Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kuzum bodrumda kamp olduğuna eminmisin ? marmariste olmasın? kız bizim oraya mı geleceksiniz yoksa.:sm_cool:
daha benim gelinliğimde başlamadı dert etme hiç:1hug: onlar hallolur kuzum. bizi karpuzkaldıran çıkmadı yawrm :çok üzgünüm: daha rütbeli biri rezerve etmiş antalyayı anlayacağın. şimdi 1 mayısta kıbrısa başvurucaz bakalım hayırlısı :1rolleyes:

dün akşam yaprak dökümü'nü seyrediyoruz annemle. ılk reklam girdi ne reklamı Nutella:roflol: :roflol:

yemin ediyorum aynı şeyi bende düdşündüm ve dedimki KK nın tüm kadınları şu an bu diziyi seyrediyor ve bu reklam çıkınca içinden gülüyor :roflol: brde 50 yıllık sırrımız demez miii :roflol:

evet bu arada makinayla yıkadım kuzucuğum koltukları

Son düzenleme:

ay cnm sıkıldı ya bende dedım ben dugun ıznındeyken baklm neler olmus okuyum dedım
sulfatıcıgım ve dıgerlerı benı unutmamısnız opuldunuz
bocuk bide ya ben aykkabım altına senıyazmıstım unuttum
ama sen demedın yaz dıye bnm aklıam geldın direk

ESMY demedım mı:mymeka: nan burda yırtıyom bı yerlerımı hatta nıhal(sanırım adı buydu)o dedı bana ısmın sılınmış dıe kaydirigubbakcemile2

PITIRCIK japıon pazarlarında gördum ben 1 tllık olanlarda

bılmem bızm burda cok var japon pazarı ama hangısınde gordum tam olarak hatrlamıyom
cıcekcılere sorsan
bıde cok şık olur eve benım kaktuslerım var bu saksılar cok hoş alcaktım ama toprak değişme mevsımım yenı gectı bıdaha değişmez seneye ınş

pıtırcık canım bende yapı marketlerde gördüm koçtaşda falan,teksende...
birde carrefour da vardı csnım her yerde var onlardan bulursun illaki. üçlüleri var teklileri var her rengi var...

kızlar istoç u bilen varmı ? dün babama diyordum şu philips marathon süpürgeye zam gelmiş diye o da ben istoça gider bakarım dedi.orda ucuzmu oluyor ? 2. el falan değil orası dimi kızlar hiç fikrim yok da.....bir de burda bir arkadaş anlatmıştı.internetten mobilya beğenip bir marangoza yaptırdık yarı fiyatına geldi falan diyordu....kimdi o arkadaş ? ya da böyle mobilyayı beğenip yaptırmaya götürülen bildiğiniz yerler varsa söylermisiniz bacılarımmmmm

öff hadi yaa bizim buralarda olmuo öle herşey bea((ağlamak istiorum.

güzelm yalnız benmde menekşelerim var çiçekçi ablam bunların menekşeler için uygun olmadığını söyledi :1no2: çünkü alttlarında delik yok su döktüğünde suyu nerden alacak. menekşe alttan sulanır. artı diyeim üstten suluyorsun alta tabağa süzülemiyor ya. o zaman delik açarım altında dedim. bu seferde zamanla pas tutar dedi çünkü gerçek çelik değil bunlar. yerimseniben sudan ötürü paslanır zamanla oda çiçeği öldürür dedi. ama istersen büyük boy al saksısıyla bunun çine oturt anca öyle olur dedi :sm_confused:

songa istoç ikinci el satmıyor. güzel mağazalar var. bütün mercan neredeyse oraya taşındı.

bi de yatakodasını marangoza yaptıran ben varım. Eyüp Modesa Mobilyacılar Çarşısı'nda yaptırıyoruz canım

teşekkür ederim güzelim.inşallah bulabilir uygun fiyata babam orda.güzelim siz dediğim gibimi yaptınız yani beğenip oraya götürüp bundan istiyoruz mu dediniz.ve normalde ne kadardı siz orda nekadara yaptırdınız.bilgilendirirsen sevinirim canım

aaa canım saol verdiğin bilgiler için ii oldu örendiğim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…