Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gülçincim canım altı abartığın gibi kabarık değilmiş canım gayet hoş durmuş üzerinde bence bende senin ki gibi kırpık kırpık modeleri de beğeniorum çünkü modaa...

Allah tamamını erdirsin bitaenm

cnm iyi ozaman sensen gayet hoş durmuş mesela benim en büyük korkum göbişimin çıkması
sende ne güzel dümdüz durmuşşş

ayy canım evett
iyi bir doktor olmayınca anlamıyor
bir doktor hemde özel hastane hatta oldukça ünlü bir hastane veni vidi hastanesi. adam beni apar topar ameliyat edecekti :1shok: çikolata kisti patlamak üzere dedi. hemen başka hekme göründüm yok hiç bir şeyin o geçici bir kist dedi hakikatende öyle çıktı. öüdümüz kopmuştu. adam sırf özel hastanede ameliyat edip para kazanacak diye kesecekti beni:1shok:

Gülçincim canım altı abartığın gibi kabarık değilmiş canım gayet hoş durmuş üzerinde bence bende senin ki gibi kırpık kırpık modeleri de beğeniorum çünkü modaa...

Allah tamamını erdirsin bitaenm

kızlarr ben geldimmmm hihoyyyt

geçmişi okumadan önce bi selam yazayım dedimm....

Esmy yorumun için sağol tatlım a.s.

pashmina görüşmeye dediğin gibi metroyla gittim ordanda yürüdüm havada güzeldi zaten iyi geldi temiz hava :1hug:

Glcnnnnnnnnnn ben göremedimm senağlama
pc başında değildimm hemende kaldırmışınn senağlama

senağlama senağlama senağlama

tsk ederim burcum, o güzel yorumun için,
:) kaydirigubbakcemile5

kesinlikle haklısın :teytey:

glcnnn cnm gelinlik çok hoş ama memişler bayağı bi büyük duruyor:)))

ayy boyunda bağlı diye mi yle duruyo gerçekte mi büyük acaba :jeyyar:
GULCNNN yakışmış sana cnm ust bıraz farklı duruyo ortamdakı ısıktan olabılır
gayet hoş

böcügüümmm sende görememistin dimi :) sevindim :sm_cool:

tatlımmm benimmm, cok tsk ederim..
oohh bee moralim düzeldi,
eski heyecanım geri geldi yaffff

herkese ayrı ayrı tsk ediyorum ve Tubisss sana da a.s.

kızlaarrrr ben bugün cımbız, tırnak makası, ve tırnak törpüsü aldım çeyizime ekliymmi hehehhe

narin 12 kişilik çay seti 100 tl

paşabahçe kavanoz en büyük boyu 5 tlden 5 tane aldm

çok güzel canım güle güle kullan

gülçin dert ettiğin şeye bak. ben büyük göstercem diye denemediğim sütyen kalmadı, bi de silikonlu sütyenin içine annem takviye sokuşturdu. büyük göstercem diye atmadığım kalmadı:roflol::roflol: gelinliğine de yorum yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…