kızlar biz gidip fotoğrafçıya salona getireceğiz Salonun kendi fotoğrafçısı değil acaba söylesek almayız desek olur mu ki ?
Birde Albüm çektireceğimiz yerle anlaşsak onlar daha indirimli yaparlar mı ?sizce
Bencede canım önceden konuşursan almak gibi bi zorunluluğun elbet olmaz..Anlaştığınız poz adeti dışında almak istemediğini özellikle belirt yerimsenibenkızlar fotolardan söz açılmışken düğünde çekilen fotolardan almayanlar olunca düğün sahipleri kalan fotoların parasını ödemek zorunda mı?
baberko canımcım kızlar bugün abiye gelinlik falan ekleyince bende nette ne var ne yok diye bakmak istedim nerde giyilir bilmiom nişan söz de falan olabilir benim içim gitti ama giymeye yerim yok kii
ewt cok asil bi elbise olsun görümcen ya da kardeşlerin varsa onlarda giyersin artık kısmetse.
BYES BÖCÜKKKı aksamlar
kardeşim var ama okuyo daha evlenme durumu yoık, arkadaşlarımında çoğu evlendi bu yaz da düğün yok gibii canım yaaa
herkes evlenip gitcek kışın burda pashmina uğurböcüğü bide blackquenn beraber kalakalcaz :))
ozaman bidahaki yaza kısmetse :)) ewt pashmina sende söz nişan varmıydı
sulfatı geldimi kızlar ben göremedim de kaçırdım mı neee
herkes evlenip gitcek kışın burda pashmina uğurböcüğü bide blackquenn beraber kalakalcaz :))
ben de varım cancağızım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?