Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın kızlarrrr. Bende bugün öğleden sonra gelinlik bakmaya gideceğim kadıköy'e /COLOR]Beğendiğim bir model olursa arkadaşımın diktirdiği gelinlikçiye o modeli diktiricem

parpalm nasıl gidio hazırlıklar?

canım teşekkür ederim ya nasıl olsun nişanlım bir gelse allahın izniyle askerden herşey daha güzel ve anlamlı olucak şafak 18 bir an önce geçsin istiyorum bizim büyük eşyalar küçük eşyalar herşeyimiz tamam gelinlik provam bugun vardı iptal oldu haftaya kaldı askerim gelince ev tutulcak halı perde ozaman alınacak temizliği serilmesi derken büyük gün kısmetse gelip çatacak:Saruboceq:

sende nasıl gidiyor?

h geldınız kızlar

mınık nan sureklı tatlı yeme hele sbhları recel bal cok yeme sısmanlarım derken şekerın cıkar tatlım genelde süt urunlerı falan tuket oldu mu bugunde bime gıt mısır al sonra yıka yağda 10 dk kavur sonrada baharatlardan koy super olıy helede karabıber ve tuz yetıyo aslında

kızlar fotolardan söz açılmışken düğünde çekilen fotolardan almayanlar olunca düğün sahipleri kalan fotoların parasını ödemek zorunda mı?

Ayyyyyy ben kismeyi görmedim ya ne esmy ne eccu kismeyi ne gamze görmedim hepsini kaçırdım

ıtırbuse bızımde oyel bısey yok almayanlarınkını almıycaz ama bızım nıkahtı
roselın cnm benımkıler profılımde albmde arkdaşlk yollarsan olur
redlowe cok az kalmıs cnm bnm ALLAH mesut etsınnna.s.

peki bugün bimden alırım bize yakın zaten...
Süt ürünleri çok tüketmekten korkuyorum ülserden dolayı yasak bana :çok üzgünüm:
mısır olayı iştahımı açtı şakkıdı

peki bugün bimden alırım bize yakın zaten...
Süt ürünleri çok tüketmekten korkuyorum ülserden dolayı yasak bana :çok üzgünüm:
mısır olayı iştahımı açtı şakkıdı
cnm ya herkez vermeye ugrasır ama alması daha zor galıba :asigim:

almasıda cok zor ınanın vermesı kadar
ben 25 26 beden kot gıyerdım ınan bulamazdım kemıklerım cıkıyodu sonra yedım durdum ama baya kılo almakta zorlandım sımdık 3 aylık hamıle kadın göbüşübe sahıbım :roflol:
süt urunlerı bende sevmem aslında ozmn pekmez ıç sulandırıp oda cok yararlı

burcu h geldın fıstık

kızlar uğraşmayın
isteyin biz size verek
burcu ve ben talibiz
dimi burcu :)))

şekerim bu gün neden burası böyle renksiz....:sm_confused:
cnm sen yoktun ondandırrr naniknanik
kısmecıkler yok heralde bugun
dun esrayı aradım kızlar kıansı olmus bugun erkek kınası varmıs abısınden gırıyordu ya abısının bılgısayarı bozulmuş
birdedun yemekte 6 ksıydık doyurabıldım ınsanla<ı ogrenmeye başldm galıbaaaakaydirigubbakcemile2

hoşgeldiniz kızlarr..
inanın almak çok zor heleki mideniz benimki gibi küçükse (abimin deyimiyle kuş kadar)
ve hiç 45 kilonun üstüne çıkmadıysanız :çok üzgünüm:
bende 25 beden kot giyiniyorum..
vermek isteyen herkesten almaya razıyım siz yeterki verin :1rolleyes:

ay cnm ya ıns alırsın şöleeee ele avuca gelırsın kaydirigubbakcemile

5 kilo benden olsun kaydirigubbakcemile2
gerisini burcudan al kaydirigubbakcemile3

ben 10 kilo veririm kuzum :roflol: başka yere gitme bana gelll
ayy hükümet gibi hatunum ayollll kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…