Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bikaç gün aradan sonra ben geldim.gerçi farkedilemmiştir ama neyse söylüyüm dedim yerimseniben
Sulfat canım gözünüz aydın çok çok güzel bir haber maşallah Allah diğer askerlerini bekleyenlere de hayırlı haberlerle kavuşmak nasip etsin inşallah
Mandilin cicilerini bekliyorum
Kızlar bana acilen yemek odası takımı modeli gerek.şöyle ben nette biraz araştırdım ama kafam karıştı iyice.yardım ederseniz sevinirim.Yalnız çok pahalı olmamalı...Takımda Aradığım özellikler:

-göz alıcı koyu renk siyah yada çok koyu kahve (çizgisiz)
-deri sandalyeler
-kullanışlı büfe
-açılır masa

teşekkür ederim şekermm Şeniz

canım ben kaçırdım malesef fotoyu :1no2:

canım benim beğenmene sevindim Şeniz evet arkkada çaprazlıyıp takıyorsun yerimseniben

ay canım halletmene o kadar sevindim ki anlatamammmm:1hug:
darısı başımaa:1rolleyes:

sminn canımm hepimiiznki inşallahhhh darısı başınaa yerimseniben

roselincim, canım sandalyeler bütün mobilyacılarda opsiyonel oluyor. kumaşını rengini sana özel yaptırılar. Canım nette güzeel modeller var ama çoğunun fiyatı fahiş. Bence bu mobilya işi ancak gezerek bulunuyor ..
Az önce bunu buldum canım bak, gayet sade düz ve siyah bi takım. aradığın böyle bişeymi bilmiyorum ama fikir olsun diye ekleyim dedim.

Esmacım canım Tubişin düğün fotolarını sormuşsun yemekteydim kusura bakma albümlere eklemiş canım ordan bakabilirsin yerimseniben

loord 2 o mu?
bulamadım

neyi bulamadın kısçem bak bu onların yaptığı modeller
bu benim salon için istediğim

buda oturma odası için istediğim kanepenin aynısı ama onlar koltuk takımı olarak yapmış

keten kumaş çok kir tutmaz mı canım..bencede daha önce yapan yerde yaptırsan daha iyi olur gibi diğeri ya tam modeli yapamazsa düğününe de az kaldı

tutarmı :1shok:

Düğündaşımk çok güzelmişsin sen de ama 23,5 göstermiyosun. daha küçük görünüyosun.

sağol canım
ay bi resim daha ekliyim :)

arsima bencede daha önce yapan birine yaptırman daha mantıklı sonuçta riske atmamış olursun

kaydirigubbakcemile5

ben de yemeğe gittim geldim..bekliyorum arsima merak ettim..
bu eklediğin salon ve oturma odası mı?hangisini yaptırcaksın?

canım benim eklediklerimden koyu renk olanı salon için (yukarıda ki resimde beyaz olan)
benim eklediğimde beyaz tek olan oturma odası için (yukarıdaki resimde derili olan)

Son düzenleme:
arsimacım bence işin ehline yaptır aklın rahat olsun.
diğerleri modeli ilk defa yapacakları için mutlaka bi aksaklık çıkması muhtemel.
kısss bi foto daha mı ekledin şekerpareeee

arsimaaa boğaza karşı poza bak helee... :)
zilli senii:)
adam kaçmasın diyede tutmuş kolundan paçasından..:))
oyyy çok tatlısınız kızz
başka ne zaman foto ekledin ben m görmedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…