Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Alıntılarımın hepsi poffff gittin Çok üzgünüm çoook

Buketcim saol canım evet sonunda gelinliğimi aldım ve son rötuşlarla çok içime sindi :asigim:
Seninde davetiyelerin hayırlı olsun canımm :1hug:
Arsimam üzülme canım bitsin ondan son beğenmediğin tarafları söyle daha kolay oluyoryerimseniben Kına elbisen içinse bende sade şık bişe istedim ama kuzenlerim ablamda abiye giyince bide eltiler benim daha bi şatafatlı olmam lazımmış önü bol işlemeli mor bi abiye giydim herkes onu almamı söylüyor.Napim artık alıcam bu gidişle sende yaptırıyorsun madem önünde biraz daha işleme felan yapsınlar :uhm:

bu arada aldıklarınızıda iyi günlerde kullan canımm :1hug:

Hemşomm takımın süpermiş walla :lepi: iyi günlerde kullan güzel yemekler ikram etmen dileğiylee...Şeniz

Böcüküm geçmiş olsun fener kazanmış ha hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

Pıtırcıkk cicilerini iyi günlerde kullan canım :1hug:

komşu cok guzelmiş bende bı tane yaptrcam göbeklı takımın ıcıne ama ne renk karar veremıyom kırmızı olabılır dıom ama bakalım
emeklerıne sağlık yapanın
sende ı gunlerde kullan

KOMŞU ALTTAKİNİN RENGİ tam çıkmamış ama çok güzel bir renk osmanlıda kullanılan bi yeşil varya çok hoş durdu o modelde. hatıra işte ama sırf el emeği.

kızlar işte el emeği yorganlar resimler çok net değil kusura bakmayın
Ayy bu ne güzel yaa taşlımı bu İyi günlerde örtünün canımm çok güzel olmuşlar :1hug:
betaaa amma az kıldı kız bizimdee :jeyyar:

Evett düğündaşım nerdeyse 1 aylara düşücez :smiley-cool: nasıl gidiyor hazırlkların ?
benim az kaldı yavaş yavaş eşyalarım yerleşiyoryerimseniben
Kına için aalacaklarımız var bide damatlık almadık daha :uhm:

sonuçta sinop boşver ayanıkmış türkeliyiz..hepimizz gardasuzzzhihoyyyt

oldu canım.albümlere eklemiştim ordan bakabilirsin..

[başıyazmalıkız profılındemı topıctemı
damla dincer hayırlı olsn cnm
be dıger herkez gule gulekullansınıns

delikafaduldendelikafadulden

kızlar işte el emeği yorganlar resimler çok net değil kusura bakmayın

iyi gnlerde kullan
benimde var böle rengide benzi
ama benimkinde ilave olarak işlemeler var değişil bişe

betaaa amma az kıldı kız bizimdee :jeyyar:

sen bana bak heel (bayılan tubilik simili)

öyle bi modelki başka işlemeyi kaldırmaz çok abest durur
gelinlik içinde öyle beklicem işte provayı
ama işte provam 6sında düğünüm 14 ü değiştir desem yetişirmiki :uhm:

ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim

1,5 aydanda az kalmasına rağmen hala evime bişe yerleşmedi
onuda geçtim evim hala inşaaat pisliğiyle duruyor
acaba yetişebilecekmiyiz:)

öyle bi modelki başka işlemeyi kaldırmaz çok abest durur
gelinlik içinde öyle beklicem işte provayı
ama işte provam 6sında düğünüm 14 ü değiştir desem yetişirmiki :uhm:
O zaman kınalığına bi hareket katsınlar oda olmazmı :uhm:
Gelinliğinde yetişir canım sıkma canını:teselli: Benim istediğim değişiklikleri 1 günde hallettiler yerimseniben Çok işlem görmedi ama senin 8 günün olacak arada muhakkak yaparlar yani yetişir merak etme :1hug:

iyi haftalar kızlar, ancak bakabildim geçmişide tam okuyamadım.

sulfat aldıklarını iyi günlerde kullan yemek takımın :lepi:

beta gelinliğin hayırlı olsun.

pıtırcık sende iyi günelrde kullan.

Arsima, gelinliği ne zaman teslim alacaksın.

ve başka yeni ciciler alan herkes iyi günlerde kullansın.

böcük geçmiş olsun. Sivasta yenilmişken yenseydiniz iyi olcaktı. ( o zamanda kocişim kudururdu hast fbli olaraktan.)

ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim

Sorunmu çıktı dr gidince.

hayırdır bi gelişmemi oldu

yapıla bilecek bişe yok ki
anca etek kısmında oynama yapar ama ne yapabilirki :uhm:

iyi Arsima, gelinliği ne zaman teslim alacaksın.

6 sında alacaktım ama kilo verimi yüzünden sonra provam 6sı teslim 11 haziran

Gülcincim üzülme yaa :teselli: Canım bak bu iş için gitmeseydin bilemicektin bişe olduğunu ufak bişeydir o erken tedaviyle halledilir inşallah :teselli: Belli oldumu sonuçlar ?
1,5 aydanda az kalmasına rağmen hala evime bişe yerleşmedi
onuda geçtim evim hala inşaaat pisliğiyle duruyor
acaba yetişebilecekmiyiz:)

Walla canım onu tadilat yapan kişileere sormadınız mı :uhm: Temizlik 2-3 günde hallolur ama biran önce evinin bitmesi lazım benneyaptımki

Amanınn yoksa bu bebişin habercisimi :ecrin_bebek: Teyzeme olucak yoksa delikafadulden

gamze:jeyyar: teyze olcaz gıbı ne hız anacım masallah
ayy bıde ben kılo alabılsem

O zaman teyze olucazz sositososito Çeyiz topiğinin ilk bebeğii geliyor yuppii hihoyyyt

çok hoş
iyi günlerde kullan

Sağol canım Şeniz

nan komşu sus cnm yanıyo bee yenıldık a..satım cok efkarlığım ama zaten hak eden taraf ezıkbahceydi:delphin

Evet hak eden taraf bizdik. Ailece koyu fenerbahçeliyiz, nişanlım da beşiktaşlı. Garibim onca fenerlinin içinde seyretti maçı, kazansaydınız da sevinemezdi babamın korkusundan kaydirigubbakcemile3

Alıntılarımın hepsi poffff gittin Çok üzgünüm çoook

Hemşomm takımın süpermiş walla :lepi: iyi günlerde kullan güzel yemekler ikram etmen dileğiylee...Şeniz

teşekkür ederim kuzucuğuuuuum Şeniz

sulfat aldıklarını iyi günlerde kullan yemek takımın :lepi:

Sağol tubişim a.s.

Aaaaa bütün alıntılarım çıkmamış ki. Esmy canım eminim senin siyah beyazlı takımın da çok hoştur.
Pıtırcık iyi günlerde kullan canım. Renkli kavanozlardan ben de alıcam.
Arsima canım evin teslim edilse temizliğini kalabalık bi grupla bir günde yaparsınız dert etme. Bizimki de inşaattı, ordan biliyorum.
Gamzecim teyze mi oluyoruz yaaa, haydi hayırlısı. ıyi haberlerini bekliyoruz

[color="ındigo"]ne belaya bulaştım ben ya..altıüstü bi doğmu kontrol hapı kullanıymmı kullanmıym mı diye gittim [/color]

glcnnm ya cnm bak emnm bısey cıkmıycak uzulme
gamze cnm ıns. Muradınıza erersınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…