- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
ne var nan nutella aldım marketten eve gıderken gerısını hatrlamıyom bakkal amca bısı mı yaptı yosam senağlama -tatlicadiarzu-
bugunde bant alam yarabandı ama kolı bandı acıtır :roflol:
bencece cokg uzelmıs ortüü
ekımmı cnm az kalmıs evet ınsan evlenmeden once sankı hıc o an gelmıycem hı c evlenmıyceksın gıbı gelıyor bana oyle gelıyordu
al all en iyisi nasır bandı al sen :roflol: :roflol: :roflol:
yapıştırsın münasip yerine de dersin baaak uf oldu o manyaq karı gibi
asıl ondan sonrasını hatırlar mısın bilmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede kaydirigubbakcemile5komşu çok güzelmiş ama pahalı çokk
ewt örtü çok hoş
[b]esma inş değilsindir ya korkutma insanı.valla sakın hemen yapma biraz tadını çıkar snuçta zaten olcek değil mi?kocişinle ol biraz sonra gelsin küçük esmalar[/b]
maynak karı bıde bekar babam benı kesmeyı bırak kıyma yapar köpeklere atar:1closedeyes:
nasır bandı mı :uhm: du bugunde onu deneyım hem ben yenı bısey öğrendım
nee öle paraları gecelıklere ıc gıyıme dökelım bı nutella alın xxxl boydan gerısı kolay:jeyyar:
boşvırdım
benım az işim var muhım bı iş gelcem ama aksama kadr gelemeyebılırım osleyın benı
oslemeyen kaynanası ıle otursun ınş amın:
boşvırdım
benım az işim var muhım bı iş gelcem ama aksama kadr gelemeyebılırım osleyın benı
oslemeyen kaynanası ıle otursun ınş amın:
kıslarrrrrr
kimdi unuttum ani paşabahçenin bakliyat koymak için migrostan kavanzlarını almıştı.yüzde 30 indirim var demişlti.
ben dün gittim bakırköy towy centerin altındakine.yoktu ya indirim.bir ael atıverin bacılar...
bir tane gördüm o da küçük boyu ve 5,50 di
kızlar linenste yatak örtülerinde %50 indirim aşlamış ayrıca battaniyelerde de indirim mevcutmuş bir bakın derim
kızlar linenste yatak örtülerinde %50 indirim aşlamış ayrıca battaniyelerde de indirim mevcutmuş bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?