,
Kaybolmadığımız zamanlarda gezmek için çaba sarfettik mandilincim aşkım orda askerlik yapmıştı birazcık biliodu arabayla da gittiğimiz için gezmeye çalıştık ankamall ı pes ettim gez gezz bitmedi ne kkka büyükmüşş çok yoruldum birde armada ve acity outlete gittik o kadarcık yani.
Geçemezsem seneye allahın emri gene sordayım canımm
arsııma cok beğendım yemek odanı yaa cok guzelmış nerden kaça aldın :asigim:
Mandilin nerelerdesin kuzum sen yaaa , gittim geldim c.tesi pazar ankaradaydım sınavım orta şekerliden iyiydi cevaplar açıklanmış sonuçlar bir ay sonra canım.
Arsima bence yapan adama yaptır bu arada keten kumaş kışın soğuk tutar diim çiçemm birde serttir.
Gulçin merak ettim kızlar beğenmiş gelinliğini ama bende göremedim.
Oktar gelinlik çok yakışmış ne kadara diktiriyosun peki???
arsıma yemek takımının ordakı koltuk senın beğendığın deıl mı
bı soru daha neden dırek onu almadın hep yaptırıyorsun hazır almıyon sanırsm
Arsima canım oturma odan kaç metrekare kanepeler büyük geldi sanki gözüme.
geldim:icecream:
yanlış hatırlamıyorsam oturma odası 15 m²
yanları küçük yaptırıcaz canım bu sadece model değişikliklerimiz olacak :)
kızlar size bi tavsiyem koltuk kenarlarınızı kesinlikle kullanışlı bir şey yaptırın benimkisini hatırlayanlar bilir uzanmak istediginde sadece başınızı koyuyosunuzz yastık gibi çok rahat
uuzn bi aradan sonra ben geldiiiiimmm:teytey:
itiraf ediyorum geçmişi okumadım çünkü korktummmmmm kimbilir kaç sayfa birikmiştirrrdelikafadulden
Hımm anladım canım marangoz tanıdığınız varsa dediğin gibi fiyat açısından yaptırmak avantaj tabi bizde hiç tanıdık yok mesela yatak odası ve salon kelebek oturma odası da doğtaş tan köşe olcak büyük olasılıkla .
Bu arada allah kavuştursun işlerein çoğu sana kalmış gene yaaaa neyse gelsin hayrılısıyla da
kızlar size bi tavsiyem koltuk kenarlarınızı kesinlikle kullanışlı bir şey yaptırın benimkisini hatırlayanlar bilir uzanmak istediginde sadece başınızı koyuyosunuzz yastık gibi çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?