Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayrıca beta gelin ayakkabısı için çok şık bir seçim
bende istiyorummmmmmmm:asigim:

KIZ BETA ayakkabına bittim bacım...hatta hemen hemen örenk aldım ayakkabı modelini süperrrrrrrrrrrrrr:lepi: benim kayınpederim ayakkabı imalatcıısı belki yapar bana söylerim

ayrıca beta gelin ayakkabısı için çok şık bir seçim
bende istiyorummmmmmmm:asigim:
İzmirdemişinn al bebişim :1hug: ya bunun siyahı vardı süperdi yaa :asigim:
rugan siyah yapmışlar çok şık duruyodu ayakta :asigim:
KIZ BETA ayakkabına bittim bacım...hatta hemen hemen örenk aldım ayakkabı modelini süperrrrrrrrrrrrrr:lepi: benim kayınpederim ayakkabı imalatcıısı belki yapar bana söylerim

Yapar canım niye yapmasın hem daha sağlam yapar bu platform kısmına özel tahta koyuyorlarmış hem daha rahat olur yerimseniben Gizli platform yaptır sende daha şık duruyor :1hug:

kaydirigubbakcemile5 bendeeeeee

Şeniz

Parizyen 57 numara kaydirigubbakcemile3 Çok incee ondan belli değil ama çorap var tatlum bembeyaz halimi koydurtma bana kaydirigubbakcemile3

koysana :roflol:
58 olsa nası olar kimbilir :1ninca:

bulabilirsem kesinlikle kaçırmam

bizim burda bi amca var yapıyor
gel götürem istersen

245 e çüş diyorum :)
ben gelinlik ayakkabımı 100e aldım
genelde 129a satıyorlar benimkide görünüş olarak betanınkine benziyor ama ayağın ortasından bi kayıt geçiyor üstünde kurdelesi var
çok kibar bşe
platformu gizli deil
35 aldım solu giyerken çok zorlandım adam kart verdi değişiriz olmazsa dedi
provada sol ayağımı giyemedim gittim 36 aldım adam gene değişiriz sorun olırsa dedi
ben şimdi karar verdim ayağıma özel yaptırcam kına ayakkabım gibi
tabi önce değişim isticem ok derse yaptırcam
model olarakta ya bu

yada yukardaki gibi olup önü komple kapalı ortasından bilek bağlama yerine şerit gelen

Alıntı:
esmy kullanıcısından alıntı
beta cnm acık renk olanlar beyaz olan takım salon dımı cnm
dıgerıde oturma odasımı oturma odası ıcın tul perde fon falza gosterıslı sankı ama bana göre öyle geldı cnm ama kendı evım demısısn sende haklısın olunca tam ollsn demı

Evet canım kremler salon için pembeler oturma odası..
Ben hep sade olsun dedim.Ama annemle kayınvalidem illa bi odanda şıkır şıkır olsun dediler.Bende böyle bişe yaptırdım Şimdi hepsi oturma odasını çok beğendiler..Diğer odalarım sade ve şık diyelim Kendi evim olunca tabi biraz daha özendim dedim bi kere alınacak tam olsun dedim.Bi daha nerdee perde yaptırıcam

evet beta anldm cnm hayırlı olsn öyle oluyor bende salonuma cokguzel tul begenmsıtım rengarenk bnmkı ıstemedıııı uyuz oldm yanı kafasındakılerı alamıyor ınsan
gule gule otur ınssss
ayakabbılarmda çok hoş cnm

Koyarım bak kaydirigubbakcemile3

Çüşki ne çüş o parayla ben neler alırım kaydirigubbakcemile3
benim ayaklar büyük 38 giyorum normalde ama bunlar büyük geldi ayaklarımdan çıktı sonra içine astar koydular 37,5 oldu çuk diye oturdu yerimseniben

senin eklediğin modelde çok rahat ve şık buna benzer bi modelde denedim ben ama bunu giyince daha çok beğendim.Kınaya ama bu tarz bişe alabilirim :asigim:

ay kızlar ben perde beğenemiyorum
nişanlımda zaten son perdeci vukuatından sonra ne olr bensiz beğen dedi ve şimdi şehir dışında istesede gelemez
geçen cumartesi annem kayınvalidem ben baktık yok beğenemiyorum
son bi dükana girdik adama uyuz oldum dövecektim
epey kalınca orda annem kayınvalideme diyorki çok zor beğenir tugba soruyorum ona mahmutu nası beğendin diye :roflol:
az evvel aradım kayınvelidemi perdeleri ihmal etme bak kızım beğen dedi
dedim cmartesi çıkmayı düşünüyorum istersen gel
bizim beğenmemiz deil sen beğen ben ödemeye gelirim dedi :)
sorunda o ya anne beğenemiyorum dedim :roflol:

