Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pashminam senin söz-nişan durumları belli mi ?
Betacım evdekiler benim turşumu kurcakları için öyle şeyler yok görünürde bizde maalesef sinir oluyom bende ....
BYES BÖCÜKKK[/QUOTE]
Hımm :uhm: zor bi durum.İnşallah tekirdağda iş bulursunda işiniz hızlanır can:teselli:ımm
sulfatı geldimi kızlar ben göremedim de kaçırdım mı neee

Kızlar sulfatın bu hafta ağır konukları var yerimseniben Kayınvalidesiyle,görümcesi gelecekti.Ondan giremiyor demekki.Belkide bütün eksiklerini hep beraber tamamlıyorlardır sırnaşık şey
Ben de ne yaptı merak ediyorumm hihoyyyt

biraz küçük olmuş hepsi bosch çok beğenerek aldım kayınvalidem buyıl yeni almıştı kendine acayip memnun banada bosch aldık şutarafagitti

hayırlı olsun güzelim.bende arçeliğin sitesinde alacaklarımı belirledim.zamanı gelince onların üzerinde yoğunlaşıcaz

beyaz eşyalarımı aldık alkisalkisalkis
Hayırlı olsun camelt.İyi günlerde kullan yerimseniben Sende beyaz almışın en güzeli :lepi:
kızlar bu açık havada resim çektirmek kaça mal oluyor ?
Hımm bu konuda pek bilgim yok :uhm: Ama istanbulda bi yer varmış 750 TL ye çekiyormuş kendi stüdyo ortamlarında :1shok: En güzeli bulucaksın güzel bir mekan.Birde üniversiteden fotoğrafçılık klubüne üye veya okuyan bi gençç anlaşıcaksın uygun fiyata fıstık gibi olur valla.Ben düşünmüyor değilimm :jeyyar: Sende öyle yapabilirsin songacum yerimseniben

bunuda canım annem almış :1hug:

İyi günlerde kullan millyaa..Güzel güzel kızartmalar yap koçişine cokacimcoook

canım evet bende merak ettim gelir inşallah yarın öbür günn

yalnız senin iyi bir yanın var çokk minyon görünüyorsun kuuzm
yaşını hiç göstermiyorsun kii vallahi 22 den büyük demem senin için :sm_confused:

Betacım evdekiler benim turşumu kurcakları için öyle şeyler yok görünürde bizde maalesef sinir oluyom bende ....
BYES BÖCÜKKK
Hımm :uhm: zor bi durum.İnşallah tekirdağda iş bulursunda işiniz hızlanır can:teselli:ımm

Kızlar sulfatın bu hafta ağır konukları var yerimseniben Kayınvalidesiyle,görümcesi gelecekti.Ondan giremiyor demekki.Belkide bütün eksiklerini hep beraber tamamlıyorlardır sırnaşık şey
Ben de ne yaptı merak ediyorumm hihoyyyt[/QUOTE]

heee şimdi anlaşıldıııı :lepi:

selam kızlar kaçgündür takip ediyorum ama birtürlü muhabbete giremedim ben hepinizi merakm ettim acaba kim ne yaptı bide toprağım naptı beta sulfat burcu özge senin gelinlik ne alemde ama bir allahın kulu beni sormuyo öhhhüü öhüüüüüsenağlama

Olsunn canım benim 1,5 senedir bekliyor sırnaşık şey Hepsinide en son çıkan modellerden almıştım..Ama şimdi bi üst modelleride çıktı değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bende çamaşır makinasını beyaz aldım ama gömme fırınla bulaşık makinasını inox aldım oda diğer ürünlerde inox olduğu için yoksa bende beyaz almayı düşünürdüm.Çok kir belli ediyor çünkü :1no2: En güzeli yapmışın iyi günlerde kullan canım tekrar yerimseniben
Ahh parpalm walla bugün geçtin aklımdan.Sana düğün için kuaför falan ayarladınmı diye sorucaktım..
Biz dün gelinliği aldık.Altı içime sinmedi.Teslimatta tekrar deneyip beğenmediğim kısımlarda değişiklik isticem.Şimdi kuaför,makyaj kısımlarını araştırıyorum.Nişan saçımı bilmiyorum bilirmisin eşrefpaşada ünlü şebnem var ona yaptırdım.Herkes çok beğenmişti saçımı ama ben makyajımı ve saçımı çok ağır bulmuştum :1no2: Boya fıçısına çevirdi yüzümü Çok üzgünüm çoook Ona gitmek istemiyorum düğün için..Hatayda ablamın nişanında gittiğimiz bi yer var mualla bakalım orada yaptırıcam galiba.Bide karşıyaka girnede üniden arkdaşım yaptırdı çok süper yapmıştı..Çok doğal ve sade hem saçı hemde makyajı çokta şıktı.Belki bilirsin kokoş kuaförmüş adı :uhm:
Bide düğün ayakkabısı aldık.Platform topuklu krem çok sade gelin ayakkabısı hepsini haftaya teslim alıcam.Şimdilik böylee..Bu arada gelinlik+duvak 700 TL anlaştık nasıl sence.Normalde fiyatı 1750 TL gelinliğin..Berikadan aldık.

Son düzenleme:

kuzuşum yaa deme öyleee:teselli: burası çok kalabalık bazen mesela o kişinin eksikliğini duyuyorsun ama öyle kalabalıkki çıkartamıyorsun. takma böyle şeyleri kuzucuğum Şeniz
gelinlikçi arasın diye bekliyorum arayınca dikilmeye başlayacak :1rolleyes: model belirlendi fiyat dikecek yer kesinleşti bekliyorum işte kuzum a.s.

4 gün oldu herhalde giremeyeli, düne kadar olan geçmişi geceleri okumaya çalıştım ama bişey yazamadım. Beni merak eden oldu mu ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…