Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm

hoşgeldinnnn sefalar getirdin
evet annem kırmızı almış sağol kuzum
resmimi sildim bida eklemeye takatım kalmadı sabah beri 2 yada 3 kez ekledim :roflol:

nişan resmi :çok üzgünüm:
o biraz karışık konu yok benim nişan resmim

FTH kelimesinin meali şu oluyor Feminiz Taraftarı Hatunlar
deeermişimmm
yok kız bu iki gacının yavuklularının ismide Fatih ondan bahsediyolarr

gasolin canım bktbb açıklamış bizim yerimize.gönüllerimizin Fatihleri :))

evet canım işte bende uygun bi şekilde yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah uygun bir yöntem bulurum...

Arsima canım cicilerin hayırlı olsun güle güle kullann...

kızlar sizden yardım istiyorum hemde en acilinden.bana damat bohçası için dantel modeli lazımmmmm elinizde varsa lütfen ekleyin

nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:
Merviş sarevlenmişinn yerimseniben Renkleri cıvıl cıvıl iyi günlerde kullan canım :1hug:

ben topuklu giyme özürlüsüyüm
bendee :1ninca:

Saol pashminammm a.s. Platformu belli olmayan üstü kaplamalı demek benimki gibin yerimseniben

hadi hayırlısı uygun bi şekilde gönlünce olur inşallah

sağoalasın şekercim

bende yok galiba varsada haberim yok annem bilir

benim şansızlığım mı desem ne desem
hiçbi tülcü öle ilgilenmedi benimle
müstakbel model çıkardı bu nası bu nası güzellerdi de
o yokken kim model çıkacak :roflol:
İstanbulda olsam gelirdim yardıma :1hug:

gasolin canım bktbb açıklamış bizim yerimize.gönüllerimizin Fatihleri :))

kızlar sizden yardım istiyorum hemde en acilinden.bana damat bohçası için dantel modeli lazımmmmm elinizde varsa lütfen ekleyin[/B]
kaydirigubbakcemile3 FAtihlendik biz kaydirigubbakcemile3
bende bi kaç model olacaktı ftom yerimseniben

GLCNNN canım öncelikle geçmiş olsun.Allah şifalar versin.telaşlanma ve üzülme canım.benim halama da dr ler öyle dedi kist var almamız lazım dediler ama önce doğum yap doğumla alalım dediler halacım doğum yaptı dr almadı bir cocuğun daha olsun öyle alalım dedi.halamın 2 cocuğu oldu en küçüğü 7 yaşında ve halam halen ameliyat olmadı. üzülme canım inşallah bebişin olduktan sonra gerek kalmaz ameliyata felan

GLSNNNNN canım akkalarına bittim ben bittimmmmmmmmm ne kadar hoşlar ya ne kadara aldın canım ya bende böyle birşey istiyorum nerden bulcam ya

Benim tek şıkır şıkır olan oturma odam diğerleri benimde çok gösterişli deil ki :uhm:
Eee kendi evimiz biraz özendim tabi :1no2: Kiracı olsam o kadar incelemezdim a.s.

ez ez ezikle siz kiracacısınız deeeeesenağlama

sırnaşık şey sırnaşık şey

çok gözel ama ben hayatta yürüyemem bununla. ben spor ayakkabı giyecem -tatlicadiarzu-

nevresim takımlarım..bakalım beğenecek misiniz sizlerde :asigim:

güle güle kullan çok güzel hepsi

Ecobelaanın pikelerini alan arkadaş kimdi kızlar yaa resmini eklesin please benimde hiç pikem yokta düşünüyorummm

90 TL ye aldık canım yerimseniben Bi kaç yer gez eğer bulamazsan özel yaptırabilirsin canım yerimseniben

Ben aldım sophia modeli 4 mevsim pike seti kışın pikenin içine yorgan koyabiliyorsun 99TL tepe nautilus homeworld'de.

Euro ayakkabıların çok güzelmiş. Ben açık ayakkabı alacağım temmuzun sıcağında ayaklarım yansın istemiyorum.

mervebu güle güle kullan canım 2. yeşil nevresimimn bende moru var

gülçin ben de tam 5 defa tekrarladı bu kist hem yumurtalıkta hemde rahimde tam 2 yıl uğraştım her seferinde geçti ve sonra tekrar çıktı
en son tavsiyeyle bi doktora gittim oda kapısında kuyruklar var öle meşhur yani bana ameliyat dedi çok acil sonra eve gittim bi arkadaşım vardı o bizim bi aile doktorumuz var bide ona görün dedi bi gittim adam dediki zorlu bi tedavi ama para için bu ameliyatı yapcak çok doktor var iyi ki olmamaışsın dedi ilaçla 5 ay tedavi gördüm ve bitti bidahada hiç olmadı bi doktora daha git bence iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…