parpalm nasıl gidio hazırlıklar?
kızlar fotolardan söz açılmışken düğünde çekilen fotolardan almayanlar olunca düğün sahipleri kalan fotoların parasını ödemek zorunda mı?
Ayyyyyy ben kismeyi görmedim ya ne esmy ne eccu kismeyi ne gamze görmedimhepsini kaçırdım
ana kimse yokmuu :ecrin_bebek: ne zamndır giremiyorum bu topiğee çok az kaldı düğünee koşuşturup duruyorum yaa kızlar evlenmek için evraklarınız hazırmıı yaa ben aşıdan çok korkuyoru hepatit b olmakk zorundaymışım hastalıklardan korunmak içinn yoksa doktor vermyor sağlık raporunu şakkıdı
h geldınız kızlar
mınık nan sureklı tatlı yeme hele sbhları recel bal cok yeme sısmanlarım derken şekerın cıkar tatlım genelde süt urunlerı falan tuket oldu mu bugunde bime gıt mısır al sonra yıka yağda 10 dk kavur sonrada baharatlardan koy super olıy helede karabıber ve tuz yetıyo aslında
cnm ya herkez vermeye ugrasır ama alması daha zor galıba :asigim:
peki bugün bimden alırım bize yakın zaten...
Süt ürünleri çok tüketmekten korkuyorum ülserden dolayı yasak bana :çok üzgünüm:
mısır olayı iştahımı açtı şakkıdı
günaydın şekerlerrr
sanada fıstık
şekerim bu gün neden burası böyle renksiz....:sm_confused:
cnm sen yoktun ondandırrr naniknanikşekerim bu gün neden burası böyle renksiz....:sm_confused:
hoşgeldiniz kızlarr..
inanın almak çok zor heleki mideniz benimki gibi küçükse (abimin deyimiyle kuş kadar)
ve hiç 45 kilonun üstüne çıkmadıysanız :çok üzgünüm:
bende 25 beden kot giyiniyorum..
vermek isteyen herkesten almaya razıyım siz yeterki verin :1rolleyes:
hoşgeldiniz kızlarr..
inanın almak çok zor heleki mideniz benimki gibi küçükse (abimin deyimiyle kuş kadar)
boya bitmiş kaydirigubbakcemile2
ay cnm ya ıns alırsın şöleeee ele avuca gelırsın kaydirigubbakcemile
hoşgeldiniz kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?