Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bir iki tanede aklı başında olsun dedik ama üstte buda pek bir sexü oldu bana
napim anacım hükümet gibim hatunumm :roflol::roflol:

eklıyom he benımkı pıjam degıl iç giyim
sildmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Vııııışşşş d,ilim tutuldu esmyy iyiymişşşş

Ya ben böyle şey alamam heralde kızlar yaa kocalarmı alır yoksa beraber miii??? Neetcez alırkenn

bir iki tanede aklı başında olsun dedik ama üstte buda pek bir sexü oldu bana
napim anacım hükümet gibim hatunumm :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yiğidin malı meydanda gibi oldu bu kaydirigubbakcemile3
eklıyom he benımkı pıjam degıl iç giyim
Washhh :1ninca: Abowww tıkandımm haaa :tomato:

ESMY eczaneye gidip test alsan canım gerçi bişey olcağından değil ama için rahat olsun

Vııııışşşş d,ilim tutuldu esmyy iyiymişşşş

Ya ben böyle şey alamam heralde kızlar yaa kocalarmı alır yoksa beraber miii??? Neetcez alırkenn
ben bnları tek aldımben çeyiz alışverısınd eedepli şeyler aldm zaen koçiş yoktu yanımda

dimi :sm_cool: bencede :teytey:
aşkım çok kıskanacak beni çokkkkk kaydirigubbakcemile3

burciş elbisen çok tatlıymış mandilin görmesin kaydirigubbakcemile3
ayy bu arada dün bi arkadaşım marmarise hacize gitti kız bi geldi psikopata bağlamış resmen :roflol: hava çok sıcakmış yollarda arabaların arasından bikinili hatunlar vızır vızır geçiyor diyor ve adliyede temizlik yapan kadınlar bile bakımlı saçları röfleli altlarında mini mini etekler diyor yolda kadın köpeğini gezdiriyor ayağında kırmızı topuklu rugan ayakkabı saçlar fönlü diyor, bi restaurantta öğlen yemeği yemiş bunalım oldum resmen diyor kızların hepsi 170-180 boy manken gibiler diyor kız bunları anlatınca aklıma hemen sen geldin dedim kk'da bi ark. oraya gelin gidecek şimdi niye aklıma geldi aman ne biliyim paylaşıyım dedim -tatlicadiarzu-

muhaha nişan alışverişinde böyle birşey aldırdığımızı düşünsenize :roflol:

bu arada selam herkese okumaktan yazamıyorum yaa, zaten bakıp çıkmam gerekiyo hemen..

tekrardan özet geçeyim herkese aldıkları hayırlı olsun, güle güle kullansın :)

esmyy sende daha neler vardır hee :jeyyar:

aynen bende öyle gördüm :roflol:
y benimki bayılır bunlara heeee ama anneme nasıl diyim bundan alcam diyeee:roflol:
artık evlendikten sonra bulkarr:roflol::roflol::roflol:

alo kızlrar alıntıları silin ne olur benneyaptımki gormesın baskaları

hmm kımdi soran baskalrıda var ama nette buldgumu ekledım
burcu ben annemın yanında almadım gızlıden gızlıden alıp sakladm

aynen bende öyle gördüm :roflol:
y benimki bayılır bunlara heeee ama anneme nasıl diyim bundan alcam diyeee:roflol:
artık evlendikten sonra bulkarr:roflol::roflol::roflol:

bende şuan hep cici kız edepli kız pijamaları alıyorum
bunları ebbedi alamam
diyelimki aldım hadi annemden utanmadım ki utanrım
çeyizde biri yanlışlıkla görse
yerin dibine geçerimmmmmmmmm

esmy öle arkadan bağlama zinciride varmı :jeyyar:

Bneim ki manyak esmy alır gelir valla utanmaz ama ben utanırım ama yaznlızken evlendikten sonra utanmam heralde ben bitane leoparlı takım almıştım dagiden kısa babydoll o en seksüü şu anda kızlar hatırlarlar beşka da bişeyim yok zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…