komşu cok guzelmiş bende bı tane yaptrcam göbeklı takımın ıcıne ama ne renk karar veremıyom kırmızı olabılır dıom ama bakalım
emeklerıne sağlık yapanın
sende ı gunlerde kullan
Ayy bu ne güzel yaa taşlımı bu
betaaa amma az kıldı kız bizimdee :jeyyar:
sonuçta sinop boşver ayanıkmış türkeliyiz..hepimizz gardasuzzzhihoyyyt
oldu canım.albümlere eklemiştim ordan bakabilirsin..
kızlar bugün fatihe gittik gelinlik bakmaya..
Ilk beğendiğim gelinliği denedim muhteşemdi:jeyyar:
çok tuhaf hissediyor insan kendini çok güzel bir duyguymuş..
Kiralamaya 2000 tl dedi son kararı vermeden de pazarlıkla ne kadar olacağını söylemedi uyuzlar..
çok geldi fiyatı ama hafta içi tekrra gidip iyice dolaşıcaz..
selam kızlarrr .. Sülfat ve eudorabeta şu an siz varsınız ama yazmıştım buraya moralim bozuktu biliosunuz kızlar o günden sonra çok güzel şeyler oldu çok şaşırtıcı hemde nişanlımla ilgili anlatıcam dünden beri siteye giremedim yaa ... Biz hiç konuşmadğımız halde yani böyle bi fikir yoktu sneye düğün olcak bizim beyaz eşyalarıda peşin paraya seneye alıcaktık benimkisi dün boscha gitmş kuzenyile kdv+ötv görünce almaya karar vermiş.beni aradı ben eşya alıcam dedi ben şok oldum sen bilirisn dedim ödeyebilecekmisin dedim evet dedi.malum kriz bizide etkiledi... Modele karar vermedikki dedim .olsun ben alıcam beğenmedğini deiştiririz kamapanya bitiyo dedi. Ya mağazadaki son modelleri almış çok sevindim zaten hepsinide beğendim.8000 liralık eşya 6000 küsüre mal oldu.. çok mutlu oldum dün yaa anlatamam size çok güzel bir duyguymuş bu... En güzelide onun böyle birşey düşünmesi böyle bir adım atması... Oda çok hevesliydi... şimdi ben çaycı almayı düşünüyorum eskiden olsa karışamaz bakmazdı şimdi oda yorum yapıyo biranda değişti ... çok sevinçliyim yaaa kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
nan gülme vallah cok sinirlıyım nan sbha kadr uymadım onca hazrlık gıttı ama umudumuzu yıtırmedık 13 mayıs kaldı barı su ezıklere ozmn bıseyler yapsakta 26.yılı bızım sayemızde alamasınlar kupayı
kızlar işte el emeği yorganlar resimler çok net değil kusura bakmayın
betaaa amma az kıldı kız bizimdee :jeyyar:
Arsimam üzülme canım bitsin ondan son beğenmediğin tarafları söyle daha kolay oluyoryerimseniben Kına elbisen içinse bende sade şık bişe istedim ama kuzenlerim ablamda abiye giyince bide eltiler benim daha bi şatafatlı olmam lazımmış önü bol işlemeli mor bi abiye giydim herkes onu almamı söylüyor.Napim artık alıcam bu gidişle sende yaptırıyorsun madem önünde biraz daha işleme felan yapsınlar :uhm:
Evett düğündaşım nerdeyse 1 aylara düşücez :smiley-cool: nasıl gidiyor hazırlkların ?
benim az kaldı yavaş yavaş eşyalarım yerleşiyoryerimseniben
Kına için aalacaklarımız var bide damatlık almadık daha :uhm:
O zaman kınalığına bi hareket katsınlar oda olmazmı :uhm:
öyle bi modelki başka işlemeyi kaldırmaz çok abest durur
gelinlik içinde öyle beklicem işte provayı
ama işte provam 6sında düğünüm 14 ü değiştir desem yetişirmiki :uhm:
ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim
ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim
O zaman kınalığına bi hareket katsınlar oda olmazmı :uhm:
Gelinliğinde yetişir canım sıkma canını:teselli: Benim istediğim değişiklikleri 1 günde hallettiler yerimseniben Çok işlem görmedi ama senin 8 günün olacak arada muhakkak yaparlar yani yetişir merak etme :1hug:
iyi Arsima, gelinliği ne zaman teslim alacaksın.
Gülcincim üzülme yaa :teselli: Canım bak bu iş için gitmeseydin bilemicektin bişe olduğunu ufak bişeydir o erken tedaviyle halledilir inşallah :teselli: Belli oldumu sonuçlar ?ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim
1,5 aydanda az kalmasına rağmen hala evime bişe yerleşmedi
onuda geçtim evim hala inşaaat pisliğiyle duruyor
acaba yetişebilecekmiyiz:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muck muck hepinizee. herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın geçmişi okuyamadım sorun var zaten deli oldum kaç gündür.bu arada bugün bende doktora gidiorum kadın doğum sanırım bi enfeksiyon var ama ciddi bişe olduğunu sanmıorum. ya kızlar kaç gündür canım kaymaklı lokum çekio ama heryerde satılandan değil hacı bekirde satılan offffffffffffffff bugün eşim gidip alcak
Walla canım onu tadilat yapan kişileere sormadınız mı :uhm: Temizlik 2-3 günde hallolur ama biran önce evinin bitmesi lazım benneyaptımki
pıtırcık güle güle kullan cnm özellikle kavanozlara bayıldımm
teşekkürler canlarım:))
hepsini iyi günlerde kullan
gözün aydın
güle güle dağıt :)
ay ben ne çektim onlardan ev sim oldu hep
halbuki katalogtaki örneğin simi dökülmüyordu :roflol:
çok iyi kaydirigubbakcemile3
O zaman teyze olucazz sositososito Çeyiz topiğinin ilk bebeğii geliyor yuppii hihoyyythihoyyyt keşkeee bakalım bişeler seziorum ama ya göğüslerimde bir dolgunluk ve uclarda hassasiyet var ne olcak bilmorum bu arada hafta sonu tartıldım 54 kilo olmuşum tanrım yaaaaa kilo alıorum ama deli gibide yiyorumcokacimcoook:CüvCüv:
çok hoş
iyi günlerde kullan
nan komşu sus cnm yanıyo bee yenıldık a..satımcok efkarlığım ama zaten hak eden taraf ezıkbahceydi:delphin
Alıntılarımın hepsi poffff gittin Çok üzgünüm çoook
Hemşomm takımın süpermiş walla :lepi: iyi günlerde kullan güzel yemekler ikram etmen dileğiylee...Şeniz
sulfat aldıklarını iyi günlerde kullan yemek takımın :lepi:
[color="ındigo"]ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim[/color]
glcnnm ya cnm bak emnm bısey cıkmıycak uzulmehihoyyyt keşkeee bakalım bişeler seziorum ama ya göğüslerimde bir dolgunluk ve uclarda hassasiyet var ne olcak bilmorum bu arada hafta sonu tartıldım 54 kilo olmuşum tanrım yaaaaa kilo alıorum ama deli gibide yiyorumcokacimcoook:cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?