Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tubiş benim annemde geçen aylarda bana gecelikle sabahlık almış takım pembiş renkten geldim eve hevesle anlatıyoo çokşık şöyle kısa böyle güzel falan neyse bi bakıım dedim gösterdi ayol dedim hamile kalsam doğursam hastanede lohusa geceliği niyetine giyerim ben bunu dedim koptum ben bu kadar alabiliom sana dedi ben de seksi bişey miş gibi anlaıyon dedim açık maçık sandımdedim öyle şeyler alamam teyzenle al dedi o sıradada teyzem var da bekar annemin kardeşi gibii çok iyiyiz teyze diom ben ona beraber gider alırız senle ded..

O günden sonra anneyle edepli şeylere bakılcağını anlamış durumdayım canım bende bak sende yengenle almışın

Rus hatunlarının gözü çıksun bzim neyimizeksik bizden iyilerini bulamzlar burcu

biz aşkımla beraber alcazz.. :jeyyar:
bi kız nasıl olmalı diye lafı geçince hep sonuna acık danteli ekliyo hep zaten :roflol:

Bnede gecelik pijama aldım diom hemen souyo dantellimi dio anlayamdım bu dantel merakını erkeklerin

Arada şaşıtmak lazım iyi yapmışın evlilik monotonlaşmaktan çıkar hem canım

Kızlarr ne oluyo yaa Nutella falanmı yediniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Abbowwww kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy boğuluyodummmmmmmmmmmmm

elimde ülker tüp çikolata yiyodum tam, unutmuşum nutella olayını da okuyunca koptum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyyyyyy boğuluyodummmmmmmmmmmmm

elimde ülker tüp çikolata yiyodum tam, unutmuşum nutella olayını da okuyunca koptum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Helal helal hayatımm :teselli: :roflol: :roflol:

:1shok: anaa seninki abartmış ayoll
benimki ilk defa kıskançlık belirtisi gösterince hoşuma kaçtı ayol :roflol:
allahtan yok aşkımın öyle şeyleri. ay marmaris zehir olurdu o zaman yaaa:1shok: allah korusun

seviyorsan zamanla alışıyorsun burcucum:sm_confused: belki benimkide marmaris kuşadası falan otursaydık seninki gibi olurduyerimseniben

Benimkide çok kıskançç :mymeka: Gelinliğe bile bakarken yok yakası açık yok kolları çok açık yok straplez olmazz öfff bıkkınlık gelmişti..:mymeka:Şimdi abiye bakıcam kına içinn düşünmek bile istemiyorumm -tatlicadiarzu- Dün sen kartları parayı ver sen gelme biz çok gezeriz annişlerle bakarız abiye dedimm kaydirigubbakcemile3 Oda yemezler bende gelicem diyorr :mymeka: Bende kayınvalideye haftaiçi gidelim dedim oğluşun herşeyime karışıyor dedim güldü tamam dedi kaydirigubbakcemile3

Kızlar nekadar çok şey yazmışsınız okuyamayacağım geçmişi. Herkes yeni aldıklarını iyi günlerde kullansınlar.

ufff bir sürü şey kaçırmışım (( esmyinkini göremedim mirmirmirmir bende alıcam ama evde gösteremem saklıcam evde :)) hihoyyyt

kızlar şimdi ben düğün için saçımı boyatcam ama kararsızım acaba röfle mi gölge mi yaptırsam bide ne renk? oofff -tatlicadiarzu-bana yardımcı olacaksınız saç rengimi koyacam sizde fikir vereceksiniz?ama sizin fikirlerinizde resimli olsun ben pek anlamıom bu işleride :roflol:

esmy bi resim yükledin kızlar çoştu topik tavan yaptı :roflol:

sonumuz cilve topiği gibi olmasında :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…