Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esra güle güle kullan

DarkAngel bende fırın almadım henüz
eğer oturacağım evde varsa boşuna almış olmıyayım dedim
evde yoksada ankastre istiyorum o yüzden beklemedeyim

Son düzenleme:

bende öyle düşünüyorum şimdi ama genede fırın alan arkadaşlardan bilgi almak istedim

burda 1, ve ikinci elbısenın kırmızısını aldım ama

şekerim balım bir dahaki ay almayı planladığım 2 modeli almışsın biri ilki diğeri sonuncu olan zaten dğer ikisini bende aldım :roflol: bir dahaki ay bu ikisi birde görmüşsündür belki syah bir gecelik vardı birde onu alıcam. çünkü pembişi çok ciciydi siyah olan pileli oda eminim çok cici çıkacaktır...
canım can sağlığıyla en mutlu sabahlarına hep bu cicilerle uyan inşallah:1hug:a.s.

arsimacım, ilk set (ben geliba bunu alıcam) 1850 dediler. Ama ikincisinin fiyatını yarın öğrencem. Hemen bildirim sana. a.s

sağol canım

ya burcu bişe sorcam sana
ben almak istediklerimi sepete eklesem bidahaki ay siparişi versem
o istediğim model ve beden kalırmı yoksa şansımamı

ay kızlar çok mutlu ettniz beni yaa....
beğenmenize ve almanıza çokk sevindimmm
artık giydikçe birbirimizi hatırlarız kızlarrrkaydirigubbakcemile5
ben böyle şeyleri seveceğinizi bilsem daha evvleden aldıklarımıda söylemem mi kuzuzalll a.s
neyse önümüzde ki maçlara bakıcaz....
güle güle giyelimmmmmmmmmmmm:sm_cool:

Gördüm canım görmemmi:lepi: Hepimiz iyi günlerde mutlu sabahlarda giyeriz , kullanırız inşallah aldığımız herşeyiia.s.

small bedenleri kalmamış mı yani..
burcuözge ben çok zayıfım ama boyum 1.70 bana m beden mi daha iyi olur dersin.
çok tatlılar cidden :1rolleyes:

canım çok zayıfsan S beden tabiki...
ama yok normale yakın bişiysen o zaman M bedende lur dökümlü olur hafif benimki gibi... rahat rahat giyersin. ama çok zayıfsan emanet gibi durur kuzucuğum yaa..
kalıplarını merak eden arkidişlerim olmuş... kızlar özel mesajım yıkılıyor en az 20 kişiye vermişimdir adresi :roflol: kalıpları dar değil... yani hani bazen olur ya M beden alırsın ama kalıbı dardır S gibidir hani.. öyle değil... gönül rahatlığyla alın derim...

kızlar Le Jardin iç çamaşırlarını nerden bulabilirim fikriniz var mı?

Kızlar çok zayıflar için XS bile var ben bazı ürünlerde xs alıyorum ama bunlar belki dar olur diye Small aldım..

Burcu ya ben kocişimede cici cici takımlar almak istiyorum varsa bildiğin yerler özelden atsana Çeyiz Danışmanım benim :roflol::roflol:

banane yaaa bana da at :)

burcuözgenin algığı pijamalar çok şeker.kaydirigubbakcemile5..bende bir bakayım dedimCADIARZU...ama markasını yanlış anlamışım sunsetin deyince markası sandım.:bbo:.arama motoruna yazıyom çıkimıyo:1shok:...daha sonrakı msj larını görünce markanın sunset olduğunu anladım...delikafadulden.
burcuözge msj ın teşekkürlera.s.

cnm bizde mini fırın ve setüstü alalım dedik ama nasıl bi evde oturacağımızı bilmediğimiz için :çok üzgünüm:bazı evlerde mutfaklarda hem bulaşık makinası için hemde bu fırın için boşluk bırakıyolar anlıycağın bi taraf boş kalıyo orayada çamaşır makinası koyarım diyosan set üstü al ben mutfakta çamaşır makinasını pek sevmiyorum o yüzden ocaklı fırın alcazyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…