Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarrrrrrrrr

aranızda 2009 yazında evlenecekler varr bak şimdi bikaçını gördümm:))))))

topikteki liste temizleniyooo bi bakın bakiyim:))

ankamall :asigim:

arsııma cok beğendım yemek odanı yaa cok guzelmış nerden kaça aldın :asigim:

sağol
almadım yapılıyor
kaça bilmiyorum :)

arsıma yemek takımının ordakı koltuk senın beğendığın deıl mı

bı soru daha neden dırek onu almadın hep yaptırıyorsun hazır almıyon sanırsm

Teşekkür ederim canım. 1000 Tl'ye diktiriyorum Modeli beğendiğim yerde 1800TL

arsıma yemek takımının ordakı koltuk senın beğendığın deıl mı

bı soru daha neden dırek onu almadın hep yaptırıyorsun hazır almıyon sanırsm

yok benim koltuk deil benim beğendiğim doğtaş
yivrim bu yemek takımı burada 4400 tl
sonra başka bi marangoza sordum 3000tl ye yaparım dedi
daha sonra nişanlımın eski patronu mobilyaları ben yapıcam deyince ikisindende vazgeçtik
koltuklara gelince
benim beğendiğim salon koltuğu doğtaşta 4000 tl
ben onu ve oturma odası koltuğunu o fiyata yaptırıyorum
çok zengin değilim
ve sadece bişeyim eksik deil tüm ev eşyam eksik onun için en uygunu en güzeli bulmaya çalışıyorum
parayıda kolay kazanmıyorumki bilinçsizce harcıyayım

Arsima canım oturma odan kaç metrekare kanepeler büyük geldi sanki gözüme.

yanlış hatırlamıyorsam oturma odası 15 m²
yanları küçük yaptırıcaz canım bu sadece model değişikliklerimiz olacak :)

kızlar size bi tavsiyem koltuk kenarlarınızı kesinlikle kullanışlı bir şey yaptırın benimkisini hatırlayanlar bilir uzanmak istediginde sadece başınızı koyuyosunuzz yastık gibi çok rahat

uuzn bi aradan sonra ben geldiiiiimmm:teytey:

itiraf ediyorum geçmişi okumadım çünkü korktummmmmm kimbilir kaç sayfa birikmiştirrrdelikafadulden

valla ara verdim yaaa

bizde mobilyamızı yaptırıyoruz oturma odasına köşe olucak.
benzer foto bulursam koyayım dur bakınayım accuk

yanlış hatırlamıyorsam oturma odası 15 m²
yanları küçük yaptırıcaz canım bu sadece model değişikliklerimiz olacak :)

Hımm anladım canım marangoz tanıdığınız varsa dediğin gibi fiyat açısından yaptırmak avantaj tabi bizde hiç tanıdık yok mesela yatak odası ve salon kelebek oturma odası da doğtaş tan köşe olcak büyük olasılıkla .

Bu arada allah kavuştursun işlerein çoğu sana kalmış gene yaaaa neyse gelsin hayrılısıyla da

kızlar size bi tavsiyem koltuk kenarlarınızı kesinlikle kullanışlı bir şey yaptırın benimkisini hatırlayanlar bilir uzanmak istediginde sadece başınızı koyuyosunuzz yastık gibi çok rahat

ben görmedim

uuzn bi aradan sonra ben geldiiiiimmm:teytey:

itiraf ediyorum geçmişi okumadım çünkü korktummmmmm kimbilir kaç sayfa birikmiştirrrdelikafadulden

hoşgeldin korkkak :)

tanıdık olmadan bile daha uyguna geliyordu kısçem ya

sağolasın evet bana kaldı yine
bide fırça attı az önce canım çok sıkkın

kizlarrrrr simdide kina sepetlerine merak sarmis durumundayim... eve gideyim nette nicelemelrim baslicaktir... kina sepetini kim alir??
önemli almasi degilde kina keseleriyle uyumlu olsun diye diyorum kiz tarafi derseniz ozaman kolay zevkine göre alirsin ama erkek tarafi aliyorsa ozaman dügün alisverinde araya sikistiriliyor o stresst güzel bir sey secemiyor insan ben en azindan

arsıma anladım cnm saol
allah yardımcın olsun gene hasretlık cekceksın gercı okadr iş arasında ona vaktın olur mu bılmem

evinin fotolarını bekliyoz en yakın zamanda hatta bugün klava:

kızlar benim köşe takımı buna çok benziyor sadece o diğer taraftaki çıkıntısı yok, ve sırt yerleri yastık değil düz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…