aaa yatak örtüsü kkampanyası süpermiş bi bakıyım
canım netten fiyat bulabildinmi?
Kızlarrr balayı için önereceğiniz uygun fiyatlı otel varmı???
kızlar istoç u bilen varmı ? dün babama diyordum şu philips marathon süpürgeye zam gelmiş diye o da ben istoça gider bakarım dedi.orda ucuzmu oluyor ? 2. el falan değil orası dimi kızlar hiç fikrim yok da.....bir de burda bir arkadaş anlatmıştı.internetten mobilya beğenip bir marangoza yaptırdık yarı fiyatına geldi falan diyordu....kimdi o arkadaş ? ya da böyle mobilyayı beğenip yaptırmaya götürülen bildiğiniz yerler varsa söylermisiniz bacılarımmmmm
kızlar hanı ben erken dne uyuyorum ya bıde cok sık tuvalte cıkıyom ya
nette baktım
hamilelik belirtileri
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
Sık idrara çıkma
benneyaptımki
yok ya pıskılojık heralde azcık mıdem bulansakorkuyom bide ben ıstemıyomya kesın hemen olurdıyor herkez
davetiyesini alan arkadaşlarım siparişten kaç gün sonra teslim ettiler?
kıslarrrrrr
kimdi unuttum ani paşabahçenin bakliyat koymak için migrostan kavanzlarını almıştı.yüzde 30 indirim var demişlti.
ben dün gittim bakırköy towy centerin altındakine.yoktu ya indirim.bir ael atıverin bacılar...
bir tane gördüm o da küçük boyu ve 5,50 di
yok cnm fiyatları yazmıyo ama linenste ben kaç ay önce baktığımda 750 lira civarındaydı en uygun fiyatlısı
hımm 400 civarı olucak yani yarı fiyatları
arsimacığım korunuyom cnm
ewt öyle oldumu uyguna geliyo ama altında küçücük yanlış görmediysem 1-30 nisan yazıyo:sm_confused:
esmy ipek satenleri diosun dimi canım annemde kullanamadığı için hiç aldırmadı bana ama çok şıkır şkır duruyolar bence güzller yanii
hmmm az kalmış gidip bakmak lazımmgamyoncuiremsu
aaa valla hee ayy benim aklım gitti biran için mayıs ayındayız sandım :)) daha nisandayız ozaman yanlış görmedim bu ayın sonuna kada rşimdi oldu :1rolleyes:
evet cnm ıpek
arsima 19 bınmı cok pahalı ya
ben yatakodsaı koltuk takımı tv unıtesı yemek massı 8500e aldım 19 bıne saray gıbı ev olru cnm ya:1hug:
kızlar hanı ben erken dne uyuyorum ya bıde cok sık tuvalte cıkıyom ya
nette baktım
hamilelik belirtileri
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi
Sık idrara çıkma
benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?