Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcu ahanda bendede bir şarkı geliyorrr
Deli gibi yürekten sevmeli
Uğruna dünyaları vermeli
ınciltmemeli sevenleri
Değerlerini bilmeli
:asigim:

Aynen burcucum bende aynı şeyi yaptımm biraz öncee

Benimkidee cuma günleri patt erkenden uyuyorr...Fosur fosurr mirmirmirmir
en geç 10:30 da yatıyorr..Çok canım sıkılacak Çok üzgünüm çoook Ama bi yandanda iyi.K.K ya girme fırsatım olurr :jeyyar:

Hoşbulduk betacımm. bugun gelinlikçiyle konuştumm o nişanlık elbisesini çok beğendii...

Eklediğin bolerolu modeli dimi :asigim: Eee hepimiz beğendik şekercim süper bi model :lepi: Fiyatınıda konuştun mu ? Ne kadara dikermiş..Bİrde sen ne renk düşünüyorsun.

buyruunnn bakalımmmm:) kolundaki yok:)

yerimseniben

Hayırlı olsun cnm bende bugun aynısını denedim model aynı ama alt tarafı daha hareketli.Bu modelin ikiziymiş çok güzel bir gelinlik gerçekten ama bana çok krem geldi rengi esmer tenliyim banada çok yakıştı ama ben daha açık renk istiyorum ve kırık beyazı haftaya gelicek gidip bakıcam.çok güzel ama güle güle giy bakalım belki dediğim modelide bana nasip olur:)

Eccu resim koymuş bende çok merak etttim nasıl görücez ya...

ana kimse yokmuu :ecrin_bebek: ne zamndır giremiyorum bu topiğee çok az kaldı düğünee koşuşturup duruyorum yaa kızlar evlenmek için evraklarınız hazırmıı yaa ben aşıdan çok korkuyoru hepatit b olmakk zorundaymışım hastalıklardan korunmak içinn yoksa doktor vermyor sağlık raporunu şakkıdı

8 gün mü kaldı cnm çok az kalmış hadi bakalım.valla evrak vs olayına daha girmedim ben var daha.aşıdan korkacak ne var evlilik için sonuçta onu düşün acısı diner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…