ekle tabiiii kızz ne var utanacakkk :mymeka:ay bene bende olan bişeyi eklıyım dicema ma utanıyom biraz şey deee
burcummmm yavrussss:))) çok tatlılar bende bayılıorum gri pembe 2lisineeee:))) yaz gelsin artıkkkkkkkkk
burçiş senin pijamalar genelde :jeyyar: Ama bu takım bana pek bi hanfendi geldi kaydirigubbakcemile3
Pekbi güzel yerimseniben elbisende kırmızı kırmızı
bu arada Assortik canım çay takımını kavanozlarını iyi günlerde kullan yerimseniben
Çay takımını bayabi indirimli almşın yerimseniben
eklıyom he benımkı pıjam degıl iç giyim
:1shok: haklıymışsın tereddüt etmekte :roflol::roflol::roflol:
kızzzz ne cevherler varmış snede öyleeeeee:jeyyar:
bende ilerleyen zamanki maçlarda açırım böyle şeyler kesin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yiğidin malı meydanda gibi oldu bu kaydirigubbakcemile3bir iki tanede aklı başında olsun dedik ama üstte buda pek bir sexü oldu bana
napim anacım hükümet gibim hatunumm :roflol::roflol:
Washhh :1ninca: Abowww tıkandımm haaa :tomato:eklıyom he benımkı pıjam degıl iç giyim
ESMY eczaneye gidip test alsan canım gerçi bişey olcağından değil ama için rahat olsun
ben bnları tek aldımben çeyiz alışverısınd eedepli şeyler aldm zaen koçiş yoktu yanımdaVııııışşşş d,ilim tutuldu esmyy iyiymişşşş
Ya ben böyle şey alamam heralde kızlar yaa kocalarmı alır yoksa beraber miii??? Neetcez alırkenn
esmyyyy çok fantazili gördüm sizi:jeyyar::teytey:
dimi :sm_cool: bencede :teytey:
aşkım çok kıskanacak beni çokkkkk kaydirigubbakcemile3
esmyy sende daha neler vardır hee :jeyyar:
aynen bende öyle gördüm :roflol:
y benimki bayılır bunlara heeee ama anneme nasıl diyim bundan alcam diyeee:roflol:
artık evlendikten sonra bulkarr:roflol::roflol::roflol:
aynen bende öyle gördüm :roflol:
y benimki bayılır bunlara heeee ama anneme nasıl diyim bundan alcam diyeee:roflol:
artık evlendikten sonra bulkarr:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?