burcu nerede
moralim çok bozuldu kızlar senağlama
öğlen uykusundaydım
geldim anemmm :1hug: özledin mi beni kızz:1rolleyes:
yaa kızlar bu dr. oetkerli tariflere girebilmek için özel üyelik istiyomuş sanırsam ne yapmak gerekio onun için bilen varsa yazabilirmi???*
ne oldu şekerimmm :teselli:
Neee olduuu ??????
noldu canım ya
cnm kelebek ama buyuk kelebek ve rengerankti ama sanırım senmıydın kelebeksevmeyen
ama fıyatlar 0,5-0,75e de vardı ıcınde şeker yok
moralim çok bozuldu kızlar senağlama
ben sinirimden ağlıom
sende istediğini et böcük
üff ne ka bahtsız bi insanmışım
[COLOR="Mage
ya şimdi benimki gidecek ya
yapılacak çok işimiz vardı sabahtan oturdum düşündüm hepsini yazdım madde madde sonra dedim bunları napcaz sen gidince baktı hepsini başından savarcasına cevapladı sonrada anlıyorum seni ama banada böle yapma olacak hepsi dedi
(Zati olacak diye diye ömrümü yedi düğüne kalmış 1,5 ay evimiz hala teslim edilmedi ama olacak olacak)
sonra bugün koltukçuya gidecektik adamı aradım kaça kadar acıksınız diye 6,30 dedi senağlama
dedim gelecektik ama 7den önce gelemeyiz
yarın gelseniz akşam acilde bi iş var dedi nişanlım gidiyor dedim 2 hafta olmayabilir burda
sonra cebini aldım ararız dedim
nişanlım gelince vercem ona
napcam ben akşam gidemezsek kaldı koltuklar
o gelince sipariş etsek düğün günü gelir herhalde senağlama[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Blue"]ufff çok kötü olmuş yaa bence sen karar ver nişanlının az çok zevkini bilirsinn zaten yanında o olsada senin dediğin olacak sonunda kuşum yaaa[/COLOR]
olmazsa mobilyacıdan detayları öğren telefonla aktar ona fikrini alır ortak bir fikir alırsınız birlikte telde
aslında kelebek çok severim odamın heryanı kelebek ama niyeyse nikah şekeri olarak istemiyorum. aldığınız yerin adı neydi esmy?
oh ne güzel
özlemem mi
bi ara gördüm kayboldun merak ettim
ben bilmem beyde bilmez
ya şimdi benimki gidecek ya
yapılacak çok işimiz vardı sabahtan oturdum düşündüm hepsini yazdım madde madde sonra dedim bunları napcaz sen gidince baktı hepsini başından savarcasına cevapladı sonrada anlıyorum seni ama banada böle yapma olacak hepsi dedi
(Zati olacak diye diye ömrümü yedi düğüne kalmış 1,5 ay evimiz hala teslim edilmedi ama olacak olacak)
sonra bugün koltukçuya gidecektik adamı aradım kaça kadar acıksınız diye 6,30 dedi senağlama
dedim gelecektik ama 7den önce gelemeyiz
yarın gelseniz akşam acilde bi iş var dedi nişanlım gidiyor dedim 2 hafta olmayabilir burda
sonra cebini aldım ararız dedim
nişanlım gelince vercem ona
napcam ben akşam gidemezsek kaldı koltuklar
o gelince sipariş etsek düğün günü gelir herhalde senağlama
burcuuu tam poliyannasın çok güzel bir meziyet gerçekten böyle olabilen insanları tebrik ediyorum
Evet arstil canım ben de çok beğendimm..
arsima takma kafanı canım..herkeste aynı durumlar var galibaaa
nolduuuuuuuuuu
ufff çok kötü olmuş yaa bence sen karar ver nişanlının az çok zevkini bilirsinn zaten yanında o olsada senin dediğin olacak sonunda kuşum yaaa
olmazsa mobilyacıdan detayları öğren telefonla aktar ona fikrini alır ortak bir fikir alırsınız birlikte telde
pardon arsi benim yazım senden sonra çıkmış
bu galiba erkeklerin genel tavrı. ben de zaman zaman çileden çıkıyorum azıcık zaman kalmış. aynen nişanlım da olacak aşkım olacak. olacak da nasıl olacak onu da bi de bana rahatlıyım. yok sadece olacak. arsi canım bizim salona koyacak (oturma odasını geçtim oraya zaten koyacak bişeyimiz yok) oturma grubumuz bile yok daha. olmadığı gibi alacak paramız da yok şu an. möl möl birbirimize bakıyoruz ve olacak olacak deyip duruyoruz. nasıl olacak? en dandik koltuk 1500 TL. bırak 1500'ü şu an 150 TL. miz bile kalmadı. ay çıldırcam yine geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?