Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydn kızlarrr

kızım ne diyim ben sana fikir küpüsün :roflol:
bizm benzerliğimizden geçtim analarımızda benziyo baksanaaa ay öldüm yaaa:roflol:

kaydirigubbakcemile5 :roflol::roflol:

Selam kızlarrr ..

çok sevindim şekercim Şeniz

sulfat klimanı güle güle kullan
yemek takımını ve 6 kişilik takımını ekle şekercim Şeniz

cumartesi gelinlik provam vardı
geçen provada yaptığı bişeyi beğenmemiştim şimdi bitirmiş güzeldi bozdurmadım
işlemeler yapılıyor şuanda :asigim:
duvağı beğenmedim çünkü sadece tül hiç bi atraksiyon yok dümdüz tül
bide taç yerine çiçekten taç yapacakmış onuda beğenmedim
eski türk filmlerindeki gelin başına takılan çiçekler gibiydi bi tellerim eksikti :dilcikar:
bitince güzel olacak dedi ama ben tac istiyorum

kına elbiseminde göğüs işleri bitmiş
çok sade bi elbise olmuş
saç içinde çiçek verecekmiş
ablam beğenmedi hiç kına kızı elbise gibi değil misafir kız elbisesi gibiymiş :) gelinlğimide beğenmedi

annem beğendiğini söyledi
kayınvalidem beğendiğini söyledi kına elbisemi acık buldu :)

dün kuzenimin düğünü için kuaföre gittim kına ve gelin başımı söledim böle böle dio die
oda kınada çiçek yapılacak zaten düğünde taç olsun dedi
şehrazatın tacına bak öyle bişe olsn dedi
ama bilmiyorum kafam çok karıştı :çok üzgünüm:

böyle işte

cumartesi kayınvalidemle halı perde bakmaya çıktık
beğenemedim :çok üzgünüm:
bana bitane yorgan iki nevresim bi düdüklü tencere aldı

Kızlar Günaydın. Çok zor giriliyor siteye. Geçmişe bakamıyorum hata veriyor sürekli. Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansınnn.

Arsima canım umarım gelinliğin ve kına elbisen bittiğinde tam istediğin gibi olur. Annen ve kayınvaliden beğenmiş bak, ablan belki biraz daha gösterişli olmanı istiyordur yerimseniben yeni cicilerini de iyi günlerde kullan

sağol şekercim
üf bilmiyorum içim bu konuda çok karamsar
çok çirkin olacağım gibi geliyor bana

Geçtiğimiz ay aldığım annemin ortadan kaldırdığı 6 kişilik yemek takımım.Bernardodan aldım, 6 amerikan servis, 37 parça yemek takımı, 6 su bardağı ve 24 parça çatal kaşık takımından oluşuyor. Ben bu takımı kalabalık olmayan ve genç misafirlerim için düşündüm kaydirigubbakcemile3

Salata kasesi

Pasta tabağı ve çay fincanı

Cuma günü aldığım 12 kişilik misafir yemek takımım ise bugün gelcekti sabah kargo aradı yanlış şubeye gitmiş, yarın gelcekmiş. Onu yarın eklerim artık

sulaft harıka cnm renklerı falan cok guzelmış gule gule kullan

sıteye saldırı olduğu için sorun var kızlar ınş bugun aksama kadar duzelır

sağol şekercim
üf bilmiyorum içim bu konuda çok karamsar
çok çirkin olacağım gibi geliyor bana

İçini ferah tut canım, olumsuz düşünme. Teslim aldığın ana kadar tam bitmiş değil, elbiseyi sade düşünme sonuçta saç elbise ve makyajla bir bütün olcak. Ve öyle sadelikten çıkacak. Hem bence sade bişey olması da daha güzel

sulfat bende berneardodan o çatal bıcakları ve yanında sıyah beyaz yemek takımıyla ALMISTIM cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…