Arsimam canım benim kararsız arkadaşım kırmızı renk olmuş akılığın demekki ama çok güzel ekmek kutun herşeyini iyi günlerde kullann...Resmini göremedim ben seni nişan fotolarınında göremedim eklemedinmi albümlere falan
Günaydın Hatunlar :teytey:
Ya son birkaç sayfaya baktım da , Eudo ve MüebbetSevdam dı galiba, "FTH"ler diye bişeyden bahsedip durmuşlar, okuduğumdan anladığım kadarıyla heralde kayınvalideyle dipdibe oturma durumu için söylüyolardı, ama açılımı nedir bu FTH nin çok merak ettim, bileniniz var mı?
FTH kelimesinin meali şu oluyor Feminiz Taraftarı Hatunlar
deeermişimmm
yok kız bu iki gacının yavuklularının ismide Fatih ondan bahsediyolarr
sanki bunda sıkıntı çıkar
misafirler düşünür bizim ne eksiğimiz varda bize vermediler :1closedeyes: diye
onun yerine yap böyle bişe ya çeyiz yayımında yada okutursan mevlütte verirsin gelenlere senden hatıra hihoyyyt
Merviş sarevlenmişinn yerimseniben Renkleri cıvıl cıvıl iyi günlerde kullan canım :1hug:
bendee :1ninca:
ben topuklu giyme özürlüsüyüm
Fıstıklar herekese selamm
Öncelikle Gülçincim allah acil şifalar versin beterinden saklasın arkadaşım takma üzülme dert etme bu mutlu günlerinde canım.
Betanın evini gördüm gördüm gmrdüm salon çok ferah yaa bayıldım arkadaşım.Ayakkabılarınıda gördümmmm çok şık ta şeyi analamadım gizli platform olyaını bi aydınlatın benii...
Arsimam canım benim kararsız arkadaşım kırmızı renk olmuş akılığın demekki ama çok güzel ekmek kutun herşeyini iyi günlerde kullann...Resmini göremedim ben seni nişan fotolarınında göremedim eklemedinmi albümlere falan
A
evet canım işte bende uygun bi şekilde yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah uygun bir yöntem bulurum...
Arsima canım cicilerin hayırlı olsun güle güle kullann...
kızlar sizden yardım istiyorum hemde en acilinden.bana damat bohçası için dantel modeli lazımmmmm elinizde varsa lütfen ekleyin
İstanbulda olsam gelirdim yardıma :1hug:
benim şansızlığım mı desem ne desem
hiçbi tülcü öle ilgilenmedi benimle
müstakbel model çıkardı bu nası bu nası güzellerdi de
o yokken kim model çıkacak :roflol:
kaydirigubbakcemile3 FAtihlendik biz kaydirigubbakcemile3
gasolin canım bktbb açıklamış bizim yerimize.gönüllerimizin Fatihleri :))
kızlar sizden yardım istiyorum hemde en acilinden.bana damat bohçası için dantel modeli lazımmmmm elinizde varsa lütfen ekleyin[/B]
iyi günlerde kullan
merveee nevresimlerini güle gle kullan
Merviş sarevlenmişinn yerimseniben Renkleri cıvıl cıvıl iyi günlerde kullan canım :1hug:
merve bu hayırlı olsn cnm
[ımg]http://img18.imageshack.us/img18/5716/020520092335.jpg[/ımg]
nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:
GLSNNNNN canım akkalarına bittim ben bittimmmmmmmmm ne kadar hoşlar ya ne kadara aldın canım ya bende böyle birşey istiyorum nerden bulcam ya
süperler merve
bunun aynısının mavisini de ben aldımmm
Benim tek şıkır şıkır olan oturma odam diğerleri benimde çok gösterişli deil ki :uhm:
Eee kendi evimiz biraz özendim tabi :1no2: Kiracı olsam o kadar incelemezdim a.s.
90 TL ye aldık canım yerimseniben Bi kaç yer gez eğer bulamazsan özel yaptırabilirsin canım yerimseniben
Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm
90 TL ye aldık canım yerimseniben Bi kaç yer gez eğer bulamazsan özel yaptırabilirsin canım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?