tak alakasız kalan şey bence yatak örtümsenağlama
HARDAL SARISI
Sonuçları merak eden yokmu?oysa ben paylaşmak için can atıyorum
kendimi öyle yalnız hissediyorum ki...öyle kötü...senağlama
tühhhh
ben o kadar takılımıom renklere ne koyarsan o uyar kızlar takmayın hiççç :tomato:
ben o kadar takılımıom renklere ne koyarsan o uyar kızlar takmayın hiççç :tomato:
ee hadi bidaaaa ekleyiver kuzum :lepi:
ve cicişlerim
takı askılığı (pembe demiştim ama kirlenince nası yıkanır diye kırmızı almış annem bide askılar belli deil resim)
ekmek sepetim
bunuda banyoya havlu için almış aldıktan sonra büyüğünü görmüş alıp almamakta kararsız kalmış ve almamış :)
bidaha gidince alacak o banyoya havlu için buda mutfağa elbezi için
daha önceden aldığım gömleklerden
akrabalar için çam sakızı çoban armağanı mini bohçalar yaptık karışmasınlar diye isim yazacağız bunlara (kalpler ikiye katlanıyor)
kınada ikram edilecekler için tabak çatal :)
bohçalanmış çeyizlerim
ve sermayemin yattığı çeyiz sandığım
gülçin hadi gel bekliyoruz inşallh hayırlı haberlerle gelirsin
glcnn ne oldu canım iyi haberlerini bekliyoruz
GLCNN Canımm nasıl çıktı hadi hayırlı haberlerini söyle arkidişlerine, aşkolsun yanında bizler varız
GLCNN merak etmezmiyiz iyi haberlerini beklioduk anlat hadiii
sonuçlar nasıl çıktı canım???inş. güzeldir:Saruboceq:
delikafaduldensonuç
ne oldu canım
söyle bakalım
neden yalnız hissettin kendini
bende bu kadar takılmıyorum
takılacak olsam kapı renginden sonra evden taşınmam lazım :roflol:
herks burdamı
sonra ben görmedim diyen olmasın kaydirigubbakcemile3
GLCNNN nerdesin yaaaa
güle güle kullan cnm
biliyosunuz iki ay sonra düğünüm var diye doğum kontrol amacıyla doktor kontrolüne gittim, kan testleri ultrason falan epey bişeyler istedi evlili köncesi iyi olur diye
önce ultrasonda daha sonra çekilen tomografide sağ overde 4,5 cm Dermoid ismi verilen kist tespit edildi.
tedavi olarak cerrahi müdahale tavsiye edildi.
ben 1,5 yıl falan çocuk istemiyorum demiştim,ama doktor hemen gebelik düsünürsen ameliyatı hamilelik sonrasına erteleyebiliriz dedi
kafam çok karıstı ,canım çok sıkıldı
ameliyat kelimesi bile canını sıkmaya yetiyo insanın...napıcam ben simdi?:1shok:
biliyosunuz iki ay sonra düğünüm var diye doğum kontrol amacıyla doktor kontrolüne gittim, kan testleri ultrason falan epey bişeyler istedi evlili köncesi iyi olur diye
önce ultrasonda daha sonra çekilen tomografide sağ overde 4,5 cm Dermoid ismi verilen kist tespit edildi.
ben 1,5 yıl falan çocuk istemiyorum demiştim,ama doktor hemen gebelik düsünürsen ameliyatı hamilelik sonrasına erteleyebiliriz dedi
ameliyat kelimesi bile canını sıkmaya yetiyo insanın...napıcam ben simdi?:1shok:
Şeniz emoooooo
evetttt bekliyoruzu canım
ayrıca yatak odası konseptim ( hayalim) nası sence ?sengözlerimebaksanab
kötü bi kist değilmiş çok şükür, kansere çevirme riski binde bir falan...ama ameliyat şart diyo doktor ilaç tedavisi falan yokmuş,
evlenir evlenmez çocuğum olsun istiyorum şimdi ya olmazsa sonra diye çok korkuyorum,
sonuçta ameliyat bu belli mi olur kist için açarlar yumurtalığımı da alırlarsa?
bi de doğum yapmadan yumurtalık rahim vb.organlarımla ilgili ameliyat olmak istemiyorum açıkcası,içime sinmiyo senağlama
canımmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
cicilerini glcnn sayesinde gördüm hepsi çok güzeller
takı askılığından istiyorum bende
muhtemelen kırmızı olacak üstelik
:lepi:
Şeniz emoooooo
öncelikle sağol şeker
bence başka bi doktora daha görün
yani sen şanslısın önünde örnek var
gamze bundan sebep yersiz ameliyat olmuş
burcuda az kalsın olacakmış
bence başka doktorada git için rahatlasın
geçmişler olsun Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?