arsıma davetıyenı aldın mı eğer aldınsa hayrlı olsun tekrar
Arsima Ben arçelikten 5287 nei buzdolabı aldım 7144 sjs çamaşır makinası 62101 bulaşık makinası pf859 fırın aldım bak istersen
düğündaşım davetiyen çok güzel hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin inşallahŞeniz
pılav köfte patates kızartması okadr vaktım yok deme 30 dk halolur
arsıma davetıyenı aldın mı eğer aldınsa hayrlı olsun tekrar
ayy bıde sayfaları atladım ama bı DİŞ olayı var
ESMY işin zor valla makarna sevmiosa sebzeli bulgur pilavı yanında ayran yap madem dicem
bUARADA sana 10..000 kere yazdım gelinlik resimlerin süper çok masum görünüsoun diye ama görmedin beniii, hani bazı gelinlerde bir masumiyet olur ya sende o çok ortaya çıkmış canım her gelin masumdur tabi ama sen de çok belliydi o ifade[/QUOT
ya da nugetlar var özellikle bimde satılanlara bayılıyorummm..onlardan al tavada 2 çevir ohhhh
:)
kızlar ıyı oldu hergun bırını yapsam bu hafta bıter sagolun valla
pashmına albumemı yorum yaptın görmedımkı cnm cok sagolasın cok mersi cok mutlu oldum
böcük valla kızyapamam ben yarım saatte onları :1no2:
]
ESMY işin zor valla makarna sevmiosa sebzeli bulgur pilavı yanında ayran yap madem dicem
bUARADA sana 10..000 kere yazdım gelinlik resimlerin süper çok masum görünüsoun diye ama görmedin beniii, hani bazı gelinlerde bir masumiyet olur ya sende o çok ortaya çıkmış canım her gelin masumdur tabi ama sen de çok belliydi o ifade
arçelik olması gerekiyor anladığım kadarıyla..boschun 3lü setini gördünmü canım diyecektim:)
hayırlı olsunnn..beni de kabul edersen görmek isterim canım..
bakın kızlar
gülçincim hayırlı olsun canım çooook merak ettik valla provada çek resimlerini ekle hemen ayyyy darısı başımıza kızlarr
GÜLÇÜN HAYIRLI OLSUN CANIM SEÇİLMESİ EN ZOR OLAN ŞEY GELİNLİK OLMALI
insanın içenden gelmesi önemli tabii, zaten zorla bişeyi büyüz sözüme tövbe asla yapamam. Allah herşeyin kolaylığını verir zaten:Saruboceq:
teşekkür ederim canım sağola.s.
beyaz gerçekten çok şık ve ferah duruyor. sağol canım sevindim beğendine:ecrin_bebek:
sağol canım inşallah güzel olura.s.
Şenizsağol canım
hayırlısı olsun, inşallah çok güzel olur
kuzucuğum 0 ytl biel yazanmadan vermeleri mümkün değil. gelinliklerin maliyetleri düşük. ama çok karlı satıyorlar. çünkü o gün için giymek zorundasın. 1300 ha bende o fiyata diktiriyorum :1hug: önemli olan gönlüne göre olması. bakasa ev işinide halletmişsin. gerçekten dün büyük günmüş senin içinn :1hug:a.s.
Arsimacim cok güzelmis davetyeleriniz tatlim hayirli olsun
Arsima eni kaç cm canım dar dediğinin???
bu benim dolabım
arsimacim arceligin firinlari hakkinda bilgim yok ama buzdolabinda 5847 NF modelini gercekten alirsan pisman olmassin yani
ARSİMA :) davetiyen çok sirin, ve hoş, ve güzel..ve bayıldım :) ve hayırlı olsun
bende ılk yapmaya calıstığımda kolumu yakmıstım
annem kafama vura vura öğrettı yemek yapmayı ınanmazsınız ılkokul 4.sınıfta falan basladım mutfağa grmeye hatta annem altıma sandalye koyardı:roflol: boyum yetsmezdı
tatlim gorunus 10 numara ama inanki cok darlar ve buzdolabinin genis olmasi gercekten cok onemli simdi iki kisi olcaksiniz ama ilerde nufus artacak misafirler vs derken genis dolabim olsaydi diyceksin hep buna sahit oldugum arkadaslarim var.. 5847 NF bu modelin hem ici oldukca genis hatta litresi en fazla olan hemde saymakla bitmeyen ozellikleri var.. karar senin tatlim nacizane fikrimi soyledim
bUARADA sana 10..000 kere yazdım gelinlik resimlerin süper çok masum görünüsoun diye ama görmedin beniii, hani bazı gelinlerde bir masumiyet olur ya sende o çok ortaya çıkmış canım her gelin masumdur tabi ama sen de çok belliydi o ifade[/QUOT
kızlar ıyı oldu hergun bırını yapsam bu hafta bıter sagolun valla
pashmına albumemı yorum yaptın görmedımkı cnm cok sagolasın cok mersi cok mutlu oldum
böcük valla kızyapamam ben yarım saatte onları :1no2:
vALLA canım albümlerinde olduğunu bilmiodum geçmiş sayfalarda baya yazmıştım.
]
yaa varyaa demin 2009 yaz gelinlerinde bahsettim sebzeli bulgur pilavı olsada yesem yanındada köpük köpük ayran dye yaaa bile bile mi yapıyorsuns bakimmmklava:
Yaz gelinlerine hafif bir menü işte, yiyip mayı mayış oturmazsınız kocişlerinizzle akşamları artık :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Arsima,
bu tip dolaplar genelde Avrupa'da ya da herhangi bi yabancı ülkede daha çok kullanılıyor. Çünkü onlarda Türkler kadar zengin mutfak olmadığı için onlara yeterli. Sürekli dondurulmuş gıdalar, hazır yiyecekler... bizim gibi tencere yemeği pişmiyor ki... al at hepsi konserve, hazır. onlar için ideal ama bu tabii senin de yemek anlayışına bağlı. Sürekli öyle besleniyorsanız uygun ama dediğin gibi 2 tencere ıh belki sahan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?