Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmycim hep siz birilerini çağrıyodunuzya bu aksam annene ya da kayınvaldene yemeğe gidin yemek yapmak zorunda kalmazsın :)

kocam soruyor aksama ne yıycez ne yesek kızlar bnm eve gıtmem 20.00

ayyy calisan bayanlar icin yemek cok sıkıntı ya kendimi senin yerine koydum bi an bunlari dusundum sen bilirsin yinede tatlim

sehriye corbasi domatesli, konserve kiymali bezelye dereotlu falan, pilav yogurt salata

ayy arsima sizin davetiyenizmi çok güzelll açık pembesi güzel olur ama bu renkte cok güzel kelebeğide çok severimm

benim anlamadığım beste bana ait ama o rengine gurban olduğumunun dişlerini benden başka herkes gördü. olmaz ki bu kadar:mymeka:

arsima menu guzelde yemek secen koca var makrnada semvıyor
burcuucgum ama snın gıbı becerıklı degılımki ıstencıkcam 8 de evde olcam aglamak ıstıyom yaaaa

şekercim bende tüm gün çalışıyor olsam inan bende üstüne üstlük üşenirdimde :teselli:
böyle gün evvelinden yapıp dolaba koysan. sonra 2 gece ısıtıp yeseniz rahat etseniz nasıl olur canım :uhm:

aaa sözlere şimdi dikkat ettim ben nişan davetiyem için bu sözü düşünmüştüm çok hoş gelmişti sade ve güzel ama babam evlenirken daha uygun olur demişti.çok güzel bence hem davetiye hem sözler

kızrtma (patitis+biber) üstünede yoğurtlu salçalı sos ooooh miss

tabikideee soslu makarnaaa delikafadulden :dance:a.s

çok pratikkk ama yaa

esmycim hep siz birilerini çağrıyodunuzya bu aksam annene ya da kayınvaldene yemeğe gidin yemek yapmak zorunda kalmazsın :)

bu menulerı yazaytım bı kenara bende makarnya bayılrm benımkısevmıyor

baberko kayınvalıdemde bıze gore ymek olmaz annemnde hal adugunden sornakı msıafırlerı var e v dolu
ya bide işyerım cok ters arabayla 15 dakkalk yol arabalı kımse olmadıgındamesela bugun 4 yada 3 vesaıt aksama msıfırde gelcek senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…