Kızlar çok zayıflar için XS bile var ben bazı ürünlerde xs alıyorum ama bunlar belki dar olur diye Small aldım..
Burcu ya ben kocişimede cici cici takımlar almak istiyorum varsa bildiğin yerler özelden atsana Çeyiz Danışmanım benim :roflol::roflol:
banane yaaa bana da at :)
cnm bizde mini fırın ve setüstü alalım dedik ama nasıl bi evde oturacağımızı bilmediğimiz için :çok üzgünüm:bazı evlerde mutfaklarda hem bulaşık makinası için hemde bu fırın için boşluk bırakıyolar anlıycağın bi taraf boş kalıyo orayada çamaşır makinası koyarım diyosan set üstü al ben mutfakta çamaşır makinasını pek sevmiyorum o yüzden ocaklı fırın alcazyerimseniben
kızlar Le Jardin iç çamaşırlarını nerden bulabilirim fikriniz var mı?
burcuözgenin algığı pijamalar çok şeker.kaydirigubbakcemile5..bende bir bakayım dedimCADIARZU...ama markasını yanlış anlamışım sunsetin deyince markası sandım.:bbo:.arama motoruna yazıyom çıkimıyo:1shok:...daha sonrakı msj larını görünce markanın sunset olduğunu anladım... delikafadulden.
burcuözge msj ın teşekkürlera.s.
ilk iki model
Kadınlar Klubü 2009 Yazı Evlenen Kızların Üniforması
şimdiiii fırın meselesine gelince hanımlar...
bzde tayinci olucaz adam asker...
ama kalkıpta set üstü met üstü almadım...
illa konacak yer bulunur dedim..
çünkü ben alışkın değilim küçücük fırınlarda bişiyler pişiremem...
şimdidye kadar hiç öyle kullanmadık...
o yüzden gttim paşa paşa ocaklı fırın aldım anacım...
sığacak ev bulsun akş kelebekim:)
canım senınkinin özelliklerini ve resmini eklermisin yada kodda versen yeter ben araştırım
allah seni davul etmesin emiii :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay yerim ben sizi yaaaaa:roflol:
merak etmeyin kendi ihtiyaçlarımı hallettiğim için kocişime araştımralara girişmiştim...
ama tabi en uygun bulduğum yerde bile bu kadar uygun diyim öncelikle onu söyliyim...
ama kalite istiyorumd erseniz hem görüntü olarak şık hemde kaliteli şeyler TEN nin web sitesinde var kızlar...
şöyleki 45 lira falan... ama 3 lü set falan kimisi. ama bayağı pahalıdan düşmüş haberiniz olsun... ordanda mayo almıştım biliyorsunuz birde ordaki ev giyime bakın orda da uygun şeyler var... ve oranında kargo ücretsiz aynı zamanda da çok çabuk gelmişti.. sorunsu siteler dennendi onaylandı:roflol:
yaaaaaaaaaa
ben beden tutturumam diye korkuyorum
çok güsel bu geceliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((
ya olmazsa bedeni ya
aranızda 1.65 boy 55 kil oyokmu siz hangi bedenden alıyonnus bacımmmmmm
:dance:
tatlışım ben baktım şimdi tene hoş şeyler var
sağol Şeniz
ama internet ya tırsıyorum biraz sorun çıkmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?