esmycim hap ilk ay malesef korumuyor extra önlem alın. ama 2. aydan ittibaren koruyor
en büyük korkum ilk gece hamile kalmak :dance:
aynen :CüvCüv:
yada ard arda hamiş kalmak :CüvCüv:
işler yoğundu kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çokkk teşekkür ederim heycan dorukta walla, bi acayip hissediyorum kendimi bide bişi sorcam kızlar ayağına imzayı attıktan sonramı bascam evet dedikten sonra mı?fisfisfis
tatlımmmm sen görmemiş miydin? CADIARZU
işler yoğundu kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çokkk teşekkür ederim heycan dorukta walla, bi acayip hissediyorum kendimi bide bişi sorcam kızlar ayağına imzayı attıktan sonramı bascam evet dedikten sonra mı?fisfisfis
ayyyyyyyyy o daha kötüüüü,
ee napcam simdi ben?
cnm hayırlı olsun bende kabrık model istiyorum ve seviyorum.
Gelinliğin içine sindiyse hayalinse çok güzel.
Ama sadece alt ve üstün renkleri farklı gibi geldi acaba fotoda mı böyle görünüyor
Glcnn bu resimdeki sen misin?
bence gayet hoş ben kabarık sevmemem rağmen begendim çünkü ben bi gün kuaförde sacımı kestirirken buna benzer bi modeli bi kız giymişti onun üstünde görünce çok beğenmiştim
ama resimden üstünü anlayamadım taşlımı kumaşı nasıl bişey
bide ben bu gelinliğin üstüne uzun duvak tercih etmeyebilirdim ama güzellik açısından değil rahatlık açısından yoksa uzun duvağın yeride bir başka
hee birde duvağını çok beğendim bak o tam tarzım :))))))) bende uzun duvak düşünüyorum da
glcnnn cnm gelinlik çok hoş ama memişler bayağı bi büyük duruyor:)))
hakkaten he
ben o sıraları hep karıştırıom ne zaman öpcek ne zaman ayana bascam :jeyyar:
:roflol:
neyse ben kafamı daha fazla kurcalamim
benim başka çarem yok preee
gelinliğin üstünün farklı olmasının sebebi bence gümüş çalışmışlar o yüzden gece ışıkta ışıl ışıl durur
şimdi kızlar benim gittiğiğm kadın doğum doktoru prof..... bi kistim görünüodu o yüzden iyi bi doktor aradım ve acıbadem hast buldum bu prof doktoru. ona bütün soruları sordum daha önceden gittiğim bi doktor kistin var hap kullanmaya başla kaybolur demişti. bende inanmadım ona ve bu doktoru buldum bana dediki bu genellikle bir sonraki adette kaybolur onun için hapa gerek yok ve dediği gibide oldu kistim kaybolmuş:))). doğum kontrol hapı olarak yasmini tavsiye etti. ve ilk ay korumadığınıda ekledi. mide bulantısı içinde gece almamı tavsiye etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?