Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

huhu kızlar iyi hafta sonları..össledim yaww sizi...
aaaaaaaaaa hayatcım bu gün kınan var di miiiiiiiiiiiiii?ay pek helecanlı...anlat kız naptınız..Allah kolaylık versin canım benim...

cok skıcı yaa bugun
hayat bızım ıcnde oyna cnm
kızlar sız kaca kadar burdasınız

kızlar merhaba bu topige ilk defa yazyorum öyle ufukta evlilik filan yok ama annem ufak tefek şeyleri alıp kenera koyalım diyor ne yapsam karar veremedim geçen ay karacada yemek takımı vardı sade beyaz kendinden kabartmalı fiyat bayagı uygundu günlük kullanım için aldım onu.. ama annem dün aramış karacada kahvaltı takımları gelmiş die ne yapsam kararsızm alsam mı yoksa öyle bir gün gelene kadar beklesem mi . ya sürekli yeni birşeyler çıkıyor .. bi yandanda gördükçe dayanamıyorum bi akl verin bana.. birde hangi markanın takımları daha kullanışlı ben benardonun takımlarını daha çok begendim offf ne yapaym..

bugün fatihe gittim gelinlikçiler çarşısınaaa.. koskoca çarşıda hazır gelinlikler içinde sadece ve sadece 1 adet beğendim kıslaarr..1500 tl fiyatı.. şimdi ben ağlamıyım da kimler ağlasın :1no2:

fatihte gelinlikçler çarşısımı var...
fatihin ana caddesindeki yerleri biliyordum sadece böyle özel çarşı bilmiyordum...
çok mu değişik bişiy acaba istediğin.
benim orda gözüme takılıyorda bir çok model oluyor beğendiğim

kızlarrr gelinlik ayakkabımı hallettimmm...
en korkulu rüyalarımdan birini hallettim. gerçi gene topuklu oldu ama napalım yapacak bir şey yok...
normalde de giyebileceğim sade şirin spor bir ayakkabı olduuuuu....

en korkulu rüyalarımdan birini hallettim. gerçi gene topuklu oldu ama napalım yapacak bir şey yok...

tek ben varım diyede eklemezsin sen şimdi.
hayırlı olsun burcum özgem....
sonrada kullanabileceğin bişiy ne güzel işte

Burcucumm iyi günlerde kullan tatlım yerimseniben Olsun gelinlikte azda olsa topuk şart.Zaten sen bide düz babet almıştın değişe değişe giyersin artık :1hug:

çok sevindim canımm hihoyyyt hihoyyyt
resimlerini bekliyoruzz en yakın zamandaaa

bu arada bugün aşkımın zoruyla tartıldım istemeye istemeye
korka korka bi baktımmm 41 kilo olmuşum hihoyyyt hihoyyyt

tek ben varım diyede eklemezsin sen şimdi.
hayırlı olsun burcum özgem....
sonrada kullanabileceğin bişiy ne güzel işte

hayırlı olsun burcu ayakkabıların merak ettim koysanda görsek keşke

aşk olsun karamlahanam koyarım nele olacak da foto makinam bende değil...
çok basit bir model yaa..
benden başkasına giymez gelinliğin altna:roflol:
durun bakim nette var mı

Burcucumm iyi günlerde kullan tatlım yerimseniben Olsun gelinlikte azda olsa topuk şart.Zaten sen bide düz babet almıştın değişe değişe giyersin artık :1hug:
evet tatlişimmm:1hug:nasılda unutmamış bak babetlerimii Şenizyerim ben seni..
en yakın zamanda ekliycem fotosunuuu yerimseniben

çok sevindim canımm hihoyyyt hihoyyyt
resimlerini bekliyoruzz en yakın zamandaaa

bu arada bugün aşkımın zoruyla tartıldım istemeye istemeye
korka korka bi baktımmm 41 kilo olmuşum hihoyyyt hihoyyyt

hadi hayırlı olsun kiloların kuzummmm Şeniz

burcuu resşm eklersin diye bekliyim dedim ama pc başında uyucam nerdeyse çok yorulmuşumm

iyi gecelerrr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…