İzmirdemişinn al bebişim :1hug: ya bunun siyahı vardı süperdi yaa :asigim:ayrıca beta gelin ayakkabısı için çok şık bir seçim
bende istiyorummmmmmmm:asigim:
KIZ BETA ayakkabına bittim bacım...hatta hemen hemen örenk aldım ayakkabı modelini süperrrrrrrrrrrrrr:lepi: benim kayınpederim ayakkabı imalatcıısı belki yapar bana söylerim
kaydirigubbakcemile5 bendeeeeee
Parizyen 57 numara kaydirigubbakcemile3 Çok incee ondan belli değil ama çorap var tatlum bembeyaz halimi koydurtma bana kaydirigubbakcemile3
bulabilirsem kesinlikle kaçırmam
Canım bi kaç yere sordum.İlk girdiğim yerde buna benzer önü açık tokalı ayakkabıya 245 TL dediler :1shok: Platform yine..Şok olduk tabi pazarlıkla 145 TL bıraktılar yine pahalı geldiBende hadi çıkalım ben o paraya 3 çift alırım dedim kaçtık kaydirigubbakcemile3
Bi yere daha sorduk 125 TL ye olur dediler.oda pahalı geldi..
Sonra nişanlımın arkadaşı ayakkabıcıda çalışıyor.ASlında hep ordan alıyoruz biz ayakkabıları yıllardır..Ama önce bi ön araştırma yapalım dedik..
Saolsunn bize 90 TL haletti taksitle yerimseniben
Buketcim istanbulda divan kundura varmış.Özel gelin ayakkabıları yapıyolarmış..
aslında ben böyle bişe istiyodum
koysana :roflol:
58 olsa nası olar kimbilir :1ninca:
245 e çüş diyorum :)
ben gelinlik ayakkabımı 100e aldım
genelde 129a satıyorlar benimkide görünüş olarak betanınkine benziyor ama ayağın ortasından bi kayıt geçiyor üstünde kurdelesi var
çok kibar bşe
platformu gizli deil
35 aldım solu giyerken çok zorlandım adam kart verdi değişiriz olmazsa dedi
provada sol ayağımı giyemedim gittim 36 aldım adam gene değişiriz sorun olırsa dedi
ben şimdi karar verdim ayağıma özel yaptırcam kına ayakkabım gibi
tabi önce değişim isticem ok derse yaptırcam
model olarakta ya bu
yada yukardaki gibi olup önü komple kapalı ortasından bilek bağlama yerine şerit gelen
Şeniz
koysana :roflol:
58 olsa nası olar kimbilir :1ninca:
bizim burda bi amca var yapıyor
gel götürem istersen
245 e çüş diyorum :)
ben gelinlik ayakkabımı 100e aldım
genelde 129a satıyorlar benimkide görünüş olarak betanınkine benziyor ama ayağın ortasından bi kayıt geçiyor üstünde kurdelesi var
çok kibar bşe
platformu gizli deil
35 aldım solu giyerken çok zorlandım adam kart verdi değişiriz olmazsa dedi
provada sol ayağımı giyemedim gittim 36 aldım adam gene değişiriz sorun olırsa dedi
ben şimdi karar verdim ayağıma özel yaptırcam kına ayakkabım gibi
tabi önce değişim isticem ok derse yaptırcam
model olarakta ya bu
yada yukardaki gibi olup önü komple kapalı ortasından bilek bağlama yerine şerit gelen
ay kızlar ben perde beğenemiyorum
nişanlımda zaten son perdeci vukuatından sonra ne olr bensiz beğen dedi ve şimdi şehir dışında istesede gelemez
geçen cumartesi annem kayınvalidem ben baktık yok beğenemiyorum
son bi dükana girdik adama uyuz oldum dövecektim
epey kalınca orda annem kayınvalideme diyorki çok zor beğenir tugba soruyorum ona mahmutu nası beğendin diye :roflol:
az evvel aradım kayınvelidemi perdeleri ihmal etme bak kızım beğen dedi
dedim cmartesi çıkmayı düşünüyorum istersen gel
bizim beğenmemiz deil sen beğen ben ödemeye gelirim dedi :)
