Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

VAYYYYYYYYYYY vayy betacım muhteşem rahat ediceksen birde süpper olmuş

:asigim::asigim:
çok cicoşşşşş

betaaa çok beğendimmm çok çok güzell platform olduğuda hiç belli değill
Evet gizli platform bu kaydirigubbakcemile3 saol canım beğenmene sevindim Şeniz
kız beta hani sen hellim gibiydin
bacakların bronz
Öyleyimm burda ten rengi çorap var kaydirigubbakcemile3
VAYYYYYYYYYYY vayy betacım muhteşem rahat ediceksen birde süpper olmuş
Saol toprağımm :1hug: Dün epeyce dolaştım evde hiç bi rahatsızlık vermedi

Beta...o ne güzel topuklar kız :) hem sade hem şık kaydirigubbakcemile2

betaaaaaa süpermiş
çok beğendim
ayrıca rahat görünüyo :asigim:

Parizyen 57 numara kaydirigubbakcemile3 Çok incee ondan belli değil ama çorap var tatlum bembeyaz halimi koydurtma bana kaydirigubbakcemile3
betacm ayakkabıların cok süper..
:1hug:
tşk ederimm a.s.
Beta...o ne güzel topuklar kız :) hem sade hem şık kaydirigubbakcemile2

Saol canım sizlerede fikir olsun böyle gizli platformlar daha güzel duruyor :asigim:
Normaldede ben bunu giyerim walla :teytey:

beta cnm acık renk olanlar beyaz olan takım salon dımı cnm
dıgerıde oturma odasımı oturma odası ıcın tul perde fon falza gosterıslı sankı ama bana göre öyle geldı cnm ama kendı evım demısısn sende haklısın olunca tam ollsn demı

beta bakıp bakıp duruom bacım çok hoşlarr
Şeniz Sen daha almadın ayakkabını sende böyle bişe al çok rahatlar buketcim yerimseniben
betaaaaaa süpermiş
çok beğendim
ayrıca rahat görünüyo :asigim:

Evet test edildi onaylandı kaydirigubbakcemile3 Ben yoksam hayatta topuklu giyemem sandalet yada babet giyerim normalde yada spor ayakkabı kaydirigubbakcemile3

beta çoooh hoş olmuş canım platform olduuğu belli bile değil.
Saol mandalinim a.s. Benim istediğim daha yüksekti ama bu kadar oldu :uhm:
Evet canım kremler salon için pembeler oturma odası..
Ben hep sade olsun dedim.Ama annemle kayınvalidem illa bi odanda şıkır şıkır olsun dediler.Bende böyle bişe yaptırdım kaydirigubbakcemile3 Şimdi hepsi oturma odasını çok beğendiler..Diğer odalarım sade ve şık diyelim yerimseniben Kendi evim olunca tabi biraz daha özendim dedim bi kere alınacak tam olsun dedim.Bi daha nerdee perde yaptırıcam Çok üzgünüm çoook
beta kaça yaptırdın canım

Canım bi kaç yere sordum.İlk girdiğim yerde buna benzer önü açık tokalı ayakkabıya 245 TL dediler :1shok: Platform yine..Şok olduk tabi pazarlıkla 145 TL bıraktılar yine pahalı geldi Bende hadi çıkalım ben o paraya 3 çift alırım dedim kaçtık kaydirigubbakcemile3

Bi yere daha sorduk 125 TL ye olur dediler.oda pahalı geldi..
Sonra nişanlımın arkadaşı ayakkabıcıda çalışıyor.ASlında hep ordan alıyoruz biz ayakkabıları yıllardır..Ama önce bi ön araştırma yapalım dedik..

Saolsunn bize 90 TL haletti taksitle yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…