Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pink bornozun çok spor ve güzel bende sevmem öyle yeni gelin modellerinikaydirigubbakcemile3
sendede asi bir gelin havası sezinlemiyor değilima.s

canım cok pahalıymıs cay bardakları ne özelliği var ki :1shok:

valla bi özelliği yok
içine çay koyunca altna fln çevirmiyor kaydirigubbakcemile3
bardağın altında görünen bombe varya onun içi boş tabağı koyunca ona oturuo çünkü tabakta o şekilde tümsek var
tabağın altında ise aynı ebatta boşluk
değişik bi tasarım ama uçuk fiyat

rica ederim canım. aynen bende kaçırmazdım çünkü bende 1000 ytl ye aldım yemek takımımı

essede görmedim canım
soğutmaasını bilmiyorumda görünümü hoş gelmişti bana
valla canım sen çaydırmak istemesende ben fiyatı görünce çaydım kaydirigubbakcemile3

canım ama sadece yemek takımına 1500 verdim diyosun eminimki kalite farkı vardır. çünkü bugun 1500 olan yemek takımları kendini belli edio.

malesef fark yok çünkü bir zamanlar o fiyata sattıkları yemek takımlarını zaman zaman kampanyaya sokuyorlar
ben yazın almıştım yemek takımımı 1000 liraya 1650 den düşmüştü oda

arsimacım ben de bugün ütü masası ve çamaşır kurutmalık alanlardanım :))

güle güle kullanalım şekerim kaydirigubbakcemile5

ay isaura yarama bastın valla canım, ben ütü masamı çok pahalıya aldım tamam çok kaliteli falan ama hala içim yanar nasıl yaptım diye, yani şöyle söyleyeyim ütüden daha pahalıya ütü masasını alan tek ... benimdir :mymeka: (artık boşluğu siz gönlünüze göre doldurun ) kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
anaam pink kıs ütüden daha pahalı ütü masası düşünemiyom ben kıs aaaa :)) o zaman sorayım ütüyü ne kadara aldın bakim?

boşver canım yaaa.beğenmişsin almışsın.almasaydın aklın kalacaktı bu seferde :icecream:

benim beğendiğim yemek tabağı hakkında ne düşünüyosunuz kızlar?daha ucuza bulabilirmiyim dersiniz

120 ytl, kol ütüleme aparatıyla birlikte :a015 herkesin basiretinin bağlandığı bi an oluyo demekki

çok uyguna almışsın ütünü markasına göre.. philipsi 100e bulmak zor.. sen de burdan kazançlısın :)

Songacım koyduğun tabağın tüm setini gördüm bugün bir aışveriş merkezinde fiyatı çok uygundu 39 t veya 49 t idi.Ama kaç parçaydı hiç dikkat etmedim.

Ütü masamı 2 hafta önce uzun taksitli olduğu için 150 tl ye aldım peşin 120 idi :)Markası Tefal

çok uyguna almışsın ütünü markasına göre.. philipsi 100e bulmak zor.. sen de burdan kazançlısın :)

saol tatlım valla :1hug: eh ne yapalım bu da böyle oldu işte

songacım bence çok hoş cıvıl cıvıl ben beğendim, porland bence çok da pahalı sayılmaz zaten porselen markaları arasında bence çok da aman aman farklar olmuyor

canım bu bardaklarının aynısını dün carrefour da gördüm...
hatta aaa ne kadar ilginçmiş dedim aldım elime inceledim. ortaya ucuzluk reyonuna koymuşlardı. sonra 2 takım çay setim var diye bıraktım. birde bana çok su bardağını andırdı sanki çay çabuk soğuyacak. ama altındaki tabak olayı çok şık haklısın... yerimseniben şimdi işin asıl ilginç tarafına geliyorum fiyatı 5 lira falandı... ya yanlış yazmışlar kuzum yada sen yanlış görmüşsün.. kesinlikle 50 lira falan değil hayatım emin olll :1hug: a.s.

baktığım çeyiz mağazalarında kahvaltı takımı set olarak 200 e yakın tutuyor.ben kahvaltı setinde çok gereksiz parça oluyor diye takım almak istemedim.tek tek istediğim parçayı alayım dedim.şimdi porlandın fiyatlarını yazıyorum.
6 adet yemek tabağı 48 tl
6 adet büyük yemek tabağı 66 tl
6 adet kahvaltı tabağı 42 tl
3 tane peynir,zeytin kabı 36 tl
6 tane kase 42 tl
toplam 234 tl yapıyo bu kadar parça.ne diyosunuz arkadaşlar?pahalımı?

nerde satılır bilmiyorum ama çok beğendimmm

kızlarr buna benzer almanyadaykenn birinin evinde görmüştümmm o büyüktüü demir sebzeliklerr gibii ama bunun gibi kıvrımlıydıı veee herkatına kola koymuşlardıı okadar güzeldikiii burdaa bulsam hemen alacamm görsenizz kesinn sizdee beğenirsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…