kızlar
ben buzdolabımı değişicem bu akşam
birde ocak fırın davlumbaz alıcam
tavsiyesi olanlar (arçelikten)
kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinliğimi aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk mutluyum :sm_cool:
ayy arsima sizin davetiyenizmi çok güzelll açık pembesi güzel olur ama bu renkte cok güzel kelebeğide çok severimm
bakın kızlar
benim anlamadığım beste bana ait ama o rengine gurban olduğumunun dişlerini benden başka herkes gördü. olmaz ki bu kadar:mymeka:
canım çok güzel:1hug::asigim:
menemen yap en kolayı:)ohhh bi de ekmek banacaksınnn aman allahımm..ama rejimdeyimmm ekmek banamıyorum yaaaaaa
esmy canım bence giderken hazır köfte falan al yanınada patates kızartması off miss gibi acıktımmı ne?
menemen diyen 2 kişi :) aynanda
vallahi bencede. kaydirigubbakcemile5 birde mis gibi taze pilav yap yanına. hepsi yarım saatini alır kuzum :roflol: hatta bir yandan hazır çorba bile karıştırırsın ama şart değil...
arsima menu guzelde yemek secen koca var makrnada semvıyor
burcuucgum ama snın gıbı becerıklı degılımki ıstencıkcam 8 de evde olcam aglamak ıstıyom yaaaa
ayy çok cici arsimamm :1hug: bende heycanla bekliyorum davetiyemiiii delikafadulden
canım çok güzel:1hug::asigim:
aaa sözlere şimdi dikkat ettim ben nişan davetiyem için bu sözü düşünmüştüm çok hoş gelmişti sade ve güzel ama babam evlenirken daha uygun olur demişti.çok güzel bence hem davetiye hem sözler
arsima, balım çok cici olmuş davetiyeniz.. Şeniz
esmy canım bence giderken hazır köfte falan al yanınada patates kızartması off miss gibi acıktımmı ne?
arçelik olması gerekiyor anladığım kadarıyla..boschun 3lü setini gördünmü canım diyecektim:)
Arsima davetiyiniz süper canım yaa çok neşeli gözüküo resimden bile
kelebek deyince böcük nerdesinnn??????
arsimacim sizin davetyenizmiydi bu rengi falan cok cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?