Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (24 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
Pashmina, adina, Arsima+, bembeyazsiyah, bktbb, burcuözge+, dimples+, dkb, elisaa, esmy+, Eudorabeta+, mandilin, marloo, mrdmysmn, oktar, oveg, PapiBJK, parpalm, reyhan85, sinay21, svda, tubiS, _HaYaTiM_+, _minik_

Reytinglerimiz yüksek bugün maşallah

esmy sağol avatar için de bu ne kız süperrrrrrrrrr:1shok:

ay resmi görünce unuttum bişeler daha vardıkaydirigubbakcemile3

hee burcuuuu vardı, kızım KK'nın iç giyim prof. olarak senin aldıklarına yorum yapmak bana mı düşer, ne haddime. ama annen de maşallah çok formda görünüyor kolundan belli taş gibi valla. ay tamam gelme peşimden

aha aynı bennn çak annemmm kaydirigubbakcemile5

Vııııışşşş d,ilim tutuldu esmyy iyiymişşşş

Ya ben böyle şey alamam heralde kızlar yaa kocalarmı alır yoksa beraber miii??? Neetcez alırkenn

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

esmy, süpermiş walla bayıldım ben çok seviyorum böyle şeyleri kocişimde seviyor.
Nerden aldın bunu bana bir deyiver.

pashmina, bana bir tane yengem almıştı, bir tane kendim aldım, birde kocişle aldık bir iki tane daha beğendik alcaz sıraylan. Birde nişanda set alındı 9lu 6lı oluyo ya onunkiler var. Ben alınca annişe göstermedim utanır o öyle şeylerden zati.

ayyy iyi yaptın kuzum yaaaa:1hug: yaa sorma bende yazın 10 günlüğüne gittim. ve erkeklere çokkk hak verdim. yahu ben bile dönüp dönüp baktığım hatunlar gördüm bu 10 gün içinde. nasıl bir fizik anlaamam . tamam bende kısa değilim 170 boyum topukluyla 175 oluyorum ama hatunların vücut süper anacımm... ay dur aklıma gelmişken bende bir şey anlatayım. demin dedim ya aşkım çok kıskanacak çokk. normade bunca senedir hiç bir giyimime karıştığı olmamaıştır. uzun kısa açık kapalı. ama bende yerine göre giyinirim. şimdi ben marmarise gdince tenis kursuna yazılıcaz dedimki zaten en büyük hayalimde şöyleee hülya avşar gibi brde tenis eteği alır giyerim benim neyim eksik. yok dedi tenis eteği olmaz. niye dedim ayollll... çok kısaymış. yahu dedim onca fıstık gibi rus hatunları varken kim senin karının bacaklarına bakacak :roflol: olsun istemem diyor. iyide dedim ben bikini giyiyorum sen bir kere bir şey demedin. yoksa evlenince değişecekmisin :CüvCüv: aşkım onun denize girmek için kıyafet olduğu belli. herkes aynı modda zaten. ama tenis eteği fazla kısa.:roflol: anam dedim kocişim beni kıskanırmıymışşşş :roflol: sonunda dizden 4 parmak yukarsında anlaşmayı bağladık :roflol:

biz aşkımla beraber alcazz.. :jeyyar:
bi kız nasıl olmalı diye lafı geçince hep sonuna acık danteli ekliyo hep zaten :roflol:

temem affettimm şakkıdı

senden çokk öğrenceğimiz şey var çokkkk :jeyyar:

ben 2 tane jartiyer takım aldım (biri siyah-biri kırmızı) evde sürekli yerini değiştiriyorum sokmadığım bi yer kaldı. umarım gerek kalmaz evlenene kadar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Burcu sende sıldınmı alıntıyı kız
benımkıelrı evde sakladım ceyızdede yatak odamı eltım yerlestırmıstı o gordu sanırım ama genç zaten bısey olmazzz

ben 2 tane jartiyer takım aldım (biri siyah-biri kırmızı) evde sürekli yerini değiştiriyorum sokmadığım bi yer kaldı. umarım gerek kalmaz evlenene kadar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: benimkinin hepsini biliyor annemde esmy ninkini göstersem o zaman bayyıla bilirdi kadın :roflol:

ayyyy koptum :roflol::roflol:senin ilk defa mı geldi başına burcucum benim ki kıskançlık konusunda master yapıyor maşallah her yönünü seviyorum kıskançlığa gelince dıkanıyorum-tatlicadiarzu-erkek kuaför takıntısı var dedim ben düğünde istediğim kuaföre gitcem ömrümde 1 kez gelinlikle saç yaptırcam gönlüme göre olmazsa düğüne konsantre olamam haliyle geceyede:jeyyar:dedi iyi o zaman anlaşma yapalım düğünde son kez erkek kuaför sonra fön çektirmek için bile bayana gideceksin offff bu ne ya dedim beşka bir erkeğin saçıma dokunmasına tahammül edemezmiş kaydirigubbakcemile aman neyse sonuç olarak bizde sizin gibi pazarlıkla işi tatlıya bağladık :teselli:

Kızlarr ne oluyo yaa Nutella falanmı yediniz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Abbowwww kaydirigubbakcemile3

Bende hepsini tek başıma alıyorum..Asla gösteremem anneme felan.Hepsini poşetledim kutulara koyuyorum zaten çeyizleri..Üzerlerinede not yazıyorum yatak odasına konulacak özel eşya diye kaydirigubbakcemile3 onları kimselere açtırmıcamm kaydirigubbakcemile3

:1shok: anaa seninki abartmış ayoll
benimki ilk defa kıskançlık belirtisi gösterince hoşuma kaçtı ayol :roflol:
allahtan yok aşkımın öyle şeyleri. ay marmaris zehir olurdu o zaman yaaa:1shok: allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…