Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evt cnm ama korkmazda daha çok parça var ve daha hesaplı bilmiyorum karacanın teflon setini almıştım ama henuz kullanmadım...korkmaz alıp da kullanan varsa yazabilir misiniz??

Pinkgun çok güzel bornozun nescafe renginde :) ama sütlük şekerliği göremedim ben

Hah pinkguncım tamam şimdi bende de görünüyor.çok şirinmiş bunlarda güle güle iç kayfeni kocişinle inşallah :)

küçük ev aletlerimi aldığım dükkan çeyizlikmi diye sormuştu
evlenmeden 1 2 hafta önce garantilerini getir başlatırız dedi
beyaz eşyalarda hala aldığımız yerde duruyor
günlük değilde diğer bardak ve çatallarımda aynı şekilde evlenmeden 1 2 hafta önce gidip imzalatıp kaşeletcem

bugün kendime aldıklarımı yazayım
ütü masası
çamaşır kurutma (genelde gördüklerimden farklıydı kullanım acısından daha iyi sanki)
valiz
1 büyük 1 küçük boy tava
bunlar esseden

iki büyük boy cam kase
altı küçük boy cam kase (takım gibi oldular)
6 adet enteresan cay bardağı
carrefour

ama resimlerini çekemedim
biz alışveriş için gitmiştik. camları aldık kendi alacaklarımızıda aldık çıkarken esseye girince onlara takıldık. nişanlım gelip aldı bizi eve gelincede direk aşağıya indirdi yerleştirdik

Bende bu garanti meselesi konusunda aldığım elektrikli aletlerde sıkıntı çekmesim.çünkü tanıdık mağazadan aldık.güvendileri için ürünü kullanmaya başladığın gün üstüne tarihini yaz dediler, kaşeyi bastılar

mısracım çok teşekkür ederim.beğenmene sevindim.daha güzelleri senin olsun canım

Pinkgun cum seninde bornozun çok hoş iyi günlerde kullan.Benimde nişanlım çok istiyor ama siyahhh arıyorum bulamıyorum.Gören varsa haber versin ltf.

size kampanyalardan bahsedeyim biraz kaydirigubbakcemile2

bernardoda inanılmaz bi kampanya var keşke günlük ve özel tabak çatal setlerimi almamış olsaydım
86 parça yemek takımı
çatal bıçak takımı
37 yada 36 parça yemek takımı
çatalbıçak takımı
tencere seti
kahvaltı takımı
birkaç şey daha vardı unuttum şimdi 1260 ytl senağlama

esseden 200 ytl lik alışveriş yapana 100ytl lik hediye çeki hediye + tavalar 9,90 ytl

son olarakta daha önceki sayfalarda migrosun pokerli çerezlikleri vardı
ben migrosta gördüm ama 1 tane vardı 4lü set yapamıyordum
carrefourda kırmızı cam olanı var denmişti onuda gördüm
o kadar minikki anlatamam size migrostakiler onun 3 4 katı neredeyse
+ 4lü set 35 ytl
büyük olsa parama kıyardım ama o kadar küçük şeye yazık günah

birde çay bardağı beğendim carrefourda onada bayıldım 1 yıldır arıyordum buldum ama nafile çünkü 2 çay bardağı ve tabağı tam 50 ytl
6 kişilik takım etsem 150 ytl eder ben o paraya çay seti alırım neredeyse senağlama

canım cok pahalıymıs cay bardakları ne özelliği var ki :1shok:

Arsimacım bilgiler için teşekkürler Bernardo nun kampanyası harikaymış,almamış olsam hiç kaçırmazdım.Ben sadece yemek takımına 1.500 tl vermiştim ((((((

Eklediğin çay bardaklarıda çok farklı ama epey pahalıymış 2 adet almakta işe yaramaz.

Pinkgun cum seninde bornozun çok hoş iyi günlerde kullan.Benimde nişanlım çok istiyor ama siyahhh arıyorum bulamıyorum.Gören varsa haber versin ltf.

mısraaa sağol tatlım, bu arada siyah erkek bornozu taç da var ama aile seti olarak bayanın ki de kırmızı, beğenirmisin bilmem ama bi bak istersen

arsimacım dediğin çay bardaklarından essede olması lazım.ayrıca paşabahçede de gördüğümü hatırlıyorum yalnız bu çay bardağı bence pek kullanışlı olmaz.neden dersen çayı çabuk soğutur gibime geliyor.ama yinede seni caydırmak istemem canım.

canım ama sadece yemek takımına 1500 verdim diyosun eminimki kalite farkı vardır. çünkü bugun 1500 olan yemek takımları kendini belli edio.

arsimacım ben de bugün ütü masası ve çamaşır kurutmalık alanlardanım :)) ikisini toplam 50 liraya aldık.. istanbulda olanlar için ve parasını hesaplı kullanmak isteyenler için söylüyorum.. yenibosnadaki spotçular çarşısına bi gidip bakın derim.. herşeyin fiyatı çok çok uygun.. içinde ne arasanız var.. aldığımız ütü masası koçtaşta satılanın aynısı fiş takma yeri falan var.. koçtaşta 70 lira burda 25 lira.. tek farkı fiyatı :)) ayy reklam gibi oldu hehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…