kizlarrrrr simdide kina sepetlerine merak sarmis durumundayim... eve gideyim nette nicelemelrim baslicaktir... kina sepetini kim alir??
önemli almasi degilde kina keseleriyle uyumlu olsun diye diyorum kiz tarafi derseniz ozaman kolay zevkine göre alirsin ama erkek tarafi aliyorsa ozaman dügün alisverinde araya sikistiriliyor o stresst güzel bir sey secemiyor insanben en azindan
kizlarrrrr simdide kina sepetlerine merak sarmis durumundayim... Eve gideyim nette nicelemelrim baslicaktir... Kina sepetini kim alir??
önemli almasi degilde kina keseleriyle uyumlu olsun diye diyorum kiz tarafi derseniz ozaman kolay zevkine göre alirsin ama erkek tarafi aliyorsa ozaman dügün alisverinde araya sikistiriliyor o stresst güzel bir sey secemiyor insanben en azindan
sağol canım teşekkür ederim a.s.çok güzelmiş güle güle kullan sel canım a.s.
kizlarrrrr simdide kina sepetlerine merak sarmis durumundayim... eve gideyim nette nicelemelrim baslicaktir... kina sepetini kim alir??
arsıma anladım cnm saol
allah yardımcın olsun gene hasretlık cekceksın gercı okadr iş arasında ona vaktın olur mu bılmem
Ayy kızlar bende sorayım bugün annemle metro ya alışverişe gittik de 50 adetllik kına paketleri var kelebekli kalpli ama acayip cici ve şık bişeyler bende dedimki kınaya bunlardan alırız kesin dedim annem de kayınvalide alır onları dedi doğrumu ya????
Snki herşeyim hazırda kına kesem kusur kalmış napcanız heves işte...
olur kuzum
o kadar sıkıntının içinde daha çok olur
ben herşeye nası yetişcem bide kızdı bana ya
sanki 1 aylığına gidiyomuş alt tarafı 10 günmüş
ama ben tuğbaysam orası 10 gnde bitmez
daha öncekinede 1 hafta diye gitti 35 gün sonra geldi
bunda da öyle olursa nikaha yetişir inşallah senağlama
evinin fotolarını bekliyoz en yakın zamanda hatta bugünklava:
gulem mı ağlayam mı bılemedım :ecrin_bebek:
sorsaydın düğüne nıkaha burda mısn dıekaydirigubbakcemile3
onu sen bana bırak neler yapacam :jeyyar:sel cok hoş gule gule otur yat uzan artık naprsanız:jeyyar:
fmk erkek tarafı alıyy
kızlar benim köşe takımı buna çok benziyor sadece o diğer taraftaki çıkıntısı yok, ve sırt yerleri yastık değil düz
sağol canım olsun oturmaya gelirsin.canım şimdi gördüm köşeni yaaaaaaaa:) nasıl atlarım ben bunuuuuukafamçokkarıştı
canım koltuğun yanlarındaki raflar harika bende böyl e bişie bakıyodum ama olmadı maalesefff
ben sinirimden ağlıom
sende istediğini et böcük
üff ne ka bahtsız bi insanmışım
sağol canım olsun oturmaya gelirsin.
bizde yaptırıyoruz zaten bide berjeri olcak :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?