Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende uymuyorum
cok şükür uyduğuma sayıyorum ve hala bı işim var dıyorum
bu hafta abımlerde işten cıkıyo
bı bayan mudure gelmış akrabalarını almak ıcın onları cıkarmış ustelık dırek onlara dememış 5 para etmes bı ınsanla haber yollamış:mymekanlarda gereklı ıdarı yerlere basvurcaklar

Günaydın kıslaarrrrrr Bugün tatil ama işteyiz yaaaa Geçmişi okuyayım önce herkes aldıklarını güle güle kullansın. Ya kızlar balayı için bir yer ayarlamam gerekiyor uygun bildiğiniz tavsiye edeceğiniz oteller varmı??

bulmuşum topiği çıkar mıyım hiç :jeyyar:
gamze ne anlatcan :jeyyar:
he ya hıc cıkmıyokaydirigubbakcemile3

BU GELINLIIN ETEK KISMINI ÇOK BEGENIYORUM AMA UST KISMA KARAR VEREMEDIM
arsımanında aynısı cok hoş:asigim:
böcuk artık neden cok gıremıyor?
Şeniz
böcek giremiyor cilve topiğinde kalmıştır kaydirigubbakcemile3
:mymeka: gunahımı alma yoğunum iş cok
kızlar beyaz eşya alırken ne hediye veriyolar ya da veriyolarmı
ben arcelık lal serısınden bıkaç hedıye aldım
once herseyın pazarlığı bıttı tam ımza attım sonra heıdyelerı aldım adam almıycam sandı herhal oyuzden beleş-tatlicadiarzu-

o tobik patladı kızlar zaten topiği açan kız yada erkek her kimse başka bi sitesi varmış milleti oraya çağırmaya kalktı
:jeyyar:
bi kız cilve yaptığını anlatmışta nebilim o cilve banada sacma geldi yarabandı filan yapıştırmışta kaydirigubbakcemile3 erkek olabilir bilmiyorum ama +18 internet siteside varmış töbe töbee

ben baya sey kacrdım
ip nutella kolı bandı yara bandı ohoo neler nelr var :jeyyar:

HAYATIM son ekledığınde cok seker ı gunlerde kullan
ahh vaktım olsa hıc cıkmıycam cılve topıcınden ama cıkmam lazım

sabahtan beri bumuydu yani mevzuuuuu :smiley-cool: yas buyuk olunca tabii bazi seyler onden mi gidiyor ne sırnaşık şey

bende çalışıyorum tabiki.
hiç idari tatilmiş neymiş umursamamaya çalışıymrum..
ben zaten hep çalışıyorum...

ay yettım geldım gecmıse gıtmıstımde
azra demek oyle haa bun sokomıgo sana basıt geldı heralde seni senikaydirigubbakcemile5

fmk dahaoncede sordum gormedın galıba almandayada hangı sehırdesın?
lahana bizdede dını bayramlar dısındakı bayramlara tatıl yok malsefbenneyaptımki

heycanla bekliyorum tatlım benimm Şeniz
ay bende dünya gözüyle evim diyeceğim yeri şöyle bir görsemm ahh ahhh :çok üzgünüm:

biz niye uyuyamıyoruz
ben çalışıom o sebepten yoksa uyurdum mışıl mışıl
ya bunlar var ya insan değil ne sanıyolar kendilerini. elinden geleni ardınıza koymayın komşu

guanydn kımler calsııyormus bugun mmm bende bı gecmısı okuyum
ben ben ben

bkt pike takımın guzel bende yaptırmsım ay hala resmını beklıyolar hatta
dogumda feln serersın kız
evet cok pahalı seyler ama
ya kızlar nıye her 23 NıSAN da yağmur yağar ya?

günaydın kıslaaarrr... şöle bi baktım geçmişe pek resim konmamış heralde son zamanlarda..bktbb nin pike takımnı gördüm güle güle kullan cnm..ben de bu giremediğim uzzuuuuuuuuuuuuunnn zaman zarfında bi iki bişi aldım kıslar..paylaşcam birazdan

Kızlar dungece kendımı tutum uyumuyum dıye ama 23.00 e kadar dayanabıldm yaa

komşum ya senın aldıkların kacncı sayfada göremedım ya vaktımde yok bı söylesen

bkt pike takımın guzel bende yaptırmsım ay hala resmını beklıyolar hatta
dogumda feln serersın kız
evet cok pahalı seyler ama
ya kızlar nıye her 23 NİSAN da yağmur yağar ya?

evet her 23 nisan yağar:sm_confused:
ben ona yanmıyorum yarın anneannemin evde mevlüt okutacak 2 gün önce camlarını sildik. şimdi gtti camlarım diye kafayı yiyordur.:çok üzgünüm: acayip ttizde. gelenler sanki onun camına bakacak :uhm: yarın yokum anlayacağınız anneannemin mevlütdaşlarına hizmet edicem a.s

aaa hadi bakalım merakla bekliyorumm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…