Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

CNM bende dün gelinlik.iye gittim nişanlımla modeli belirledim gibi
ev tutmadık hala mobilyalarıda almadık
ortada bi beyaz eşyalar var ama bende de telaşın tsi yok bende anlayamadım nie böle?

kilo almak isteyen arkadaslar poleni denedimi acaba? bende tam bilmiom ama sanırım iştah açıo die biliom arı poleni die geçio sanırımm

CNM bende dün gelinlik.iye gittim nişanlımla modeli belirledim gibi
ev tutmadık hala mobilyalarıda almadık
ortada bi beyaz eşyalar var ama bende de telaşın tsi yok bende anlayamadım nie böle?

Buketcim senden benim gibisin.düğün tarihlerimiz çok yakın ve bizdede ne ev var ne mobilya.daha halısı perdesi var.üüüü.ben dışardan skain görünüyorum ama habire bunları düşünüyorum nasıl olacak nolcak diye :uhm:

hepınız gıdın ben kapatırım kknın ısıklarını
esracım yarın evlenıyo allahım darısı basıma acep yazdımı ayakkabsının altına benı:roflol: nan herkes yazıyo sılınıyo ama hıc çıt yok

komşu hepsı halolur bosver cnm salla gtsın
ve ben bugun 6ya kadar calısıyom

Kıs böcüğüm sen üsülme.bak ben yazayım silinsin kesin gidicisin kocaya kaydirigubbakcemile

Roselincm beninde ara ara aklıma gelip sıkıntılar basıyo sonraa amaaaan salla gitsin hersey olacağına varır deyip savusturuyorum dağıtıyorum kara bulutları. herşey olacağına varır sende üzülme hiçç
komşum özledim seni
Arsima ben çalışmak istemiom bugun napmam lazım? kaydirigubbakcemile3

Arsima ben çalışmak istemiom bugun napmam lazım? kaydirigubbakcemile3

izin alabiliyorsan al :)

ben patronla görüşecektim düğüne kadar olan (mayıs ve haziranın 1. haftası) cumartesileri izin isticektim
sonra aklıma evlilik iznimi 2 hafta isteyeceğim geldi
dahada sonra baalayından geldikten sonraki 2 hafta cumarteside kaynımın düğünü için izin almam gerektiği geldi
ben naptım hiç izin almadım

şimdi önümüzdeki iki cumartesi için alıcam sonra düğün için alıcam bide kaynımın düğüne
kovulurmuyum acep :)

kovulmazsın merak etme senden ıyısını mı bulcakk

bgun kımın kınası var esra ıle hayatımın mı

RABBIM evlılığınızde ılk gunkı aşkı söndrmesın cnm

komşu gel canım gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…