Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsıma davetıyenı aldın mı eğer aldınsa hayrlı olsun tekrar

sağol böcükkk

Arsima Ben arçelikten 5287 nei buzdolabı aldım 7144 sjs çamaşır makinası 62101 bulaşık makinası pf859 fırın aldım bak istersen

benim buzdolabım çift kapılılardandı
çok dar kullanışsız yorumlarından sonra değişmeye karar verdim
tercih sıram
1) 5086
2) 5287
3) 5847

pılav köfte patates kızartması okadr vaktım yok deme 30 dk halolur

arsıma davetıyenı aldın mı eğer aldınsa hayrlı olsun tekrar
ayy bıde sayfaları atladım ama bı DİŞ olayı var

yaa varyaa demin 2009 yaz gelinlerinde bahsettim sebzeli bulgur pilavı olsada yesem yanındada köpük köpük ayran dye yaaa bile bile mi yapıyorsuns bakimmm klava:

arçelik olması gerekiyor anladığım kadarıyla..boschun 3lü setini gördünmü canım diyecektim:)

hayırlı olsunnn..beni de kabul edersen görmek isterim canım..

gülçincim hayırlı olsun canım çooook merak ettik valla provada çek resimlerini ekle hemen ayyyy darısı başımıza kızlarr

GÜLÇÜN HAYIRLI OLSUN CANIM SEÇİLMESİ EN ZOR OLAN ŞEY GELİNLİK OLMALI

hepinize öpücükler, insanın sevincini paylasacağı aynı duyguları hisseden arkadasları olması öyle güzel ki,
için kıpır kıpır oysa çok dert ediyordum herseyi...umarım hersey gelinliğim kadar içime siner ve bu kadar kolay olur güzel olur :)

bende ılk yapmaya calıstığımda kolumu yakmıstım
annem kafama vura vura öğrettı yemek yapmayı ınanmazsınız ılkokul 4.sınıfta falan basladım mutfağa grmeye hatta annem altıma sandalye koyardı:roflol: boyum yetsmezdı

arsimacim arceligin firinlari hakkinda bilgim yok ama buzdolabinda 5847 NF modelini gercekten alirsan pisman olmassin yani

ARSİMA :) davetiyen çok sirin, ve hoş, ve güzel..ve bayıldım :) ve hayırlı olsun

bu benim dolabım

tatlim gorunus 10 numara ama inanki cok darlar ve buzdolabinin genis olmasi gercekten cok onemli simdi iki kisi olcaksiniz ama ilerde nufus artacak misafirler vs derken genis dolabim olsaydi diyceksin hep buna sahit oldugum arkadaslarim var.. 5847 NF bu modelin hem ici oldukca genis hatta litresi en fazla olan hemde saymakla bitmeyen ozellikleri var.. karar senin tatlim nacizane fikrimi soyledim

arsimacim arceligin firinlari hakkinda bilgim yok ama buzdolabinda 5847 NF modelini gercekten alirsan pisman olmassin yani

işte 3ünü beğendim
bakalım bayi hangisini önericek :)

ARSİMA :) davetiyen çok sirin, ve hoş, ve güzel..ve bayıldım :) ve hayırlı olsun

sağol canım :)
ya yazdımmı hatırlamıyorum
kafam dalgın bugün
gelinliği uyguna almana çok sevindim
resmini bekliorum :)

Arsima,

bu tip dolaplar genelde Avrupa'da ya da herhangi bi yabancı ülkede daha çok kullanılıyor. Çünkü onlarda Türkler kadar zengin mutfak olmadığı için onlara yeterli. Sürekli dondurulmuş gıdalar, hazır yiyecekler... bizim gibi tencere yemeği pişmiyor ki... al at hepsi konserve, hazır. onlar için ideal ama bu tabii senin de yemek anlayışına bağlı. Sürekli öyle besleniyorsanız uygun ama dediğin gibi 2 tencere ıh belki sahan

en guzelını yapmsıu annen
benm cnm annem bıze söleyıp bızden mırın kırın duycagına kendı yapar cnm bnm :1hug:

ben görmeden aldırdım bu modeli
tipine vuruldum :)
sonra gördüm yorumları fln okudum
bana uygun değildi ama yinede çok seviyordum
en sonunda karar verdim değişicem diye
pazr günüde şansa annemle gördük biyerde annem çok dar iyiki değişicen dedi :)

arsima ben de çift kapılıya takmış durumdaydım nişanlım napıcaksın hem kaba duruyor hem de kullanışsız olur demişti ama incelediğimde ben de aynı şeyi düşündüm..
eğer imkanın varsa değiştir bence canım

yok benim yemek anlayışım öyle hazır dondurulmuş gıdalar değil
ben dondurucu olsun istedim çünkü annem börek yapar dolaba koyar aniden misafir gelirse çıkartır
sebzelerini kendi dondurur
sarma yapar sarar yemek olmayınca pişirir
köfte yapar dolapta durur işi çok olduğunda onu çıkartır yapar
bende annem banada yapar koyarım dolaba diye düşünmüştüm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…