?