Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşşik makyöz
duygularımızla oynadı :roflol:

ben gider kısçeler
yarın görüşürz inşalah

psminam bende dışarda çektiricem foto mu?
aşkım gelince iki fotocu bulduk birinden fiyat aldık gidip çalışmalarına bakıcaz. biri şöyle fiyat verdi. dış mekan çekim 150 düğünede gelirse birde o 100 tl. normalde d de çekilen pozu vermiyorlar bu cd ile verecekti pozları. ama kız kardeşimin bir arkadaşı ondan uygun. diğeri biraz daha pahalı verecektir tahminimce ama hangisinin çalışmaları daha çok hoşumuza giderse ona çektiricez...:) stütyo çektirmiycem ben. çok sahte geliyor bana. bana kalsa aynı nikahtaki gibi yapıcam doğaçlama ama profesyonel makinamız yok. olsa gene kızkardeşime çektiricem. aşkım zaten dijital işleme photoshopdan anlıyor arka fon bilmem ne oda yapar yani...

hee anladım canım bende açık mekan fotoğrafları görünce bayıldım zaten jharika çıkıolar stüdyoya hiç gerek yok dediğin gibi, nikah fotolarında ne kadar güzelddi öylee .
Fikrim olsun diye sordum sizlere teşkür ederim

kızlar fotolardan söz açılmışken düğünde çekilen fotolardan almayanlar olunca düğün sahipleri kalan fotoların parasını ödemek zorunda mı?

kızlar fotolardan söz açılmışken düğünde çekilen fotolardan almayanlar olunca düğün sahipleri kalan fotoların parasını ödemek zorunda mı?

cnm yere göre değişiyo mesela benim nişanım var annem 2 gün önce son kez konuşmayagitti fotoğrafcı olmucaktı ama annem olsun demiş aynı senin gibi sormuş ama yok demişler öyle bi mecburiyetiniz yok demişler. önceden konuşmakta yarar var.

düğün salonunu tutarken söylersenız almazsınız
son abım evleneceğıo zmn düğünde kız tarafı hıc bısey takmadığı gıbı duzceden araba kıraladığımız yetmezmış gıbı
fotoraf cektrcez erkek tarafı öder dedıler babam paranız varsa cektırın kardesım ben ödemem dedı fotorafcıyada söyledı almadık
ama dığer kardeslerımde almak zorunda kaldıkkı bırakmak cok terbıyesızlık

Ayyyyyy ben kismeyi görmedim ya ne esmy ne eccu kismeyi ne gamze görmedim hepsini kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…