Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selamlar..
arsima takılar çok şık duruyor.
bende bu hafta alacağım takı setini inşallah. Bunlarda benim beğendiklerim.

Eklentiler

• $takgood.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $jival_1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $jival_2.webp
    3 KB · Görüntüleme: 49
  • $jival_3.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 39
Arsima bende bu konudan müzdaripim anacım...
asla bilindik ağır setleri takmam...
aldırsam kenarda duracak..
aldırmasam el gün ne der falan filan muhabbetleri.. off off
bana kalsa hiç bişiy takmasın ama işte elalem için...
bu konuda da bişiyler düşünüyorum bakalım....

arsima beğendiğin güzel ama gelinliğin üzerinde hoş durmaz bence, mandilinin beğendikleri çok güzel yada inci düşünebilirsin. gelinliğe en çok inci yakışıyor.

burcuözge cicilerin gerçekten çok güzelmiş bayıldım özellikle en son beyaz olana güle güle kullan

canım beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim canımmm Şeniz

bir kaçından almam lazım. ayrıca utanırım yazmışsın ne var şekerim utancak onlar görsün diye alıyoruz zati

aynen canım ya
iki arada bi derede kaldım
bişey bulunca banada söyle ama mümkünse nisana kadar bul olurmu kaydirigubbakcemile2

mandilin ilk iki set ne kadar şekerim :1ninca:

tubiS sevgili adaşım evet inci çok zarif duruyor ama inci kolyem var zaten
inci alalım dersem zaten bi büyük birde küçük incili kolyem var set alsak ee o kadar inciyi ne yapam ben
ee setler hiç bana göre değil onu bi düğünde takarım o kadar
nişanlımda senin gibi gelinlikle güzel durmaz diyor ama ben birkez gelinlik giycem
gelinliğim ve o set bikez yanyana gelecek
takılınca baktım çirkin duruyor çıkartırım

birde bun tarz ve benzerlerini beğeniyorum ama bunlarda çok minikmiş

hiçbiri olmazsa şu nasıl ama buda set gibi anacım öylece duracak evde

her eksiğim derdim bitti bi bu kaldı :roflol:
birde saat kaldı onada çok takıldım resim eklim size

arsimacım merak etme niana kadar bende ayarlamasam çatlarım...
olmadı bir tek taş taktırmayı düşünüyorum sadece...
ama esaslı şöyle..
dün sormdum bir tane 2900 ytl dediler..
şimdi gerçekten istiyormuyum yoksa istemiyormuyum çıkmazındayım...
çünkü paröakta 2900 ytl yim demiyor... off bilmiyorumç ok karmaşık...

adaşım taşlı olan set ufak duruyor yanig ünlük zincir gibi. İnci seti güzelmiş nerden o pek beğendim.
Şöyle de yapabilirsin istediğin seti alırsın, takı sırasında takılır ayrıca en son taktırt mümkünse kendi incilerini takabilirsin sonra da seti çıkarırsın fotolarda falan olmaz. Kendi incilerin nasıl burdaki set tarzındamı yoksa üstteki mini set tarzındamı. madilinin gönderdikleri çok güzelmiş en sonuncu hariç.
takgood olana benzer arkadaşım sarı altın olarak almıştı 2 yıl önce 1500 tl di. incecik olanıda geçen yıl diğer arkadaşım 900 liraya aldı.

Arsimacım ilk koyduğun takım güzel ama gelinlikte hiç hoş görünmez tatlım.

Mandilin in koydukları daha çok yakışır.

Ben kesinlikle set falan takamam arkadaşlar.Tam bir takı hastasıyım çiziyorum yaptırıyorum,yada çok farklı bulduklarımı alıyorum.Takmayacağım şeyide aldırmak istemem .Nişanda ,sevgilimin süpriz yapıp taktığı seti bile çok modern olmasına rağmen daha iki kez kullandım.Ben imitasyon bir set düşünüyorum.Zaten set alacak paramızda kalmadı

ben bitane beğenmiştim geçen yıl 3400 idi ama ben ona kıyıpta takamam
çünkü bişeye özen gösterince bi sakatlık çıkar sakınan göze çöp batar hesabı
alyansımı ilk taktığımda çok dikkat ediyordum ama parmağımı sürekli biyerlere çarpıp duruyordum :roflol:

adaşım o incili setin site ismini özelden yazayım
benim kolyelerim klasik inci dizisi
aslında günlük olmasını daha çok istiyorum çünkü o kadar para verip ömrümde 3 4 kez takacağım bişe deil sürekli takıp o günü anmayı istiyorum
stüdyo resimlerinde incimi takarım nikahtan sonra takı merasiminde istediğim set takılır baktım kötü duruyor onu çıkartırım inci kalır ama iyi durursa inciyi çıkartırım
böylelikle kötü görünüm olursa eğer sadece takı merasimi resimlerinde olur :CüvCüv:

hepsi bi harika canım iyi günlerde kullan özellikle mor çok hoş ben avcılardayım buraya en yakın mağazası nerde acaba arkadaşlar?

kızlar bişi danışcam sizlere ben şimdi fırın araştırıyorum normal altı fırın üstü set üstü olanlardan almak istiyodum. ama nişanlım kiracı olcaz sığdıramayabiliriz evin nası olucağını bilemeyiz dedi mini firinla sadece set üstü al dedi siz ne dersiniz fırın alan var mı aranızda?

biz saat almadık nişanlım kullanmıyor. sette almadık ben istemedim hiç kullanmayacağım için paramız bize kalsın diye arkadaşım sağolsun görümlük verdi setini taktım nişanda.
Düğün için gönderdiğin incili set gibi bişi istiyom 750 lira falandı.

canım bende fırın çok istiyordum ama almadık kiracı olacağımız bulaşık makinesinin üstüne set üstü aldık. ayrıca mini fırın alıcam daha bakmadık.
arsima klasik inci ise bence onu kullan çok güzel duruyor onlar.

small bedenleri kalmamış mı yani..
burcuözge ben çok zayıfım ama boyum 1.70 bana m beden mi daha iyi olur dersin.
çok tatlılar cidden :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…