sorunda o ya anne beğenemiyorum dedim :roflol:
napcam benn ya
Bakma esmacım benimkide pek uyuzdur o konularda ben nişanlımla gitmedim ondan kaydirigubbakcemile3 Annemle kayınvalidemle gitmek daha mantıklı onları kandırmak hem daha kolay oldu kaydirigubbakcemile3 Ama kıramadım onlarında beğendiği bişeyi aldım sonuçta annelerimm onlar benimm Şeniz Saol güzel dileklerin içinde a.s.evet beta anldm cnm hayırlı olsn öyle oluyor bende salonuma cokguzel tul begenmsıtım rengarenk bnmkı ıstemedıııı uyuz oldm yanı kafasındakılerı alamıyor ınsan
gule gule otur ınssss
ayakabbılarmda çok hoş cnm
onunla yürünürmü kız
Koyarım bak kaydirigubbakcemile3
Çüşki ne çüş o parayla ben neler alırım kaydirigubbakcemile3
benim ayaklar büyük 38 giyorum normalde ama bunlar büyük geldi ayaklarımdan çıktı sonra içine astar koydular 37,5 oldu çuk diye oturdu yerimseniben
senin eklediğin modelde çok rahat ve şık buna benzer bi modelde denedim ben ama bunu giyince daha çok beğendim.Kınaya ama bu tarz bişe alabilirim :asigim:
Ayynı ben kaydirigubbakcemile3 Ben oturma odamın koltuk kumaşından aldım örnek bi parça sonra resimlerini götürdüm koltukların..ay kızlar ben perde beğenemiyorum
nişanlımda zaten son perdeci vukuatından sonra ne olr bensiz beğen dedi ve şimdi şehir dışında istesede gelemez
geçen cumartesi annem kayınvalidem ben baktık yok beğenemiyorum
son bi dükana girdik adama uyuz oldum dövecektim
epey kalınca orda annem kayınvalideme diyorki çok zor beğenir tugba soruyorum ona mahmutu nası beğendin diye :roflol:
az evvel aradım kayınvelidemi perdeleri ihmal etme bak kızım beğen dedi
dedim cmartesi çıkmayı düşünüyorum istersen gel
bizim beğenmemiz deil sen beğen ben ödemeye gelirim dedi :)
sorunda o ya anne beğenemiyorum dedim :roflol:
napcam benn ya
gizli platform nası bişi kız varmı örenk CADIARZU
gizli platform nası bişi kız varmı örenk CADIARZU
37 numara almayasın yakında
benim gibi olmuş senin
çok yürüyosan ayakların şişmiş olabilir koşturmacada
benim sözda normalde ayaklarım 37 numaradır
söz ayakkabım 38 ama bir daha giyemedim çünkü büyük geliyo o koşuşturmacada büyük almışım 37 sıkıyo diyealkisalkisalkis
bu gidişle düğün ayakkabımı 39 alırsam şaşırmamdelikafadulden
kız alemsin hee kıyamet gibi çeşit var..öle heryere gidersen valla bak iice kafan karışır..şöle sade şık bişi beğen artık bu gidişl beğenemiyorum diye diye perdesiz kalıcaksın...eee artık ilk gün ip bağlar çarşaf geerersiniz kimse görmesin diye karışmam:roflol:
Kocağı takıcan kolunaa bak nasıl yürüyosunn kaydirigubbakcemile3
Ayynı ben kaydirigubbakcemile3 Ben oturma odamın koltuk kumaşından aldım örnek bi parça sonra resimlerini götürdüm koltukların..
Perdeciyle beraber seçtik beğendik..Daha kolay oluyorr öyle..
Bi modele bakıyosun bide perdelere orda kafanda bişeyler ortya çıkıyor perdecide şu olsa daha iyi olur şunu yapmayalım kapatır dedi.Annemlerde kalitesine modeline baktılar beğendik..Aman perdeciye erkeklerle gidilmez zevksizler kaydirigubbakcemile3 Bide dedikleri şu ne gerek var bu kadarına sade olsunn yok alt üstü tüll sinir oluyorum bende Çok üzgünüm çoook .
nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?