Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok şeker bi görüntüsü var ateş kırmızısıda güzeldir eminin iiyi günlerde kullan

BKTBB canım çom sağol. eet çok güzeller. biz gördük bayıldık kesinlikle almalıyız dedik aldık :asigim:

sen o ates kırmızısı süpürgenle alev topu gibi çarçapuk süpürürsün evi canım kaydirigubbakcemile5

aşkkkk olsun kızlarrrrr.504.sayfaya yeni aldığım yatak örtüsünü ekledim ama kimse yorum yapmamışşşşş.beğenmedinizmi yoksaaaa?yorum yazın lütfennnn

KIZLAR PHİLİPS AZUR İONİC 4640 ile 4630i arasında ne gibi bir fark var acaba?nette araştırdım ama ikisinde de aynı özellikler yazıyor.kullananlar yardımcı olabilirmi?acaba hangisini alayım? ben buhar jenaratörlü alacaktım ama burda çoğunluk azur aldığı için bende azur alayım dedim.hangisini önerirsiniz

songa
ben hiç bir zaman buhar hazneli ütü tavsiye etmiyorum canım... çok ama çok ciddi elektrik harcıyor.(buhar ureten her makina gibi)
ben kesinlikle philips azur ionic diyorum canım

kızlar bir konu actım bu bolume düğün mekanı ile ilgili.. fikirlerinizi yazarsanız sevniririm :)

gerçeketen bu fiyata mı aldın süper yaa:teytey:
ben netten aynı markanın başka yatak örtülerine baktım 900 falan yazıyodu hatta bende 1 e yakındır diye düşünüyodum :uhm:
çok güzel ya bayılıyorum bu yatak örtüsüne
nerden aldın kendi mağazasından mı güle güle kullan canım

aşkkkk olsun kızlarrrrr.504.sayfaya yeni aldığım yatak örtüsünü ekledim ama kimse yorum yapmamışşşşş.beğenmedinizmi yoksaaaa?yorum yazın lütfennnn

beğenmez olurmuyuz şekerim ben bayıldım hatta bende alcam bu ara hemen anneme gösterdim çok şık çok ağır güle güle kullan.

burcucellocum tavsiyen için çok teşekkür ederim.chantyclrie arkadaşım evet gerçekten bu fiyata aldım.cevahirden aldım.bende aynen çok pahalıdır diyip yanına yaklaşamıyordum ama içeri girip fiyat sorunca resmen şok geçirdim canım.bu arada krem renkli abiye yatak örtüleri çok pahalı.bir tane sordum,harika bişey ama 2500 dedi.uçuk bi fiyat yani.verilmez ona.ama varya muhteşem yani.şimdi bir tane krem istiyorumabiye.bakalım araştırıyorum.kervanda sormuştum 1600 dedi ve nevresimi de var içinde.oraya tekrar gidicem canım.beğenmene gerçekten çok sevindim.bende kimse beğenmedi diye üzülmüştüm

songa
ben hiç bir zaman buhar hazneli ütü tavsiye etmiyorum canım... çok ama çok ciddi elektrik harcıyor.(buhar ureten her makina gibi)
ben kesinlikle philips azur ionic diyorum canım

ben toplamda o kadar elektrik harcadığını düşünmüyorum bikere çok iyi bir buhar basıncı var ve bu senin ütü süreni yarı yarıya düşürüyor yani elektriği 2 katı bile harcasa toplamda aynı elektrik harcanmış oluyor

çok güzelmiş güle güle kullanırsın inşallahh siyah renk bende çok severim:1hug:...

burcucellocum biz buna benzer bir ürün aldık ama kullanamadık.koçtaştan almıştık hatta o zaman tv de hereve lazım proğramında gösteriyordu.hoşumuza gitti.markası emsan.ama memnun kalmadık.bu genellikle halısız alanlar için örneğin işyeri gibi.halılı alanlarda temzlik zor oluyor.üstelik halıları da çok iyi temizlediğini düşünmüyorum.ben tavsiye etmem canım.biz geri iade etmiştik .

kızlar tencere seti konusunda yardım istiyorum...KORKMAZ marka ve KARACA arasında kaldım korkmaz set 450 civarı KARACA ise 750 mılyon...KORKMAZ iyi midir kullanan var mı düdüklüsü falan nasıl acaba?
BU KORMAZ
9 parça Maviş Tencere Seti
6 parça Maviş Omlet Set
4 parça Maviş Tombik Çaydanlık Tk.
4 parça Maviş Cezve Takımı
2 parça Maviş Turbo Düdüklü Tenc.
6 parça Maviş Servis Takımı
3 parça Maviş Tost Makinesi (Hediye)

BU DA KARACA....
4 Ad Tencere (8 Prç.)
3 Ad Cezve
1 Ad Cezve Askısı
2 Ad Yumurta Tavası (4 Prç.)
1 Ad Çaydanlık (4 Prç)
1 Ad Düdüklü Tencere (2 Prç.)

bihtercim korkmazda güzel bir markadır.karacadan bir kaç arkadaşın memnun kalmadığını hatırlıyorum.sapları un ufak oldu falan yazmıştı.her ikisinde de hemen hemen aynı ürünlerden var.hangisi kafana daha çok yatıyorsa onu al diyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…