burcuu resşm eklersin diye bekliyim dedim ama pc başında uyucam nerdeyse çok yorulmuşumm
iyi gecelerrr Şeniz
çok sevindim canımm hihoyyyt hihoyyyt
resimlerini bekliyoruzz en yakın zamandaaa
bu arada bugün aşkımın zoruyla tartıldım istemeye istemeye
korka korka bi baktımmm 41 kilo olmuşum hihoyyyt hihoyyyt
evet tatlişimmm:1hug:nasılda unutmamış bak babetlerimii Şenizyerim ben seni..
en yakın zamanda ekliycem fotosunuuu yerimseniben
hadi hayırlı olsun kiloların kuzummmm Şeniz
Burçişş dünde dedim yaa takipteyimm sengözlerimebaksanab Minik kelebeklerim var seni izliyorr :1ninca: kaydirigubbakcemile3
http://img26.imageshack.us/img26/6894/img0371u.jpg
kızlar ilkkez resim ekliyorum inş olmuştur.
bugun baktığım kınalık ama altı çok kabarık geldi daha az kabarık hali nasıl sizce.Bizim oralarda kına düğün gibi kalabalık olur ortama uyar yani.Sizce nasıl
ayy ben senide minik kelebeklerinide yerim yaaaaŞeniz
canımsın... :1hug:
burcucum yorum yapabilirsin nolcak sonuçta alınmadı araştırıyorum şimdilik ama kınamda klasik bir abiye giymek istemiyorum.Çünkü o tarz abiyeyi kız kardeşlerim giyecek ben farklı olmalıyım gibi geliyor:) ama buda çok kokoş bişey farkındayım:)
eudorabeta cnm saçım kahve orda kızıl gibi çıkmış.Ya rengi canlı kırmızı üstüme oturdu bide ama işte dediğim gibi kabarıklığı abartı geldi
kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Burcuu bugün saks mavisi süper bi abiye gördümm :asigim: World bella parisin abiyesiymiş..Straplez üstü taşlı altı böyle bol tüller vardı..:asigim: Çok güzeldi yaa...
Bak buna çok benziyordu :asigim:
Fiyatı bana uygun geldi yada kız yanlı söyledi kaydirigubbakcemile 265 TL peşin olur dedi.
burcucum yorum yapabilirsin nolcak sonuçta alınmadı araştırıyorum şimdilik ama kınamda klasik bir abiye giymek istemiyorum.Çünkü o tarz abiyeyi kız kardeşlerim giyecek ben farklı olmalıyım gibi geliyor:) ama buda çok kokoş bişey farkındayım:)
eudorabeta cnm saçım kahve orda kızıl gibi çıkmış.Ya rengi canlı kırmızı üstüme oturdu bide ama işte dediğim gibi kabarıklığı abartı geldi
hadi ben yatıyorum şekerlerrrr sonra görüşürüzzzzz....
http://img26.imageshack.us/img26/4723/img0371j.jpg
kızlar ilkkez resim ekliyorum inş olmuştur.
bugun baktığım kınalık ama altı çok kabarık geldi daha az kabarık hali nasıl sizce.Bizim oralarda kına düğün gibi kalabalık olur ortama uyar yani.Sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?