ben evdeyimde uyumuyorum bee sizin için net başındayımklava:
evet her 23 nisan yağar:sm_confused:
ben ona yanmıyorum yarın anneannemin evde mevlüt okutacak 2 gün önce camlarını sildik. şimdi gtti camlarım diye kafayı yiyordur.:çok üzgünüm: acayip ttizde. gelenler sanki onun camına bakacak :uhm: yarın yokum anlayacağınız anneannemin mevlütdaşlarına hizmet edicem a.s
owww tepsi pek güzelmiş...
ya cnm bnm bısye olmaz yagmurda kım farketcek
isura tepsın guzelmsı gule guel kullan
tepsi çok şeker
iyi günlerde kullan
ısaura ı gunlerde kullan
komşu gördum sonunda masa örtun bıtmış bende kanavce bılmem cok şık pıkeyı ne kadra sarddın bıde pullu olmasını sen mı ıstedın
gule gule yat kullan ınş
isaura hepsi çok güzel hele tepsin süperrr
ayy allhh canını almasınn ayy çok zor tutuyorum kendimi gülmemek için ayy rezil olucam gülersemmmm delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
parmaklarınızla sürün daha seksi olur :roflol: :roflol: :roflol:
giderken ceyize al bitane şokomigo hayatım :))) öptüm a.s.
ben bunun balla yapılanını bilidimm kaydirigubbakcemile3 hem daha besleyici :roflol:
yaa allahım ben seni yerim bonibon niyetine yaaaaaŞeniz söylemen yeter şekerim balım benim :1hug: sanaa taaa yurt dışından armağan gelmiş verilmez öyle...
koltukları yıkadım evdeki :çok üzgünüm: canım çıktı. 2 takım koltuk 2 gün allahım nasıl bitirdim inanamıyorum kafamçokkarıştı iman gücüyle bitirdim vallahi
Bonibon amca çok şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçen gün size gösterdiğim ve kenarları ne renk olsun diye sorduğum masa örtüsü yeşil olduu
buda bir başka kaneviçe masa örtüsü bunuda ben yaptım
bu dantel masa örtüsü yeşil kumaşı altına örnek gözüksü diye koydum yoksa bunda yeşil bi yer yok beyaz heryeri
dantelin hiç biyeri bana ait değil kaneviçeden başka bişey gelmez elimden :tomato:
simcik ben almanyada yar türkiyede uzun uzun zamanlar göremiyoruz birbirimizi cok hasretlik cetimiz oluyorya sizce bu sarki giris ve ilk dans olarak nasil olur... gerci suan kimse yok ama yarin da cevaplarinizi bekliyorum
Ta uzak yollardan
Ta uzak yollardan
Koştum geldim senin kollarına
İçimde yanan hasretinle ben
Baktım durdum senin yollarına
Sensizlik bir ölüm sanki
Haykırsam göklere
Şimdi yanımda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanlız sensin benim yüzümü güldüren
Bir rüzgardı esen
Ayrılıklarla bizi kahreden
Gözlerimde tüten bir aşktın sen
Yıllar yılı bitip tükenmeyen
Çok özledim seni ben
Haykırsam göklere
Artık yanımda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanlız sensin benim yüzümü güldüren
Söyleyen : Nilüfer
hayatım çaydanlığın süperrr. o renkli şeyi de pasta bıçağı sanıyordum demek sebze bıçağıymış CADIARZU o aşçıdan ben deistiyorum tam benlik
geçmişe dönmeye üşendim kızlarr evde misafir var
başka kim yeni ciciler aldıysa güle güle kullansınn
kızlar 2 gün önce günlük kullanmak için yemek kaşığı çatalı vs falan baktık
hesaplattık 6 kişilik 105 e, 12 kişilik 210 a geliyodu tam takım çatallar bıçaklar küçüklü büyüklü vs.
sonra adam dediki bunlara bu kadar para verceğinize kampanyada çatal-bıçak takımı var kaliteli de hemde servis takımı var ekstradan onu neden almıyosunuz...annem de bakalım dedi baktık beğendik aldık hemencecik şaşırdım bende hızımıza:))
iyimi aldık sizce?
sabah 7,30 da törendeyiz yazık çocuklara yaaa yağmur yağacak yine bu yüzden erken başlıcaz.Törenden sonra nişanlımın ynına kaçıyorum hehe p.tesi dönücem kendnize çok iyi bakınnnn...
HAYATIM son ekledığınde cok seker ı gunlerde kullan
ahh vaktım olsa hıc cıkmıycam cılve topıcınden ama cıkmam lazım
günaydın kıslaaarrr... şöle bi baktım geçmişe pek resim konmamış heralde son zamanlarda..bktbb nin pike takımnı gördüm güle güle kullan cnm..ben de bu giremediğim uzzuuuuuuuuuuuuunnn zaman zarfında bi iki bişi aldım kıslar..paylaşcam birazdan
klozet takımım günlük kullanmak için..kelebekli banyo setimle çok uyuyo..hihoyyyt
3 tanesini 10 liraya aldığım terliklerim..
Bu da salon duvarıma asmak için aldığım meleğim..
Bunlar da onun yavruları :))))
yoksa sen mi yaptın?? çok güzel. bendede var annem yaptı en kısa zamanda çekip size göstericem. güle güle kullan cnmahşap boyama tepsim..
efferim benim kınalı kuzumaaaben evdeyimde uyumuyorum bee sizin için net başındayımklava:
saol cnm.a.s.bkt pike takımın guzel bende yaptırmsım ay hala resmını beklıyolar hatta
dogumda feln serersın kız
evet cok pahalı seyler ama
günaydın kıslaaarrr... şöle bi baktım geçmişe pek resim konmamış heralde son zamanlarda..bktbb nin pike takımnı gördüm güle güle kullan cnm..ben de bu giremediğim uzzuuuuuuuuuuuuunnn zaman zarfında bi iki bişi aldım kıslar..paylaşcam birazdan
bkt güle güle kullan hepside cok güzel
komşu gördum sonunda masa örtun bıtmış bende kanavce bılmem cok şık pıkeyı ne kadra sarddın bıde pullu olmasını sen mı ıstedın
gule gule yat kullan ınş
kızlar alakası yok ama eklemek ıstedım komık geldıde
Karşılıksız seven Muhasebecinin aşkına yazdığı şiir...
dün akşam yaprak dökümü'nü seyrediyoruz annemle. İlk reklam girdi ne reklamı Nutella:roflol: :roflol:
buket maşallahben o kanaviçeyi yaparken bile sıkılıyorum haksızlık etme kendine. çok güzeller güle güle kullan canım
rengi çok güzelg erçekten güle güle kullan bebişim
naannn burada da mı nutella :1shok:
çeyizinize mi koycaanıs laa
tubilikkk :jeyyar:
dantel neyim de örün kavanoza hee çeyislik olsun :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?