Evet yaa korka korka gittim kaydirigubbakcemile3 Aman görende cahal bişe sanacak beni :1ninca: Gittim konuştuk ettik sonra hap kullanmaya karar verdim.Yasmin verdi en az yan etkisi olan oymuş.11 de içicem bakalım ilk hapımı -tatlicadiarzu- öff aslında ilaçlarla haplarla hiç aram yok ben onları hergün nasıl hatırlayıp yutucam bilemiyorum :uhm: Anca düğüne etki yaparmış..HEmde bakalım nasıl etkisi olacak yan etkileri olursa bırakırım hem düğüne 1 ay kadar zaman kalır kıllanma,kilo alma vs.olursa diye zaten bünyem hemen kilo vermeye alışkın bi stres bi sıkıntı hemen otomatik olarak yemeden içmeden kesiliyorum :1no2:
Evlendikten sonrada 3-4 ay daha devam edicem.Sonrada koçiş korusun kendini :mymeka:
Öfff hemşomfala heç bana göre değil :1no2: 26 yaşındayım ama hiç bebek felan istemiyorum daha 23 günlük dünyalar güzeli minik yiğenim var onu seviyorum mıncıklıyorum yetiyor bana kaydirigubbakcemile3 bide kapı komşumuzunda kızı oldu onuda gidip arada kokluyom öpüyom yeterli oluyor kaydirigubbakcemile3
ben 30 yaşından önce bebek istemiyorumm Çok üzgünüm çoook
iyi haftalar kızlar, ancak bakabildim geçmişide tam okuyamadım.
sulfat aldıklarını iyi günlerde kullan yemek takımın :lepi:
beta gelinliğin hayırlı olsun.
pıtırcık sende iyi günelrde kullan.
Arsima, gelinliği ne zaman teslim alacaksın.
ve başka yeni ciciler alan herkes iyi günlerde kullansın.
böcük geçmiş olsun. Sivasta yenilmişken yenseydiniz iyi olcaktı. ( o zamanda kocişim kudururdu hast fbli olaraktan.)
Sorunmu çıktı dr gidince.
hayırdır bi gelişmemi oldu
yapıla bilecek bişe yok ki
anca etek kısmında oynama yapar ama ne yapabilirki :uhm:
6 sında alacaktım ama kilo verimi yüzünden sonra provam 6sı teslim 11 haziran
Gülcincim üzülme yaa :teselli: Canım bak bu iş için gitmeseydin bilemicektin bişe olduğunu ufak bişeydir o erken tedaviyle halledilir inşallah :teselli: Belli oldumu sonuçlar ?
Walla canım onu tadilat yapan kişileere sormadınız mı :uhm: Temizlik 2-3 günde hallolur ama biran önce evinin bitmesi lazım benneyaptımki
hihoyyyt keşkeee bakalım bişeler seziorum ama ya göğüslerimde bir dolgunluk ve uclarda hassasiyet var ne olcak bilmorum bu arada hafta sonu tartıldım 54 kilo olmuşum tanrım yaaaaa kilo alıorum ama deli gibide yiyorumcokacimcoook:CüvCüv:
gamzecim, günler geçtimiki.
Benimde öyleydi cuma dr gittim.
Yumurtalık, idrar yolalrı iltihap olmuş.
5 cmlikte bir ksite sahip olmuşum.
Geçiciymiş şükür ki sorunlu değil.
Birde esmy ve gamze smear testi yaptırdınızmı yada yaptıracakmısınız.
bu sabah tomografi çektirdim, sonuçlar yarın öğleden sonra çıkacak,
ama tomografiyi çektirmek bile ayrı bi stress bi elinde 1,5 lt su sisesi icine ilac katıyolar bi kolunda iğne ilac veriyolar, sıkısacaksın diye 1 saat bekletiyolar ayyy felaketti,
sonucu çok merak ediyorum, içime bi korku düştü sormayın ya çocuğum olmazsa falan diye benneyaptımki
KIZLAR MISFIRELRIME MASA HAZIRLARKEN YEMEK TAKIMLARI CEKEYIM DEDIM
glcnnm ya cnm bak emnm bısey cıkmıycak uzulme
gamze cnm ıns. Muradınıza erersınızz
yaa sendede mi çıktı,
ben kontrole diye gittim 6 cm kist var dedi ödümm koptuuu:sm_cool:
cnm ben smear yaptırdım 15 gün önce temiz çıktı. ve her kadınında yaptırması gerektiğini düşünüyorum çok çok önemli bişey rahim ağzı kanserinden ölenler var herkes bilinçlensin ve kimse ölmesin. ben doktora gitiim adet dönemimden sonra kistim yok cnm idrar yolarındada bişeyim yok . zaten 14.40 randevum var doktorcuğuma hihoyyyt
Işıl ışıl suplalar parlıyorr maşallahh walla yerimsenibenKIZLAR MISFIRELRIME MASA HAZIRLARKEN YEMEK TAKIMLARI CEKEYIM DEDIM
ŞenizSağol canım Şeniz
teşekkür ederim kuzucuğuuuuum Şeniz
inşallahhh kızlarr ama daha beklemek lazım çok erken henüzz
glcnnm ya cnm bak emnm bısey cıkmıycak uzulme
gamze cnm ıns. Muradınıza erersınızz
kaydirigubbakcemile3 MAşallah hamarat kızım benimm :1hug: Demek kk kitlenmese örgü örmücektinn :jeyyar: Bitirince burayada ekle ben örgüye baıylırım çok ördüm bende yerimseniben
bende alcam bunlardan 5 liraya buldum geçengün bi yerde daha sordum 7 dedi oha dicektim:))KIZLAR MISFIRELRIME MASA HAZIRLARKEN YEMEK TAKIMLARI CEKEYIM DEDIM
saol canım sende al:)Aaaaa bütün alıntılarım çıkmamış ki. Esmy canım eminim senin siyah beyazlı takımın da çok hoştur.
Pıtırcık iyi günlerde kullan canım. Renkli kavanozlardan ben de alıcam.
Arsima canım evin teslim edilse temizliğini kalabalık bi grupla bir günde yaparsınız dert etme. Bizimki de inşaattı, ordan biliyorum.
Gamzecim teyze mi oluyoruz yaaa, haydi hayırlısı. İyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?