Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne var nan nutella aldım marketten eve gıderken gerısını hatrlamıyom bakkal amca bısı mı yaptı yosam senağlama -tatlicadiarzu-
bugunde bant alam yarabandı ama kolı bandı acıtır :roflol:

al all en iyisi nasır bandı al sen :roflol: :roflol: :roflol:
yapıştırsın münasip yerine de dersin baaak uf oldu o manyaq karı gibi
asıl ondan sonrasını hatırlar mısın bilmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bencece cokg uzelmıs ortüü
ekımmı cnm az kalmıs evet ınsan evlenmeden once sankı hıc o an gelmıycem hı c evlenmıyceksın gıbı gelıyor bana oyle gelıyordu

evett ya umarım herşey güzel gider:Saruboceq:

maynak karı bıde bekar babam benı kesmeyı bırak kıyma yapar köpeklere atar:1closedeyes:

nasır bandı mı :uhm: du bugunde onu deneyım hem ben yenı bısey öğrendım
nee öle paraları gecelıklere ıc gıyıme dökelım bı nutella alın xxxl boydan gerısı kolay:jeyyar:

[B]esma inş değilsindir ya korkutma insanı.valla sakın hemen yapma biraz tadını çıkar snuçta zaten olcek değil mi?kocişinle ol biraz sonra gelsin küçük esmalar[/B]

tübe tübeee parçam kalmazdı herhaldiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
niiiyse herkesin özel hayatı kendinee buşver gitsinn

boşvırdım
benım az işim var muhım bı iş gelcem ama aksama kadr gelemeyebılırım osleyın benı
oslemeyen kaynanası ıle otursun ınş amın
:

kıslarrrrrr
kimdi unuttum ani paşabahçenin bakliyat koymak için migrostan kavanzlarını almıştı.yüzde 30 indirim var demişlti.
ben dün gittim bakırköy towy centerin altındakine.yoktu ya indirim.bir ael atıverin bacılar...
bir tane gördüm o da küçük boyu ve 5,50 di

kızlar linenste yatak örtülerinde %50 indirim aşlamış ayrıca battaniyelerde de indirim mevcutmuş bir bakın derim

boşvırdım
benım az işim var muhım bı iş gelcem ama aksama kadr gelemeyebılırım osleyın benı
oslemeyen kaynanası ıle otursun ınş amın
:

fazla kimse yok bugün topikte neşeli değil böcük gitmiş aman ben kayınvalidemle oturmıycam inş ama özlediğimi anladım böcükü tutat mutar....

Bilmiorum ki canım migrosun kataloğuna baksana bi netten varsa orda vardır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…