Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

roselin yukarda ki ben dermişim sanaaaaaaaaa,

Anam geyik hat boyutta bugün bnede, elnise kibarda eklemek istedim yaa

kızlar biz gidip fotoğrafçıya salona getireceğiz Salonun kendi fotoğrafçısı değil acaba söylesek almayız desek olur mu ki ?
Birde Albüm çektireceğimiz yerle anlaşsak onlar daha indirimli yaparlar mı ?sizce

cnm söyleyin tabi yoksa sonradan almamak olmaz. konuşunki önce sonra abuk subuk bir sürü çekerler almamak olmaz.

baberko canımcım kızlar bugün abiye gelinlik falan ekleyince bende nette ne var ne yok diye bakmak istedim nerde giyilir bilmiom nişan söz de falan olabilir benim içim gitti ama giymeye yerim yok kii

kızlar fotolardan söz açılmışken düğünde çekilen fotolardan almayanlar olunca düğün sahipleri kalan fotoların parasını ödemek zorunda mı?
Bencede canım önceden konuşursan almak gibi bi zorunluluğun elbet olmaz..Anlaştığınız poz adeti dışında almak istemediğini özellikle belirt yerimseniben
baberko canımcım kızlar bugün abiye gelinlik falan ekleyince bende nette ne var ne yok diye bakmak istedim nerde giyilir bilmiom nişan söz de falan olabilir benim içim gitti ama giymeye yerim yok kii

Pashminam senin söz-nişan durumları belli mi ?

sulfatı geldimi kızlar ben göremedim de kaçırdım mı neee

burcu bende merak ediorum bugün hatta birkaç gündür yok sülfat bir kaç gün önce resim ekleyip kaçmış bende göremedim merak ta ettim napıo acaba demekki işi çok canım giremio,

herkes evlenip gitcek kışın burda pashmina uğurböcüğü bide blackquenn beraber kalakalcaz :))

Üff seneyede evlenemezsem alıp bohçamı kaçarım artık ben yer-ter ayol kız kurusu olcam 30 a kadar bekleyeyemem ben yaa

ben de varım cancağızım merak etme

Kalabalığız yanii lepii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…