Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa bi bakıorum hemen inş benim beğendiğim modelelrde de vardır genelde olmuyoda....

tşkürler lepicimm

aaa yatak örtüsü arıyorum ne zamandır hemen bakayım

aaa yatak örtüsü kkampanyası süpermiş bi bakıyım

ya sitesine baktımda altta küçük bi yazı varya sanki 1-30 nisan yazıyo okuyanınız varmı

hımm 400 civarı olucak yani yarı fiyatları

ewt öyle oldumu uyguna geliyo ama altında küçücük yanlış görmediysem 1-30 nisan yazıyo:sm_confused:

aaa valla hee ayy benim aklım gitti biran için mayıs ayındayız sandım :)) daha nisandayız ozaman yanlış görmedim bu ayın sonuna kada rşimdi oldu :1rolleyes:

evet canlarım 30 nisan son gün yan bu hafta son hafta imiş. gidin bir görün derim normal
tip de şaşalı olmayanlar da vardı onlar 100 150 ye bile düşmüş olabilir. kampanya varken
ve ihtiyacınız varken kaçırmayın derim ben pike kampanyası bekliyorum ağustosa doru
ozaman çeyizimin pikelerini de tamamlicam:lepi:

güzelim bu migrosun işi belli olmuyor.bizde geçenlerde ayıptır söylemesi migrosta selpak tuvlet kağıdı gördük 36 lı 16 tl.ama alıp eve getirmeye üşendik başka yere de uğrayacaktık çünkü.ertesi gün bi gittik aynı 36 lı pahalanmış.meğer sadece salı günleri geçerliymiş o.belki o kavonozunda günü vardır

evet demek öle denk gelmesi lazım...

bu ikisi gelin yatağı için çok şık bence özellikle ikincisini daha çok beğendim

KIZLAR ORTU DEMSIKEN BNM SATEN NEVRESIM TAKIMIM VARDI ILK GUN SERMSITIK COK RAHTSIZ KALDIRDIM HEMEN:1closedeyes:

sırf satenmiydi esmacım.yoksa pamuk satenlimiydi ? sırf satenler rahat olmaz devamlı kayar.ben almadım hiç öyle.pamuk satenli aldım

benim size gösterdiğim dantelli mor nevresim takımıda saten yatağın bi ucundan girsen öbürkünden çıkarsın heralde o hızla kaydirigubbakcemile3

ayy ewt lepi bende ikinciyi beyendim hem sade hem de şık bende gelin yatağım için böyle istiyorum cokkabarık abartılı olanları sevmiyorum hemde ilerde eziyet nereye koysam derdi

evet cnm ıpek
arsima 19 bınmı cok pahalı ya
ben yatakodsaı koltuk takımı tv unıtesı yemek massı 8500e aldım 19 bıne saray gıbı ev olru cnm ya:1hug:

esmacım sen evinin resimlerini ekledinmi ? eklediysen ben görmedim yaaaaaa :1no2:

ayy ewt lepi bende ikinciyi beyendim hem sade hem de şık bende gelin yatağım için böyle istiyorum cokkabarık abartılı olanları sevmiyorum hemde ilerde eziyet nereye koysam derdi

ozaman bi bak derim canım belki gerçekte de hoşuna gider fiyatta uygunsa alırsın inşallah
yerlerini bilio musun benim bildiğim bi cevahirdeki sizin orda var mı yeri

ozaman bi bak derim canım belki gerçekte de hoşuna gider fiyatta uygunsa alırsın inşallah
yerlerini bilio musun benim bildiğim bi cevahirdeki sizin orda var mı yeri

ewt cnm hemde X large var bakırköy incirlide yakın yani bende battaniyemle pike takımı almıştım 6 7 ay önce. bir ürün alana ikinci %50 di. ikisine toplam 112 lira ödemiştim taksitli.cevahirdeki havlu çeşitleri süperr delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…