Betacım evdekiler benim turşumu kurcakları için öyle şeyler yok görünürde bizde maalesef sinir oluyom bende ....Pashminam senin söz-nişan durumları belli mi ?
sulfatı geldimi kızlar ben göremedim de kaçırdım mı neee
Kızlar sulfatın bu hafta ağır konukları var yerimseniben Kayınvalidesiyle,görümcesi gelecekti.Ondan giremiyor demekki.Belkide bütün eksiklerini hep beraber tamamlıyorlardır sırnaşık şeyburcu bende merak ediorum bugün hatta birkaç gündür yok sülfat bir kaç gün önce resim ekleyip kaçmış bende göremedim merak ta ettim napıo acaba demekki işi çok canım giremio,
Üff seneyede evlenemezsem alıp bohçamı kaçarım artık ben yer-ter ayol kız kurusu olcam 30 a kadar bekleyeyemem ben yaa
Kalabalığız yanii lepii
biraz küçük olmuş hepsi bosch çok beğenerek aldım kayınvalidem buyıl yeni almıştı kendine acayip memnun banada bosch aldık şutarafagitti
bunuda canım annem almış :1hug:
Hayırlı olsun camelt.İyi günlerde kullan yerimseniben Sende beyaz almışın en güzeli :lepi:
beyaz eşyalarımı aldık alkisalkisalkis
Hımm bu konuda pek bilgim yok :uhm: Ama istanbulda bi yer varmış 750 TL ye çekiyormuş kendi stüdyo ortamlarında :1shok: En güzeli bulucaksın güzel bir mekan.Birde üniversiteden fotoğrafçılık klubüne üye veya okuyan bi gençç anlaşıcaksın uygun fiyata fıstık gibi olur valla.Ben düşünmüyor değilimm :jeyyar: Sende öyle yapabilirsin songacum yerimsenibenkızlar bu açık havada resim çektirmek kaça mal oluyor ?
bunuda canım annem almış :1hug:
burcu bende merak ediorum bugün hatta birkaç gündür yok sülfat bir kaç gün önce resim ekleyip kaçmış bende göremedim merak ta ettim napıo acaba demekki işi çok canım giremio,
Üff seneyede evlenemezsem alıp bohçamı kaçarım artık ben yer-ter ayol kız kurusu olcam 30 a kadar bekleyeyemem ben yaa
Kalabalığız yanii lepii
Hımm :uhm: zor bi durum.İnşallah tekirdağda iş bulursunda işiniz hızlanır can:teselli:ımmBetacım evdekiler benim turşumu kurcakları için öyle şeyler yok görünürde bizde maalesef sinir oluyom bende ....
BYES BÖCÜKKK
Olsunn canım benim 1,5 senedir bekliyor sırnaşık şey Hepsinide en son çıkan modellerden almıştım..Ama şimdi bi üst modelleride çıktı değiştirmeyi düşünmüyorum.sağol canım beyaz aldım en iyisi beyaz adı üstünde dimi BEYAZ eşya kaydirigubbakcemile5
aldık bir seneden biraz fazla mağazada beklicek üst modeli çıkarsa ücret talep etmeden yeni modeliyle değiştirecekler :lepi:
Ahh parpalm walla bugün geçtin aklımdan.Sana düğün için kuaför falan ayarladınmı diye sorucaktım..selam kızlar kaçgündür takip ediyorum ama birtürlü muhabbete giremedim ben hepinizi merakm ettim acaba kim ne yaptı bide toprağım naptı beta sulfat burcu özge senin gelinlik ne alemde ama bir allahın kulu beni sormuyo öhhhüü öhüüüüüsenağlama
selam kızlar kaçgündür takip ediyorum ama birtürlü muhabbete giremedim ben hepinizi merakm ettim acaba kim ne yaptı bide toprağım naptı beta sulfat burcu özge senin gelinlik ne alemde ama bir allahın kulu beni sormuyo öhhhüü öhüüüüüsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?