Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

KIZLAR ORTU DEMSIKEN BNM SATEN NEVRESIM TAKIMIM VARDI ILK GUN SERMSITIK COK RAHTSIZ KALDIRDIM HEMEN:1closedeyes:

Kızlarrr balayı için önereceğiniz uygun fiyatlı otel varmı???

erken rezervasyon zamanında benim ayarladığım otel uygundu
şimdiyi bilemem

kızlar yaa ben böle kova istiorum menekşe ekmek için nerden alabilirim?daha dorusu böle saksı olursa daha ii olcak:)

bi ara bimde vardı 3lüsü
sevimli görünüyorlar
bende geçen gün fincan gibi saksı gördüm balkona almak istiyorum bitane çok ciciydi
bunun gibi ama daha güzel ve porselen

bende öyle düşünüyordum
bi firma;
koltuk takımı + yemek odası
köşe koltuk + tv ünitesi
yatak odası
vestiyer
19 bin demişti

başka bi firma;
yemek odası + tv ünitesi + yatak odası + vestiyer + banyo dolabı + mutfağa kiler dolabı 10 bin demişti

sonuncuya yaptıracaktık sonra nişanlımın eski çalıştığı firma sahibi ben yapıcam dedi ona verdik ama başka şehirde
istersen iki yerin telefonunu veririm anadolu yakasında

kızlar hanı ben erken dne uyuyorum ya bıde cok sık tuvalte cıkıyom ya
nette baktım
hamilelik belirtileri
Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

Sık idrara çıkma

benneyaptımki

diyelimki hamişsin 11 günde belirti olmazki
bu ara herkeste bu yorgunluk uyku hali var çünkü bahar yorgunluğu denilen bişe
çişe gelince bilemedim
benimde gece yatmadan önce öyle olur zırt pırt giderim wcye

yok ya pıskılojık heralde azcık mıdem bulansakorkuyom bide ben ıstemıyomya kesın hemen olurdıyor herkez

korunmadın mı :uhm:

davetiyesini alan arkadaşlarım siparişten kaç gün sonra teslim ettiler?

5 gün sonra getirdiler

eminönünde yukardaki katlı otoparkın aşasında paşabahçenin yeri var orada da uygun

esmy ipek satenleri diosun dimi canım annemde kullanamadığı için hiç aldırmadı bana ama çok şıkır şkır duruyolar bence güzller yanii

esmy ipek satenleri diosun dimi canım annemde kullanamadığı için hiç aldırmadı bana ama çok şıkır şkır duruyolar bence güzller yanii

evet cnm ıpek
arsima 19 bınmı cok pahalı ya
ben yatakodsaı koltuk takımı tv unıtesı yemek massı 8500e aldım 19 bıne saray gıbı ev olru cnm ya:1hug:

evet cnm ıpek
arsima 19 bınmı cok pahalı ya
ben yatakodsaı koltuk takımı tv unıtesı yemek massı 8500e aldım 19 bıne saray gıbı ev olru cnm ya:1hug:

zaten oradan vazgeçtik şekercim :)
daha uygunu bulmuştuk ama sonra nişanlımın eski patronu ben yaparım deyince diğerinden de vazgeçtik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…