kızlar geçen gün sipariş verdiğim elektrik süpürgesi bu sabah elime ulaştı görüntüsü, küçüklüğü yer kaplamaması, emiş gücü falan tam bana göre üstelik çok para da vermek istemiyordum bayağ araştırdım sonunda bunu aldım üstelik 149 ytl ve kargo bedava :teytey: benimki bunun ateş kırmızısı sositososito
sen o ates kırmızısı süpürgenle alev topu gibi çarçapuk süpürürsün evi canım kaydirigubbakcemile5
iyiakşamlar kızlar.bugün istediğim yatak örtüsünü aldım sonunda.ya ben bunu çok pahalı sanıyodum.ama 348 dedi.inanamadım.nakit daha da indirimli aldım.yorumlarınızı bekliyorum canlar :teytey: yakın zamanda bir tanede abiye krem rengi bir yatak örtüsü alıcam.
aşkkkk olsun kızlarrrrr.504.sayfaya yeni aldığım yatak örtüsünü ekledim ama kimse yorum yapmamışşşşş.beğenmedinizmi yoksaaaa?yorum yazın lütfennnn
songa
ben hiç bir zaman buhar hazneli ütü tavsiye etmiyorum canım... çok ama çok ciddi elektrik harcıyor.(buhar ureten her makina gibi)
ben kesinlikle philips azur ionic diyorum canım
iyiakşamlar kızlar.bugün istediğim yatak örtüsünü aldım sonunda.ya ben bunu çok pahalı sanıyodum.ama 348 dedi.inanamadım.nakit daha da indirimli aldım.yorumlarınızı bekliyorum canlar :teytey: yakın zamanda bir tanede abiye krem rengi bir yatak örtüsü alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?