Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa kızlar bu dr. oetkerli tariflere girebilmek için özel üyelik istiyomuş sanırsam ne yapmak gerekio onun için bilen varsa yazabilirmi???*

öğlen uykusundaydım
geldim anemmm :1hug: özledin mi beni kızz:1rolleyes:

oh ne güzel
özlemem mi
bi ara gördüm kayboldun merak ettim

yaa kızlar bu dr. oetkerli tariflere girebilmek için özel üyelik istiyomuş sanırsam ne yapmak gerekio onun için bilen varsa yazabilirmi???*

ben bilmem beyde bilmez

ne oldu şekerimmm :teselli:

Neee olduuu ??????

ya şimdi benimki gidecek ya
yapılacak çok işimiz vardı sabahtan oturdum düşündüm hepsini yazdım madde madde sonra dedim bunları napcaz sen gidince baktı hepsini başından savarcasına cevapladı sonrada anlıyorum seni ama banada böle yapma olacak hepsi dedi
(Zati olacak diye diye ömrümü yedi düğüne kalmış 1,5 ay evimiz hala teslim edilmedi ama olacak olacak)
sonra bugün koltukçuya gidecektik adamı aradım kaça kadar acıksınız diye 6,30 dedi senağlama
dedim gelecektik ama 7den önce gelemeyiz
yarın gelseniz akşam acilde bi iş var dedi nişanlım gidiyor dedim 2 hafta olmayabilir burda
sonra cebini aldım ararız dedim
nişanlım gelince vercem ona
napcam ben akşam gidemezsek kaldı koltuklar
o gelince sipariş etsek düğün günü gelir herhalde senağlama

cnm kelebek ama buyuk kelebek ve rengerankti ama sanırım senmıydın kelebeksevmeyen
ama fıyatlar 0,5-0,75e de vardı ıcınde şeker yok

aslında kelebek çok severim odamın heryanı kelebek ama niyeyse nikah şekeri olarak istemiyorum. aldığınız yerin adı neydi esmy?

moralim çok bozuldu kızlar senağlama

noldu canım?

pardon arsi benim yazım senden sonra çıkmış

bu galiba erkeklerin genel tavrı. ben de zaman zaman çileden çıkıyorum azıcık zaman kalmış. aynen nişanlım da olacak aşkım olacak. olacak da nasıl olacak onu da bi de bana rahatlıyım. yok sadece olacak. arsi canım bizim salona koyacak (oturma odasını geçtim oraya zaten koyacak bişeyimiz yok) oturma grubumuz bile yok daha. olmadığı gibi alacak paramız da yok şu an. möl möl birbirimize bakıyoruz ve olacak olacak deyip duruyoruz. nasıl olacak? en dandik koltuk 1500 TL. bırak 1500'ü şu an 150 TL. miz bile kalmadı. ay çıldırcam yine geldi aklıma

ahh canım benim yaaaa:teselli:
çok stres ypıyorsun ama sennn
bak ben herşeyi ama herşeyi aşkım olmadan hallettim.
tüm mobilya beyaz eşya çeyiz meyiz aklına ne gelirse:CüvCüv:
oda paraya ödedi... kaydirigubbakcemile3
kuzucuğum o yoksa işi varsa sen gideceksin zevkine göre yaptıracaksın hepsini başka çare yok
aşkımında gelmes mümkün değildi resimle bilmem neyle hallettik hepsini
kendini böyle dert edip üzülmeye değermi allaseversen.
bırak su yolunu bulur kuzum... Şeniz

arsima canım bozma moralini nişanlın şehir dışına uzak bi yere gidiyo herhalde bu akşam halledemezseniz yarın sabah erken sende işten 1-2 saat izin almaya çalış gitmeden halledebilirsiniz belki sonuçta tek başına karar vermen çok zor.
erkekler nedense herşeyi hemen halledebileceklerini zannettikleri için hep son ana bırakıyolar ama biz biraz ince eleyip sık dokuduğumuzdan çok önceden herşey kontrolümüz altında olsun isteriz
sen içini ferah tut hepsi çok güzel olucak inşallah:1hug:

burcuuu tam poliyannasın çok güzel bir meziyet gerçekten böyle olabilen insanları tebrik ediyorum

burcuuu tam poliyannasın çok güzel bir meziyet gerçekten böyle olabilen insanları tebrik ediyorum

ama haksızmıyım canım... :1hug:
yani en başta bende dert ediyordum gidip her şeyi nişanlısıyla halleddnlere özeniyordum
ama sonra ayy dedim yemişim üzüntüsünüü :roflol: değer mi ya... şurda kavuşmama 2 ay kalmış kim tutar uleynn benii :sm_cool: 2 sene hasretlik çekmişim. eşya yamuk olsa ne olur çirkin olsa ne olurr vallahi umrumda değil. gelinliğim güzel olsun yeter. bak onu bile yalnız başıma hallettim ya... davetiyeyi ble netten siparş verdik:roflol: yeterki gönüller bir olsun a.s neticede ekmek parası kzanıyor bırak gel nasıl diyim hadi normal iş olsa bıraksın gelsin. yahu bu bırakıp gelse hapse atar ordu bunu :roflol:

burciş öğlen uykusundan uyanmış :)

arsima, canım bu zaruri işleri tabikide nişanlınla birlikte halletmeyi istersin ama nişanlının seçimi değilki. napsın tubiliği için para kazanmaya gidiyor. Az çok nişanlının zevkini nelere hayır diyeceğini bilirsin, zati çoğunlukla senin tercihin olacak eşyalar. Bu yüzden bu kadar dertlenme tamam mı ? ınşallh her şeyi halledersin canım. Bak sıkıldıkça yüzünde sivilce çıkar çirkin kız olursun ona göre kaydirigubbakcemile3

Evet arstil canım ben de çok beğendimm..
arsima takma kafanı canım..herkeste aynı durumlar var galibaaa

senağlama

yazdım yukarda

nişanlım böyle biçok şeye katılamadığı için herşeyi baana bırakır zaten
sonrada a bu niye böle demez beğenir
zevklerimizde aynı zaten
ama sorun şurda gitceğimiz yer biraz ıssız kimle gidem ben oraya
babamla desem o cumartesileri diyalizde

:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…