ilk ay korumadığı için ben 1 yada 2 ay önceden başlıcam içmeye
GLCNNN y canım yaaa bende vallahi senin söylemene göre çok kötü üstünde eğreti duran bir şey bekliyordummm:roflol:
yokk annemmm hiç kötü duran bir şey yok. ben kilolu gösterdiğini düşünmüyorum şin aslı. yerimseniben renk farkı kesinlikle ışıktan mekanın rengini almış taşlaryerimseniben
sadece memişleri azcık büyük göstermişoda olsun okadar. işlemelerden olduğu belli yerimseniben bir kere bu sene böyle gelinlikler çok moda sen bakma banaa:roflol: ben antikayım azcık :roflol: haa sen giyermisin dersen üstümde görmeyyi isterdim ama hayalim bu değil :1hug: bence üzülecek hiç bir şey yok. gayet iyi taşımışsın balım. zaten kötü olsa seni en iyi tanıyan insanlar annen falan olmadı bu derlerdi yawruşum Şeniz
canım ben imzadn sonra bastım :lepi:
kızlarr ben geldimmmm hihoyyyt
geçmişi okumadan önce bi selam yazayım dedimm....
Esmy yorumun için sağol tatlım a.s.
pashmina görüşmeye dediğin gibi metroyla gittim ordanda yürüdüm havada güzeldi zaten iyi geldi temiz hava :1hug:
narin 12 kişilik çay seti 100 tl
oyy yesin seni burcunn :asigim:
biz ele ele kol kola hatta öpücük öpücüğee olurduk kesin ahh gel bahriyelim gell artıkkk :sm_cool:
kızlaarrrr ben bugün cımbız, tırnak makası, ve tırnak törpüsü aldım çeyizime ekliymmi hehehhe
yaaa burcu cidden var öleleri ben öle bi doktorun malesef kurbanı oldum uzun zaman önce sol overde kist görünmüştü ama yumurtlığımı tamamen kapatmış sol yumurtalık görünmüodu resmen beni ilaç bile denemeden ameliyat etti allahıma şükürki sonradan gösterdiğim doktorlar çok iyi bi ameliyat olmuş yumurtlığın hasar görmemiş dediler ama gereksizmiş yani ilaçlada geçebilirmişbenneyaptımki
offff bu paşabahçe kavanozlarıkaydirigubbakcemile5 sanırım 8 tane aldım dükkan aççam annem yeter alma artık dedi de bitti valla
ay bende gecelik sabahlık ev elbisesi şortlu takım gibi bir şeyler aldım ama eklemeyi canım istemiyor iyimi....
bende senin gibi düsünüyorum buketcim de
eğer hap kullanmaya karar verirsek biran önce doktora gidip baslamamız gerekmiyo mu sence
2 aycık kalmıs :) kaydirigubbakcemile
Senin gelinliğini az çok tahmin ediyorum ve merakla bekliyorum arkadaşımda o tarz istiyor ona örnek olcak kaydirigubbakcemile3
Bende imzadan sonra zorla bastım, koltuğun altına sokmuştu ayaklarını.
iyi günlerde kullan.
ay bende gecelik sabahlık ev elbisesi şortlu takım gibi bir şeyler aldım ama eklemeyi canım istemiyor iyimi....
hayatım avatar 10 numara
burcumm nolur ekle...bende tam o tarz seyler almk üzereyim hatta bi pijama beğendim fiyatı 79 TL indirimle 64 TL ye geliyo pahalı diye almadım
GLCN nn ben diyorumm gelinliğiinii göremedimm :1no2:
Tekrar eklermisinn yerimseniben
Senin gelinliğini az çok tahmin ediyorum ve merakla bekliyorum arkadaşımda o tarz istiyor ona örnek olcak kaydirigubbakcemile3
Bende imzadan sonra zorla bastım, koltuğun altına sokmuştu ayaklarını.
iyi günlerde kullan.
yaaa burcu cidden var öleleri ben öle bi doktorun malesef kurbanı oldum uzun zaman önce sol overde kist görünmüştü ama yumurtlığımı tamamen kapatmış sol yumurtalık görünmüodu resmen beni ilaç bile denemeden ameliyat etti allahıma şükürki sonradan gösterdiğim doktorlar çok iyi bi ameliyat olmuş yumurtlığın hasar görmemiş dediler ama gereksizmiş yani ilaçlada geçebilirmişbenneyaptımki
offff bu paşabahçe kavanozlarıkaydirigubbakcemile5 sanırım 8 tane aldım dükkan aççam annem yeter alma artık dedi de bitti valla
güle güle kullan canım arkadaşımmm:1hug:a.s.
çok güzel canım güle güle kullan
gülçin dert ettiğin şeye bak. ben büyük göstercem diye denemediğim sütyen kalmadı, bi de silikonlu sütyenin içine annem takviye sokuşturdu. büyük göstercem diye atmadığımkalmadı:roflol::roflol: gelinliğine de yorum yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?