napcam benn ya

37 numara almayasın yakında
benim gibi olmuş senin
çok yürüyosan ayakların şişmiş olabilir koşturmacada
benim sözda normalde ayaklarım 37 numaradır
söz ayakkabım 38 ama bir daha giyemedim çünkü büyük geliyo o koşuşturmacada büyük almışım 37 sıkıyo diyealkisalkisalkis
bu gidişle düğün ayakkabımı 39 alırsam şaşırmamdelikafadulden

kız alemsin hee kıyamet gibi çeşit var..öle heryere gidersen valla bak iice kafan karışır..şöle sade şık bişi beğen artık bu gidişl beğenemiyorum diye diye perdesiz kalıcaksın...eee artık ilk gün ip bağlar çarşaf geerersiniz kimse görmesin diye karışmam:roflol:

Bakma esmacım benimkide pek uyuzdur o konularda ben nişanlımla gitmedim ondan kaydirigubbakcemile3 Annemle kayınvalidemle gitmek daha mantıklı onları kandırmak hem daha kolay oldu kaydirigubbakcemile3 Ama kıramadım onlarında beğendiği bişeyi aldım sonuçta annelerimm onlar benimm Şeniz Saol güzel dileklerin içinde a.s.

onunla yürünürmü kız

Kocağı takıcan kolunaa bak nasıl yürüyosunn kaydirigubbakcemile3

koyyy :)
benim ayaklarda aksine küçük 35 numara (bana balık diyenler utansın)
bende bakalım geri verirsem böle bi model düşünüyorum
kına içinde bunu yaptırıyorum
tabi ökçesi ince platformu olacak ve heryeri simli

Ayynı ben kaydirigubbakcemile3 Ben oturma odamın koltuk kumaşından aldım örnek bi parça sonra resimlerini götürdüm koltukların..
Perdeciyle beraber seçtik beğendik..Daha kolay oluyorr öyle..
Bi modele bakıyosun bide perdelere orda kafanda bişeyler ortya çıkıyor perdecide şu olsa daha iyi olur şunu yapmayalım kapatır dedi.Annemlerde kalitesine modeline baktılar beğendik..Aman perdeciye erkeklerle gidilmez zevksizler kaydirigubbakcemile3 Bide dedikleri şu ne gerek var bu kadarına sade olsunn yok alt üstü tüll sinir oluyorum bende Çok üzgünüm çoook
gizli platform nası bişi kız varmı örenk CADIARZU

İşte canım benimki örnek sana gizli platform bu..

nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:

gizli platform nası bişi kız varmı örenk CADIARZU

betanın ayakkabı + benim eklediğim dore gibi :)
platromu belirsiz yerimseniben

tabi ayakkabıyı ilk alırken hafta sonu evden çıkıp almıştım
provada iş çıkışı gitmiştim :)

:roflol:
bizde gazete kağıdı düşünmüştük
yada öle rengarenk olmasın diye benim proje kağıtlarından :roflol:
yivrim çeşit çok olunca kafayı yiom :)
ama hafta sonu son olacak inş. beğencem sipariş vercem eve götürüp ölçü aldırcam

Kocağı takıcan kolunaa bak nasıl yürüyosunn kaydirigubbakcemile3

ben topuklu giyme özürlüsüyüm

Fıstıklar herekese selamm

Öncelikle Gülçincim allah acil şifalar versin beterinden saklasın arkadaşım takma üzülme dert etme bu mutlu günlerinde canım.

Betanın evini gördüm gördüm gmrdüm salon çok ferah yaa bayıldım arkadaşım.Ayakkabılarınıda gördümmmm çok şık ta şeyi analamadım gizli platform olyaını bi aydınlatın benii...

Arsimam canım benim kararsız arkadaşım kırmızı renk olmuş akılığın demekki ama çok güzel ekmek kutun herşeyini iyi günlerde kullann...Resmini göremedim ben seni nişan fotolarınında göremedim eklemedinmi albümlere falan

A

benim şansızlığım mı desem ne desem
hiçbi tülcü öle ilgilenmedi benimle
müstakbel model çıkardı bu nası bu nası güzellerdi de
o yokken kim model çıkacak :roflol:

nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:

iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…