Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok sevindim canımm hihoyyyt hihoyyyt
resimlerini bekliyoruzz en yakın zamandaaa

bu arada bugün aşkımın zoruyla tartıldım istemeye istemeye
korka korka bi baktımmm 41 kilo olmuşum hihoyyyt hihoyyyt

Kızz minik millet kilo vermek ister sende kilo almak istiyosunn :mymeka: kaydirigubbakcemile3 Bol bol çikolata yee..Ben çok yiyorum hemen alıyorum kaydirigubbakcemile3

evet tatlişimmm:1hug:nasılda unutmamış bak babetlerimii Şenizyerim ben seni..
en yakın zamanda ekliycem fotosunuuu yerimseniben

hadi hayırlı olsun kiloların kuzummmm Şeniz

Burçişş dünde dedim yaa takipteyimm sengözlerimebaksanab Minik kelebeklerim var seni izliyorr :1ninca: kaydirigubbakcemile3

Üst kısmı çok güzel oturmuş bedenine yerimseniben Rengide çok güzelmiş :asigim:
Ama üstü sanki biraz daha belden aşşağı kadar otursa ondan sonra kıvır kıvır olsa olmazmıydı ki :uhm: Ama şöylee bi bakınca çokta yakışmış gerçekten :lepi: Saçlarında kızıl sanırım çok uyumlu olmuş hihoyyyt

Ovegcim hiç benim tarzım değil...
Bırak kınalığımı gelinliğim bile böyle değil onun içi ben yorum yapıp içini bulandırmıyım en iyisi...

ayy ben senide minik kelebeklerinide yerim yaaaaŞeniz
canımsın... :1hug:

kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Burcuu bugün saks mavisi süper bi abiye gördümm :asigim: World bella parisin abiyesiymiş..Straplez üstü taşlı altı böyle bol tüller vardı..:asigim: Çok güzeldi yaa...

Bak buna çok benziyordu :asigim:
Fiyatı bana uygun geldi yada kız yanlı söyledi kaydirigubbakcemile 265 TL peşin olur dedi.

burcucum yorum yapabilirsin nolcak sonuçta alınmadı araştırıyorum şimdilik ama kınamda klasik bir abiye giymek istemiyorum.Çünkü o tarz abiyeyi kız kardeşlerim giyecek ben farklı olmalıyım gibi geliyor:) ama buda çok kokoş bişey farkındayım:)

eudorabeta cnm saçım kahve orda kızıl gibi çıkmış.Ya rengi canlı kırmızı üstüme oturdu bide ama işte dediğim gibi kabarıklığı abartı geldi

Evet banada biraz abartı geldi kına için..:1no2: Ama gelinlik olsa bişe dememde kına için daha böyle katlı bi tarz düşünebilirsin yerimseniben

265 çok uygunmuş canım yaa
şakkıdı
vede biliyorsundur bu sene saks mavisi çokk moda.. :jeyyar:
teyzem benim düğünümde giymek için saks mavisi aldı vede oda bunun kadar mükemmel ve sade bir model...
ben beğendim canımm

işte hayalin öyle bir şeyse alınmanı istemem kuzum yada etkilenmeni onun için söylemiyim dedim :1hug: ama madem sordun bencede çok abartılı kuzucuğumm :1hug:

evet galiba haklısınız ama kabarıklığı inince nasıl olucak bakıcam.Teşekkürler yinede.iyi geceelr

hadi ben yatıyorum şekerlerrrr sonra görüşürüzzzzz....

Evet saks mavisi bu sene moda :asigim: Bakalım eşşek nişanlım çok açık macık dedi beni sinir etti :mymeka: Ablamla gidip bakıcaz bi dahakinee...

Hadi iyi gecelerr,tatlı rüyalar kuzumm Şeniz

kuznimin kınada giydiğinin tıpatıpı diyebilirim onunda ki daha da kabarıktı canırım:))
ortama uyacaksa neden olmasın ben de böyle birşey düşünmüyoum ama kuzenlerim hep böyle giyiniyor benimde

Kimsecikler yok burda? Girme fırsatım olmuşken tüm geçmişi çok hızla okudum, şaşı oldum yaaa kafamçokkarıştı Yarın sabah misafirlerim gidiyor yine burdayım :enbuyukkk:
Yeni cici alan arkadaşlar iyi günlerde kullansın. Elbiseler eklenmiş çok cici, beta hemşom pembiş elbise çok tatlıymış çok beğendim. Bir de arsimanın ekledikleri vardı çok hoş görünüyolar.

Bir de beta o gün çıkmam gerekti hemen gelinlikle ilgili ayrıntılı yazamadım ama çok ayrıntılı inceledim yerimseniben Bir kere vücuduna mükemmel oturmuş, ben geçmişi okumayana kadar sen misin içindeki değilmisin bilemiyordum. Sana çok yakışmış. Fiyonk olayı üst kısma hareket katmış ve güzel olmuş. Aşağısındaki toplama kısmına takılmışsın sen onu da teslim alırken halledersin mutlaka, daha derli toplu şekilde isteğin tarzda toplarlar, içini ferah tut Şeniz

Burcişim bir de sen davetiye ne kadar zamanda teslim edilir diye sormuşsun çooook sayfa önce kaydirigubbakcemile3 Biz nişanda 1 saat sonra teslim aldık canım. Ben o gün çalışıyordum, 1 gün önce modeli seçmiştik nişanlım seçtiğimiz şiirimizi götürdü yazı puntolarını seçti, bana da mail attılar ben okeyledim ve 1 saat sonra aldık 100 davetiyeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…