Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

8 gün mü kaldı cnm çok az kalmış hadi bakalım.valla evrak vs olayına daha girmedim ben var daha.aşıdan korkacak ne var evlilik için sonuçta onu düşün acısı diner

8 gün değil 6 düğünle kına gecesini çıkarırısak süprizzzzz
ne bilim cnm ya küçüklükten beri war bende bu korkuyorum aşıdan zaten bugün 2 ünite kan verdim ilk defaa :1shok: ama aşıda olmam gerekiyomuş doktor aşını ol gel öyle vericem raporu dedi -tatlicadiarzu- onun dışında birsürü evrak gerekiyor bütün gün koşuşturdum durdum foto çekin o bu şu yorgunluktan ölüyorum benneyaptımki

tatlı heyecanlar olsa gerek o günler gelsin ben kan vermeye razıyım.Allah kolaylıklar vrsin.inş herşey çok yolunda gider.

selam kızlar..redlowe canım Allah yardımcın olsun...aşıda ne var heeç acımıyor canım

kapat gözünü kuzum napıcaksın artık yanında sevdiğin biriyle git...başka yerde olduğunu düşün..bend ekan aldıramam aslında aldıramam değilde alamıyorlar...damarımı bulamıyorlarda ahahdelikafadulden kızlar bu arada geçmişi okudum herkez aldıklarını iyi günlerde kullansın..

ovegcim canıııııııım seninde 3 ayın kalmış be kuzum....ay nasıl heyecanlısınızdır şimdi di mi?Allah yardımcınız olsun..inşallah herşey çok güzel olura.s.

valla gelinlik fiyatı süper bence içine sinmesi en önemlisi ben nişan saçımı ksk sahil tararında erdal var ona yaptırdım görümcem evlendi düğün kına saç ve makyajını ilyasa yaptırdı oda kskde işin ehli ilyas sen içini ferah tut su akar yatağını buluryerimseniben
ohh maşallah herşey tamam sayılır seninde bende bugun provaya gidicem senin gelinliğin resmini görmedim ben gerçi ama içine nasıl siniysa öyle yaptır teslim almak için biraz erken geldi bana sanki
ayakkabı mevzusunda ben küçücük topkulu bişi giyimek durumunadayım ikimizde aynı boydayız kızlar ben biraz sulak yerde yetişmişim:asigim:
allah giymeyi nasip etsin betacım herşey çok güzel olucak inşlh.

günaydınnnnn şekerlerr....a.s.

böcüğün tavsiyesine uyup yemek yiyeyimm... saat 10 da bi daha yicem cokacimcoook

GÜNAYDINN KIZLARRRR:lepi:

Eklediğin bolerolu modeli dimi :asigim: Eee hepimiz beğendik şekercim süper bi model :lepi: Fiyatınıda konuştun mu ? Ne kadara dikermiş..Bİrde sen ne renk düşünüyorsun.

cnm dedim ya nişanlımın arkadasının ablası die bi güzellik yaptı
normalde 400e dikio bana 180 dedi

günaydınn.....
bugün ilk kahvaltımı yaptım koccaman bi bardakta su içtim iyi yapmış mıyım böcük cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…