kolay yolu buldun tabi seni gidi gidi lülülülülülü
:teytey: inş.cnm ayy o gece için öyle sabırsızlanıyorum ki :) korktuğum yanları da var ama:dance:
bi de gelinliğin içindeki senmisin diye sormuşsun atlamışım evet benim
şimdi kızlar benim gittiğiğm kadın doğum doktoru prof..... bi kistim görünüodu o yüzden iyi bi doktor aradım ve acıbadem hast buldum bu prof doktoru. ona bütün soruları sordum daha önceden gittiğim bi doktor kistin var hap kullanmaya başla kaybolur demişti. bende inanmadım ona ve bu doktoru buldum bana dediki bu genellikle bir sonraki adette kaybolur onun için hapa gerek yok ve dediği gibide oldu kistim kaybolmuş:))). doğum kontrol hapı olarak yasmini tavsiye etti. ve ilk ay korumadığınıda ekledi. mide bulantısı içinde gece almamı tavsiye etti.
yamur yağıyor
aşağıda bi bahriyeli ile sevgiliisi el ele :)
burcu sen geldin aklıma
GLCNNN y canım yaaa bende vallahi senin söylemene göre çok kötü üstünde eğreti duran bir şey bekliyordummm:roflol:
yokk annemmm hiç kötü duran bir şey yok. ben kilolu gösterdiğini düşünmüyorum şin aslı. yerimseniben renk farkı kesinlikle ışıktan mekanın rengini almış taşlaryerimseniben
sadece memişleri azcık büyük göstermişoda olsun okadar. işlemelerden olduğu belli yerimseniben bir kere bu sene böyle gelinlikler çok moda sen bakma banaa:roflol: ben antikayım azcık :roflol: haa sen giyermisin dersen üstümde görmeyyi isterdim ama hayalim bu değil :1hug: bence üzülecek hiç bir şey yok. gayet iyi taşımışsın balım. zaten kötü olsa seni en iyi tanıyan insanlar annen falan olmadı bu derlerdi yawruşum Şeniz
yok cnm şimdi gördüm
bide yorumlara üzülme herkesin zevkleri çok farklı mesela benim davetyem içinde daha güzelini bulabilirsin dediler kızlar ama ben yinede onu aldım ama onlarında yorumlar için minnettarım a.s.
glcnnn cnm gelinlik çok hoş ama memişler bayağı bi büyük duruyor:)))
GULCNNN yakışmış sana cnm ust bıraz farklı duruyo ortamdakı ısıktan olabılır
gayet hoş
kolay yolu buldun tabi seni gidi gidi lülülülülülü
ofya bana doktorum demedı ılk ay kormuyor diye ben napcam yabişeyolursa ruyamdada gorudm bugun yaaaabenneyaptımki
Gülçincim canım altı abartığın gibi kabarık değilmiş canım gayet hoş durmuş üzerinde bence bende senin ki gibi kırpık kırpık modeleri de beğeniorum çünkü modaa...
Allah tamamını erdirsin bitaenm
tatlımmm benimmm, cok tsk ederim..
oohh bee moralim düzeldi,
eski heyecanım geri geldi yaffff
herkese ayrı ayrı tsk ediyorum ve Tubisss sana da a.s.
tsk ederim burcum, o güzel yorumun için,
:) kaydirigubbakcemile5
kesinlikle haklısın :teytey:
ayy boyunda bağlı diye mi yle duruyo gerçekte mi büyük acaba :jeyyar:
böcügüümmm sende görememistin dimi :) sevindim :sm_cool:
kızlaarrrr ben bugün cımbız, tırnak makası, ve tırnak törpüsü aldım çeyizime ekliymmi hehehhe lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?