Gülben Ergen'in son kasedinde Harun Kolçak la düeti var, dinlediniz mi ;?
"Giden günlerim oldu " offf dinleyip dinleyip başa alıyorum
mrb esmy ne kaynatıyonuz kız bende katılayım dedim
teşekkür ederim şekermm Şenizkızlar selammmmmmmm..özledim sizi yahu ama iş güçten fırsat bulamıyorum..geçmişi okudum...aldıklarınızı güle güle kullanın.burcucum papilerin pek şık..hayatım tarlatan yerine bu daha güzel olmuş ben tarlatanı heeç sevmimm...sinaycım çizimin harika kopum kız:))betacım hayırlı olsun kuşum..
canım ben kaçırdım malesef fotoyu :1no2:daha öncede bahsetmiştim hiç düsündüğüm bi model değildi, ben güpürlü sevyiordum, beyaz seviyordum taşlı hiç sevmiyordum :) ama görür görmez bayıldım bu gelinliğe, yorumlarınız benim için önemli
,duvagı uzun ve incili...
canım benim beğenmene sevindim Şeniz evet arkkada çaprazlıyıp takıyorsun yerimsenibenHERKEŞLERE SELAAAM..
baberko, nişan yüzükleriniz hayırlı olsun inşallh.
azracım, güle güle kullanın canım kırmızı siyah yakışır.
arsimam, heeç duymadım ben kireç önleyici şeysini. ama yararlı gibi biraz bakınıyım.
buarada koltuklar için krem ve gülkurusu gayet yumuşak renkler çook tatlı olabilir. Perde de gül kurusunun koyusunu kullanırsın, mükemmel uyumlu olur.
bide canım seni göremedim ben benim için eklermisin?
blackqueen, başınız sağolsun. hoşgeldin.
burcişim, ayakkabı tam sana göre bahsettiğin gibi çok sade dümdüz bişi diilmiş canım. askılarınıda çarpı gibi bağlıcaksın dimi? Ben beğendim canım, çok yakışcak kuzuma.
ay canım halletmene o kadar sevindim ki anlatamammmm:1hug:kızlar çooook teşekkür ederim teselliniz, yorumlarınız için. a.s.
dün izin aldım öğleden sonra. gelinlikçi çarşısına gittik annemle önce bütüüün gelinlikçileri tek tek dolaştık eğer çook beğendiğim bi model bulursam kendi gelinliğimi iptal edip direk alıcaktım. Ama bütün vitrinler hemen hemen aynıydı hiç biri benimkinden iyi değildi.
En son kendi gelikçimize gittik, dedimki benim içime hiiiç sinmedi sıkıntılıyım bu konuda böyle dewam ederse alamayacağım dedim.
Sağolsunlar çook ilgilendiler (sıkıştırmak lazımmış demekki) hemen tekrar giydirdiler bana gelinliğimi. tereddut ettiğim yerleri tek tek söyledim üzerinde bikaç bişeyler yaptık çooooh gözel oldu acayip içime sindi şimdi. Meğer ben biraz acele etmişim provada henüz parça pinçik bişi görünce bunu ben giymem paçoz gibi deyip kendimi üzmüşüm. İnşallh tamamlanınca güzel olacak. Kurtuldum bu dertten :lepi:
Düğündaşımk çok güzelmişsin sen de ama 23,5 göstermiyosun. daha küçük görünüyosun.
eccu sonunda gördüm harika, muhteşem, çok samimi, inanılmaz başka nasıl anlatabilirim ki... Allah mutluluğunuz daim etsin, bir ömür boyu ikinizin de gözündeki bu ışıltı hiç sönmesin.
loord 2 o mu?
bulamadım
keten kumaş çok kir tutmaz mı canım..bencede daha önce yapan yerde yaptırsan daha iyi olur gibi diğeri ya tam modeli yapamazsa düğününe de az kaldı
Düğündaşımk çok güzelmişsin sen de ama 23,5 göstermiyosun. daha küçük görünüyosun.
arsima bencede daha önce yapan birine yaptırman daha mantıklı sonuçta riske atmamış olursun
ben de yemeğe gittim geldim..bekliyorum arsima merak ettim..
bu eklediğin salon ve oturma odası mı?hangisini yaptırcaksın?
arsimacım bence işin ehline yaptır aklın rahat olsun.
diğerleri modeli ilk defa yapacakları için mutlaka bi aksaklık çıkması muhtemel.
kısss bi foto daha mı ekledin şekerpareeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?