burcuözge napıyosun ne ediyosun kısçe? benim daha bi gelinliğim bile yok senağlama bu haftasonu bakıcaz inş.. düğüne de 2,5 ay kaldı napcam bilmiyom.. Balayı kampından bi ses seda var mı bu arada, biz de başvurduk bodruma..
dün akşam yaprak dökümü'nü seyrediyoruz annemle. ılk reklam girdi ne reklamı Nutella:roflol: :roflol:
Yaw benim asıl merak ettiğim buluşmadan çok Esmy Nasıl geçti acaba nikahı, gelinliği ne oldu? Esmy tatlım umarım herşey umduğundan daha güzel gerçekleşmiştir. Tebrik ederim canım, bir ömür mutlu olun
ESMY demedım mı:mymeka: nan burda yırtıyom bı yerlerımı hatta nıhal(sanırım adı buydu)o dedı bana ısmın sılınmış dıe kaydirigubbakcemile2
PITIRCIK japıon pazarlarında gördum ben 1 tllık olanlarda
ESMY demedım mı:mymeka: nan burda yırtıyom bı yerlerımı hatta nıhal(sanırım adı buydu)o dedı bana ısmın sılınmış dıe kaydirigubbakcemile2
PITIRCIK japıon pazarlarında gördum ben 1 tllık olanlarda
ben menekşe için isitorum canım :))bılmem bızm burda cok var japon pazarı ama hangısınde gordum tam olarak hatrlamıyom
cıcekcılere sorsan
bıde cok şık olur eve benım kaktuslerım var bu saksılar cok hoş alcaktım ama toprak değişme mevsımım yenı gectı bıdaha değişmez seneye ınş
öff hadi yaa bizim buralarda olmuo öle herşey beapıtırcık canım bende yapı marketlerde gördüm koçtaşda falan,teksende...
birde carrefour da vardı csnım her yerde var onlardan bulursun illaki. üçlüleri var teklileri var her rengi var...
öff hadi yaa bizim buralarda olmuo öle herşey bea((ağlamak istiorum.
songa istoç ikinci el satmıyor. güzel mağazalar var. bütün mercan neredeyse oraya taşındı.
bi de yatakodasını marangoza yaptıran ben varım. Eyüp Modesa Mobilyacılar Çarşısı'nda yaptırıyoruz canım
güzelm yalnız benmde menekşelerim var çiçekçi ablam bunların menekşeler için uygun olmadığını söyledi :1no2: çünkü alttlarında delik yok su döktüğünde suyu nerden alacak. menekşe alttan sulanır. artı diyeim üstten suluyorsun alta tabağa süzülemiyor ya. o zaman delik açarım altında dedim. bu seferde zamanla pas tutar dedi çünkü gerçek çelik değil bunlar. yerimseniben sudan ötürü paslanır zamanla oda çiçeği öldürür dedi. ama istersen büyük boy al saksısıyla bunun çine oturt anca öyle olur dedi :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?