Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy canım bence giderken hazır köfte falan al yanınada patates kızartması off miss gibi acıktımmı ne?

kızlar
ben buzdolabımı değişicem bu akşam
birde ocak fırın davlumbaz alıcam
tavsiyesi olanlar (arçelikten)

arçelik olması gerekiyor anladığım kadarıyla..boschun 3lü setini gördünmü canım diyecektim:)

kızzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinliğimi aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkk mutluyum
:sm_cool:

hayırlı olsunnn..beni de kabul edersen görmek isterim canım..

Arsima davetiyiniz süper canım yaa çok neşeli gözüküo resimden bile
kelebek deyince böcük nerdesinnn??????

anacım işin zor valla kahvaltılıkta yiyebilirsiniz aslında menemen filanda yaparsın tabi misafir yemeğe gelmicekse hem pratik olur toplaman filan.tabi bide kocacın kabul ederse :)

esmy canım bence giderken hazır köfte falan al yanınada patates kızartması off miss gibi acıktımmı ne?

vallahi bencede. kaydirigubbakcemile5 birde mis gibi taze pilav yap yanına. hepsi yarım saatini alır kuzum :roflol: hatta bir yandan hazır çorba bile karıştırırsın ama şart değil...

pılav köfte patates kızartması okadr vaktım yok deme 30 dk halolur

arsıma davetıyenı aldın mı eğer aldınsa hayrlı olsun tekrar
ayy bıde sayfaları atladım ama bı DıŞ olayı var

ESMY işin zor valla makarna sevmiosa sebzeli bulgur pilavı yanında ayran yap madem dicem

bUARADA sana 10..000 kere yazdım gelinlik resimlerin süper çok masum görünüsoun diye ama görmedin beniii, hani bazı gelinlerde bir masumiyet olur ya sende o çok ortaya çıkmış canım her gelin masumdur tabi ama sen de çok belliydi o ifade

vallahi bencede. kaydirigubbakcemile5 birde mis gibi taze pilav yap yanına. hepsi yarım saatini alır kuzum :roflol: hatta bir yandan hazır çorba bile karıştırırsın ama şart değil...

evvettt kızlar köfte patateste 2 oldu yokmu arttıran:teytey::teytey::teytey:

Arsima Ben arçelikten 5287 nei buzdolabı aldım 7144 sjs çamaşır makinası 62101 bulaşık makinası pf859 fırın aldım bak istersen

arsima menu guzelde yemek secen koca var makrnada semvıyor
burcuucgum ama snın gıbı becerıklı degılımki ıstencıkcam 8 de evde olcam aglamak ıstıyom yaaaa

abbow bi insan makarnayı niye sevmezki :1shok:
aklıma şey geldi bi yaz bahcede oturduk incir yiyoduk
Allahım dedim bunu sevmeyen varmıdır ya ne güzel bişe fln
aradan 5 10dk geçti biri geldi yanımıza ikram ettik ve ben incir sevmem demişti :roflol:
makarnayıda sevmeyen varmış

ayy çok cici arsimamm :1hug: bende heycanla bekliyorum davetiyemiiii delikafadulden

:asigim:
tuhaf bi duygu burcucum

canım çok güzel:1hug::asigim:

sağol :asigim:

benimde hoşuma gitti :asigim:

arsima, balım çok cici olmuş davetiyeniz.. Şeniz

sağol canımcım

haftasonu evde hazırlasın atsın buzluğa daha iyi
hazır almasın

arçelik olması gerekiyor anladığım kadarıyla..boschun 3lü setini gördünmü canım diyecektim:)

evet canım arçelik almam gerekiyor

Arsima davetiyiniz süper canım yaa çok neşeli gözüküo resimden bile
kelebek deyince böcük nerdesinnn??????

sağol canımcım

arsimacim sizin davetyenizmiydi bu rengi falan cok cici

evet bizim kuzucum

böcükcüm sağolasına.s.

düğündaşım davetiyen çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin inşallahŞeniz

azra kim dalga geçiyo kız. sonunda gördüm:dance: gerçekten dişlerin çok güzel bence:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…