Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmycim hap ilk ay malesef korumuyor extra önlem alın. ama 2. aydan ittibaren koruyor

en büyük korkum ilk gece hamile kalmak :dance:

ay bana bişeyler oluyorr kafamçokkarıştı
ben sımdı korunmuyorum ektstradan hap kullanıyom diye ılk ayım dıyee ya hamıle kalırsım

glcnnn dovcem senı amanın ya
birde herkezın bı fıkrı var hap kosnuda korkmayın ya erkek kornursa kımı dıyor yukse ıhtımal hamıle kalınır bende ondan dedım belkıde dogru degıldır

işler yoğundu kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çokkk teşekkür ederim heycan dorukta walla, bi acayip hissediyorum kendimi bide bişi sorcam kızlar ayağına imzayı attıktan sonramı bascam evet dedikten sonra mı?fisfisfis

GLCNNN y canım yaaa bende vallahi senin söylemene göre çok kötü üstünde eğreti duran bir şey bekliyordummm:roflol:
yokk annemmm hiç kötü duran bir şey yok. ben kilolu gösterdiğini düşünmüyorum şin aslı. yerimseniben renk farkı kesinlikle ışıktan mekanın rengini almış taşlaryerimseniben
sadece memişleri azcık büyük göstermiş oda olsun okadar. işlemelerden olduğu belli yerimseniben bir kere bu sene böyle gelinlikler çok moda sen bakma banaa:roflol: ben antikayım azcık :roflol: haa sen giyermisin dersen üstümde görmeyyi isterdim ama hayalim bu değil :1hug: bence üzülecek hiç bir şey yok. gayet iyi taşımışsın balım. zaten kötü olsa seni en iyi tanıyan insanlar annen falan olmadı bu derlerdi yawruşum Şeniz

cnm hayırlı olsun bende kabrık model istiyorum ve seviyorum.
Gelinliğin içine sindiyse hayalinse çok güzel.
Ama sadece alt ve üstün renkleri farklı gibi geldi acaba fotoda mı böyle görünüyor

Glcnn bu resimdeki sen misin?
bence gayet hoş ben kabarık sevmemem rağmen begendim çünkü ben bi gün kuaförde sacımı kestirirken buna benzer bi modeli bi kız giymişti onun üstünde görünce çok beğenmiştim
ama resimden üstünü anlayamadım taşlımı kumaşı nasıl bişey
bide ben bu gelinliğin üstüne uzun duvak tercih etmeyebilirdim ama güzellik açısından değil rahatlık açısından yoksa uzun duvağın yeride bir başka

hakkaten he
ben o sıraları hep karıştırıom ne zaman öpcek ne zaman ayana bascam :jeyyar:

ayyyyyyyyy o daha kötüüüü,
ee napcam simdi ben?

:roflol:
neyse ben kafamı daha fazla kurcalamim
benim başka çarem yok preee

gelinliğin üstünün farklı olmasının sebebi bence gümüş çalışmışlar o yüzden gece ışıkta ışıl ışıl durur

cnm hayırlı olsun bende kabrık model istiyorum ve seviyorum.
Gelinliğin içine sindiyse hayalinse çok güzel.
Ama sadece alt ve üstün renkleri farklı gibi geldi acaba fotoda mı böyle görünüyor

giydiğimde bana öyle gelmemişti ama kızlarda dediler onu fotodan mı yoksa gercek mi düğün gecesi belli olcak :)

tatlisim üzeri kren rengi sert bi tül düsün onun üzerine inci ve taş dösemisler, a.s
hee birde duvağını çok beğendim bak o tam tarzım :))))))) bende uzun duvak düşünüyorum da

uzun duvak benim hayalimdi...ayrıca gelinliğin orjinal duvağı da bu krem rengi ve üzeri incili...
kuaförde kısa kullanmak istersen yukarıdan taktırırsın içi katlatırsın falan dediler alırken ama ben uzun seviyorum
:asigim:

imza attıktan sonra ama ben basamadım benımkı bastı hehehekaydirigubbakcemile5

GULCNNN yakışmış sana cnm ust bıraz farklı duruyo ortamdakı ısıktan olabılır
gayet hoş

hakkaten he
ben o sıraları hep karıştırıom ne zaman öpcek ne zaman ayana bascam :jeyyar:

:roflol:
neyse ben kafamı daha fazla kurcalamim
benim başka çarem yok preee

kolay yolu buldun tabi seni gidi gidi lülülülülülü

gelinliğin üstünün farklı olmasının sebebi bence gümüş çalışmışlar o yüzden gece ışıkta ışıl ışıl durur

:teytey: inş.cnm ayy o gece için öyle sabırsızlanıyorum ki :) korktuğum yanları da var ama :dance:

bi de gelinliğin içindeki senmisin diye sormuşsun atlamışım evet benim

ofya bana doktorum demedı ılk ay kormuyor diye ben napcam yabişeyolursa ruyamdada gorudm bugun yaaaabenneyaptımki

aslında gelinlikçiye gitmeden ve gelinliğimi görüp beğenip almadan önce bu tarz gelinliklere bakıyordum
ama hiç aklımda olmayan bir modeli aldım
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…