Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ilk ay korumadığı için ben 1 yada 2 ay önceden başlıcam içmeye

bende senin gibi düsünüyorum buketcim de
eğer hap kullanmaya karar verirsek biran önce doktora gidip baslamamız gerekmiyo mu sence
2 aycık kalmıs :) kaydirigubbakcemile

Senin gelinliğini az çok tahmin ediyorum ve merakla bekliyorum arkadaşımda o tarz istiyor ona örnek olcak kaydirigubbakcemile3

canım ben imzadn sonra bastım :lepi:

Bende imzadan sonra zorla bastım, koltuğun altına sokmuştu ayaklarını.

narin 12 kişilik çay seti 100 tl

paşabahçe kavanoz en büyük boyu 5 tlden 5 tane aldm

iyi günlerde kullan.

ne oldu peki

narin 12 kişilik çay seti 100 tl

iyi günlerde kullan

oyy yesin seni burcunn :asigim:
biz ele ele kol kola hatta öpücük öpücüğee olurduk kesin ahh gel bahriyelim gell artıkkk :sm_cool:

Şeniz inşallah gelecek

kızlaarrrr ben bugün cımbız, tırnak makası, ve tırnak törpüsü aldım çeyizime ekliymmi hehehhe

güle güle kullan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok: inanamıyorum...
ay kızlar bu size ders olsun bir kaç doktora görünün... Çok üzgünüm çoook
canım benim ya geçmiş olsun.
aynen benimde öyle bırak ameliyatı ilaç tedavisine bile gerke kalmadı. çikolata kisti bile değilmiş. zamanında çatlamayan bir yumurtacıkmış

GLCN nn ben diyorumm gelinliğiinii göremedimm :1no2:

Tekrar eklermisinn yerimseniben

ay bende gecelik sabahlık ev elbisesi şortlu takım gibi bir şeyler aldım ama eklemeyi canım istemiyor iyimi....

kız senin yüğzünden pijama gecelik manyağı oldum her gördüğüme saatlrece bakıom valla zaten havlu ve nevresim manyaklığım vardıı buda extra para harcatıo bana...

Keyfin olduğunda ekle bakalım şekercim

ay benimki bird ene dese beğenirsin. Ben izin vermesem bekle basardın :roflol:
ama hakikaten hiç saklamadı ayağını cart diye bastım vallahi. fotosunuda eklemiştim nikah fotolarında bilirsin belki :roflol:

canım arkadaşının benden sonra gelin olacaksa neden omasın fikir olurum ona :lepi:

ay bende gecelik sabahlık ev elbisesi şortlu takım gibi bir şeyler aldım ama eklemeyi canım istemiyor iyimi....

burcumm nolur ekle...bende tam o tarz seyler almk üzereyim hatta bi pijama beğendim fiyatı 79 TL indirimle 64 TL ye geliyo pahalı diye almadım

burcuuuu canım yaa sen bir arada betty boops pijamaları almıştın dimi canım nerden di bi söyleyebilir misin bana

güle güle kullan canım arkadaşımmm:1hug:a.s.

tesekkür ederim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…