Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy davete misafirinmi vardi resimmi ekledin eklediysen sayfa kacta ben kacirdim da sırnaşık şey çokmu soru sordum kusura bakma canım ya

yaw uzun zaman giremeyince toparlanması zor oluyooo yaa kım ne almıs napmıss bakmaya usenıyorummm

ooofff ne zormuş yaa kk'sız olmuo valla sabahtan beri patladım giremedim girdim sayfalar açılmadı bir sürü cici aldım hafta sonu hiç birini ekleyemedim yaabenneyaptımki

Ahhh sinaycım h.sonu ben de aynı dertten muzdariptim. Birkaç kez eklemeye çalıştım olmadı bıraktım, ancak sabah ekleyebildim a.s Neler aldın ekle bakalım

Arsima herkesler seni gördü ben görmedim, benim için fotonu eklermisin

sükür... girebildim site.... aci cehreya yorum yazdim ama nedense yayinlamadilar
insallah cezalandirirlar

Ayyyy buket 2 li aylardan bahsetmeyin korkuyorum senağlama Ya yetişmezse işler

KIZLAR MISFIRELRIME MASA HAZIRLARKEN YEMEK TAKIMLARI CEKEYIM DEDIM

uyumlu bir sofra hazirlamissin ama daha yeni kurmaya baslarken cekmissin tatlim sabirsiz davranmissin keske en son haliyle bi kare cekseydin telastan aklina gelmemistir eminim

Ctesi günü evimizin tullerinide hallettik kizlar çok şükür o yuktende kurtuldum sonunda insallah güzel birseyler çikar ortaya

Ctesi günü evimizin tullerinide hallettik kizlar çok şükür o yuktende kurtuldum sonunda insallah güzel birseyler çikar ortaya

Bunu bilmem ama fikir olsun korkmaz almıştım h.sonu test ettim. Güzel.

tubişim arsimaya demek istediydimm şekercim az kaldıda onunnda 1 li aylara düşecek nerdeyse hoşşik kaydirigubbakcemile3

hee al al kırılmasınlar :roflol:

ok tubişler karışmış.

esmy, sizde yemeğe alma yokmu.

yarın eklesem olurmu
en son halimi eklerim dün çekileni :roflol:
ama hemen isterim dersende eklerim

olurdu, ama yarın evde olmıcam geldiğimde de kesin sen çıkmış olursun :çok üzgünüm: Eğer zahmet olmazsa ekle yeni halini de sonra isterim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…