- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
he ya hıc cıkmıyokaydirigubbakcemile3
bulmuşum topiği çıkar mıyım hiç :jeyyar:
gamze ne anlatcan :jeyyar:
arsımanında aynısı cok hoş:asigim:
Şenizböcuk artık neden cok gıremıyor?
:mymeka: gunahımı alma yoğunum iş cokböcek giremiyor cilve topiğinde kalmıştır kaydirigubbakcemile3
ben arcelık lal serısınden bıkaç hedıye aldımkızlar beyaz eşya alırken ne hediye veriyolar ya da veriyolarmı
:jeyyar:o tobik patladı kızlar zaten topiği açan kız yada erkek her kimse başka bi sitesi varmış milleti oraya çağırmaya kalktı
bi kız cilve yaptığını anlatmışta nebilim o cilve banada sacma geldi yarabandı filan yapıştırmışta kaydirigubbakcemile3 erkek olabilir bilmiyorum ama +18 internet siteside varmış töbe töbee
guanydn kımler calsııyormus bugun mmm bende bı gecmısı okuyum
sabahtan beri bumuydu yani mevzuuuuu :smiley-cool: yas buyuk olunca tabii bazi seyler onden mi gidiyor ne sırnaşık şey
paydoz ettim... markete gittim filan simdi evdeyim ama nebilim bunaliyorum
annem babam da türkiyede memlekte ben burda yalniz.. geci burda abim ablam yegenler var ama olsun
artik kavusmak istiyorum hersey olsun bitsin istiyorum.. biktim artik herhalde bizim nisanlilik dönemi biraz uzun oldu dügüne kadar 14 ay nisanli kalmis olacagiz
bende çalışıyorum tabiki.
hiç idari tatilmiş neymiş umursamamaya çalışıymrum..
ben zaten hep çalışıyorum...
ne olsun kuşum evi tuttuk biliyorsun boya falan da bitti kaba temizliği de yaprık çok sükür..bugunde perdeleri aldık...mumkun oldugunca ucuza mal etmeye calıştık ..çok pahalılar çok:1no2::1no2::1no2: ev tam yerleşsin çekcem resimlerini zaten...yarında davetiyelere falan bakıcaz...benden boyle canımcım...opüyorum seni çokkkkkaydirigubbakcemile5
ben çalışıom o sebepten yoksa uyurdum mışıl mışıl
biz niye uyuyamıyoruz
ya bunlar var ya insan değil ne sanıyolar kendilerini. elinden geleni ardınıza koymayın komşubende uymuyorum
cok şükür uyduğuma sayıyorum ve hala bı işim var dıyorum
bu hafta abımlerde işten cıkıyo
bı bayan mudure gelmış akrabalarını almak ıcın onları cıkarmış ustelık dırek onlara dememış 5 para etmes bı ınsanla haber yollamış:mymekanlarda gereklı ıdarı yerlere basvurcaklar
ben ben benguanydn kımler calsııyormus bugun mmm bende bı gecmısı okuyum
biz niye uyuyamıyoruz
bkt pike takımın guzel bende yaptırmsım ay hala resmını beklıyolar hatta
dogumda feln serersın kız
evet cok pahalı seyler ama
ya kızlar nıye her 23 NİSAN da yağmur yağar ya?
günaydın kıslaaarrr... şöle bi baktım geçmişe pek resim konmamış heralde son zamanlarda..bktbb nin pike takımnı gördüm güle güle kullan cnm..ben de bu giremediğim uzzuuuuuuuuuuuuunnn zaman zarfında bi iki bişi aldım kıslar..paylaşcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?