aa bi bakıorum hemen inş benim beğendiğim modelelrde de vardır genelde olmuyoda....
tşkürler lepicimm
aaa yatak örtüsü arıyorum ne zamandır hemen bakayım
aaa yatak örtüsü kkampanyası süpermiş bi bakıyım
ya sitesine baktımda altta küçük bi yazı varya sanki 1-30 nisan yazıyo okuyanınız varmı
hımm 400 civarı olucak yani yarı fiyatları
ewt öyle oldumu uyguna geliyo ama altında küçücük yanlış görmediysem 1-30 nisan yazıyo:sm_confused:
aaa valla hee ayy benim aklım gitti biran için mayıs ayındayız sandım :)) daha nisandayız ozaman yanlış görmedim bu ayın sonuna kada rşimdi oldu :1rolleyes:
kıslarrrrrr
kimdi unuttum ani paşabahçenin bakliyat koymak için migrostan kavanzlarını almıştı.yüzde 30 indirim var demişlti.
ben dün gittim bakırköy towy centerin altındakine.yoktu ya indirim.bir ael atıverin bacılar...
bir tane gördüm o da küçük boyu ve 5,50 di
kız esma bu kadar çabukmu hamile kaldın yoksa ?
güzelim bu migrosun işi belli olmuyor.bizde geçenlerde ayıptır söylemesi migrosta selpak tuvlet kağıdı gördük 36 lı 16 tl.ama alıp eve getirmeye üşendik başka yere de uğrayacaktık çünkü.ertesi gün bi gittik aynı 36 lı pahalanmış.meğer sadece salı günleri geçerliymiş o.belki o kavonozunda günü vardır
KIZLAR ORTU DEMSIKEN BNM SATEN NEVRESIM TAKIMIM VARDI ILK GUN SERMSITIK COK RAHTSIZ KALDIRDIM HEMEN:1closedeyes:
normal cnm pamukluda var ama normal saten olan rahtsız olansırf satenmiydi esmacım.yoksa pamuk satenlimiydi ? sırf satenler rahat olmaz devamlı kayar.ben almadım hiç öyle.pamuk satenli aldım
evet cnm ıpek
arsima 19 bınmı cok pahalı ya
ben yatakodsaı koltuk takımı tv unıtesı yemek massı 8500e aldım 19 bıne saray gıbı ev olru cnm ya:1hug:
ayy ewt lepi bende ikinciyi beyendim hem sade hem de şık bende gelin yatağım için böyle istiyorum cokkabarık abartılı olanları sevmiyorum hemde ilerde eziyet nereye koysam derdi
bu ikisi gelin yatağı için çok şık bence özellikle ikincisini daha çok beğendim
ozaman bi bak derim canım belki gerçekte de hoşuna gider fiyatta uygunsa alırsın inşallah
yerlerini bilio musun benim bildiğim bi cevahirdeki sizin orda var mı yeri
cnm albumlerımde dugunden oncekı halı varesmacım sen evinin resimlerini ekledinmi ? eklediysen ben görmedim yaaaaaa :1no2:
benim size gösterdiğim dantelli mor nevresim takımıda saten yatağın bi ucundan girsen öbürkünden çıkarsın heralde o hızla kaydirigubbakcemile3
arkdas olarak ekllemk lazm cnm oncebir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?