kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
esmy, süpermiş walla bayıldım ben çok seviyorum böyle şeyleri kocişimde seviyor.
Nerden aldın bunu bana bir deyiver.
pashmina, bana bir tane yengem almıştı, bir tane kendim aldım, birde kocişle aldık bir iki tane daha beğendik alcaz sıraylan. Birde nişanda set alındı 9lu 6lı oluyo ya onunkiler var. Ben alınca annişe göstermedim utanır o öyle şeylerden zati.
ayyy iyi yaptın kuzum yaaaa:1hug: yaa sorma bende yazın 10 günlüğüne gittim. ve erkeklere çokkk hak verdim. yahu ben bile dönüp dönüp baktığım hatunlar gördüm bu 10 gün içinde. nasıl bir fizik anlaamam . tamam bende kısa değilim 170 boyum topukluyla 175 oluyorum ama hatunların vücut süper anacımm... ay dur aklıma gelmişken bende bir şey anlatayım. demin dedim ya aşkım çok kıskanacak çokk. normade bunca senedir hiç bir giyimime karıştığı olmamaıştır. uzun kısa açık kapalı. ama bende yerine göre giyinirim. şimdi ben marmarise gdince tenis kursuna yazılıcaz dedimki zaten en büyük hayalimde şöyleee hülya avşar gibi brde tenis eteği alır giyerim benim neyim eksik. yok dedi tenis eteği olmaz. niye dedim ayollll... çok kısaymış. yahu dedim onca fıstık gibi rus hatunları varken kim senin karının bacaklarına bakacak :roflol: olsun istemem diyor. iyide dedim ben bikini giyiyorum sen bir kere bir şey demedin. yoksa evlenince değişecekmisin :CüvCüv: aşkım onun denize girmek için kıyafet olduğu belli. herkes aynı modda zaten. ama tenis eteği fazla kısa.:roflol: anam dedim kocişim beni kıskanırmıymışşşş :roflol: sonunda dizden 4 parmak yukarsında anlaşmayı bağladık :roflol:
biz aşkımla beraber alcazz.. :jeyyar:
bi kız nasıl olmalı diye lafı geçince hep sonuna acık danteli ekliyo hep zaten :roflol:
ben geçen akşam ne yaptım kızlar anlatimmmmhihoyyyt gündüz alışverişe çıkmıştım neyse akşamda aşkıma aldıklarımı gösteriorum modellik yapıorum en son aldığım fuşya rengi iç çamaşırımla çıkıverdim karşısına şoka girdi:jeyyar:hihoyyyt
Kızlarr ne oluyo yaa Nutella falanmı yediniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Abbowwww kaydirigubbakcemile3
eudorammm nutella nın papucunu dama atalı çok oldu biz
ayyyyyyyy boğuluyodummmmmmmmmmmmm
elimde ülker tüp çikolata yiyodum tam, unutmuşum nutella olayını da okuyunca koptum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
esmy, süpermiş walla bayıldım ben çok seviyorum böyle şeyleri kocişimde seviyor.
Nerden aldın bunu bana bir deyiver.
kız pashimina sen bana kotu bişeymi dedın he anlayamadımklava:
yok be tatlım hani bekarken bundan alabildim evelenince sizin gibi olunca cesarret gelir belki alabiliriz< demek istemiştim yaniii. Yanlış anlaşılma olmasın lütfenn ....
ayyyyyyyy boğuluyodummmmmmmmmmmmm
elimde ülker tüp çikolata yiyodum tam, unutmuşum nutella olayını da okuyunca koptum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar kafasız bi resmimi koyam mı?
:1shok: anaa seninki abartmış ayoll
benimki ilk defa kıskançlık belirtisi gösterince hoşuma kaçtı ayol :roflol:
allahtan yok aşkımın öyle şeyleri. ay marmaris zehir olurdu o zaman yaaa:1shok: allah korusun
seviyorsan zamanla alışıyorsun burcucum:sm_confused: belki benimkide marmaris kuşadası falan otursaydık seninki gibi olurduyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?