8 gün mü kaldı cnm çok az kalmış hadi bakalım.valla evrak vs olayına daha girmedim ben var daha.aşıdan korkacak ne var evlilik için sonuçta onu düşün acısı diner
tatlı heyecanlar olsa gerek o günler gelsin ben kan vermeye razıyım.Allah kolaylıklar vrsin.inş herşey çok yolunda gider.
buyruunnn bakalımmmm:) kolundaki yok:)
yerimseniben
Olsunn canım benim 1,5 senedir bekliyor sırnaşık şey Hepsinide en son çıkan modellerden almıştım..Ama şimdi bi üst modelleride çıktı değiştirmeyi düşünmüyorum.
Bende çamaşır makinasını beyaz aldım ama gömme fırınla bulaşık makinasını inox aldım oda diğer ürünlerde inox olduğu için yoksa bende beyaz almayı düşünürdüm.Çok kir belli ediyor çünkü :1no2: En güzeli yapmışın iyi günlerde kullan canım tekrar yerimseniben
Ahh parpalm walla bugün geçtin aklımdan.Sana düğün için kuaför falan ayarladınmı diye sorucaktım..
Biz dün gelinliği aldık.Altı içime sinmedi.Teslimatta tekrar deneyip beğenmediğim kısımlarda değişiklik isticem.Şimdi kuaför,makyaj kısımlarını araştırıyorum.Nişan saçımı bilmiyorum bilirmisin eşrefpaşada ünlü şebnem var ona yaptırdım.Herkes çok beğenmişti saçımı ama ben makyajımı ve saçımı çok ağır bulmuştum :1no2: Boya fıçısına çevirdi yüzümü Çok üzgünüm çoook Ona gitmek istemiyorum düğün için..Hatayda ablamın nişanında gittiğimiz bi yer var mualla bakalım orada yaptırıcam galiba.Bide karşıyaka girnede üniden arkdaşım yaptırdı çok süper yapmıştı..Çok doğal ve sade hem saçı hemde makyajı çokta şıktı.Belki bilirsin kokoş kuaförmüş adı :uhm:
Bide düğün ayakkabısı aldık.Platform topuklu krem çok sade gelin ayakkabısı hepsini haftaya teslim alıcam.Şimdilik böylee..Bu arada gelinlik+duvak 700 TL anlaştık nasıl sence.Normalde fiyatı 1750 TL gelinliğin..Berikadan aldık.
Eklediğin bolerolu modeli dimi :asigim: Eee hepimiz beğendik şekercim süper bi model :lepi: Fiyatınıda konuştun mu ? Ne kadara dikermiş..Bİrde sen ne renk düşünüyorsun.
yapmışsın cnm
mısır konservesı aldın yedın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?