canım bende fırın çok istiyordum ama almadık kiracı olacağımız bulaşık makinesinin üstüne set üstü aldık. ayrıca mini fırın alıcam daha bakmadık.
arsima klasik inci ise bence onu kullan çok güzel duruyor onlar.
kızlar sunsette taksıtlere vade farkı koymuyorlar değil miii
kızlar sunsette taksıtlere vade farkı koymuyorlar değil miii
small bedenleri kalmamış mı yani..
burcuözge ben çok zayıfım ama boyum 1.70 bana m beden mi daha iyi olur dersin.
çok tatlılar cidden :1rolleyes:
Canım burcucum sayesinde sipariş verdim bende.İhtiyacımda vardı.Tek sorun bütün ürünler de Small beden bulunmuyor.Giydikçe seni hatırlayacağım burcucum..kaydirigubbakcemile5
19,90 TL
19,95 TL
22,45 TL
29,90TL
Ay harikalar yaa..
aynen canım ya
iki arada bi derede kaldım
bişey bulunca banada söyle ama mümkünse nisana kadar bul olurmu kaydirigubbakcemile2
mandilin ilk iki set ne kadar şekerim :1ninca:
arsimacım, ilk set (ben geliba bunu alıcam) 1850 dediler. Ama ikincisinin fiyatını yarın öğrencem. Hemen bildirim sana. a.s
Canım burcucum sayesinde sipariş verdim bende.İhtiyacımda vardı.Tek sorun bütün ürünler de Small beden bulunmuyor.Giydikçe seni hatırlayacağım burcucum..kaydirigubbakcemile5
19,90 TL
19,95 TL
22,45 TL
29,90TL
Ay harikalar yaa..
arsimacım, ilk set (ben geliba bunu alıcam) 1850 dediler. Ama ikincisinin fiyatını yarın öğrencem. Hemen bildirim sana. a.s
sağol canım
ya burcu bişe sorcam sana
ben almak istediklerimi sepete eklesem bidahaki ay siparişi versem
o istediğim model ve beden kalırmı yoksa şansımamı
şekerim balım bir dahaki ay almayı planladığım 2 modeli almışsın biri ilki diğeri sonuncu olan zaten dğer ikisini bende aldım :roflol: bir dahaki ay bu ikisi birde görmüşsündür belki syah bir gecelik vardı birde onu alıcam. çünkü pembişi çok ciciydi siyah olan pileli oda eminim çok cici çıkacaktır...
canım can sağlığıyla en mutlu sabahlarına hep bu cicilerle uyan inşallah:1hug:a.s.
small bedenleri kalmamış mı yani..
burcuözge ben çok zayıfım ama boyum 1.70 bana m beden mi daha iyi olur dersin.
çok tatlılar cidden :1rolleyes:
şanssına canikom.... a.s
çünkü alıp almayacaının garantisini bilmediklerinden satarlar...
Kızlar çok zayıflar için XS bile var ben bazı ürünlerde xs alıyorum ama bunlar belki dar olur diye Small aldım..
Burcu ya ben kocişimede cici cici takımlar almak istiyorum varsa bildiğin yerler özelden atsana Çeyiz Danışmanım benim :roflol::roflol:
kızlar bişi danışcam sizlere ben şimdi fırın araştırıyorum normal altı fırın üstü set üstü olanlardan almak istiyodum. ama nişanlım kiracı olcaz sığdıramayabiliriz evin nası olucağını bilemeyiz dedi mini firinla sadece set üstü al dedi siz ne dersiniz fırın alan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?